Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Windows Server 2016 Datacenter, Core AddOn extra licentie

€ 294,82 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820166
 • P71-08693
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Omvang van de licentie

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Licenties Op het gebied van licenties is er veel veranderd ten opzichte van de vorige...meer

Productinformatie "Windows Server 2016 Datacenter, Core AddOn extra licentie"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Licenties

Op het gebied van licenties is er veel veranderd ten opzichte van de vorige versies. Met Windows Server 2016 is dit niet langer processor-gebaseerd, maar core-gebaseerd.

Let op het volgende:

 • Elke verwerker moet een vergunning hebben met ten minste 8 kernen
 • Elke server moet een licentie hebben met minstens 16 kernen.

Met Windows Server 2016 Datacenter Licenties krijgt u onbeperkte VM-rechten op de gelicentieerde server wanneer u de hardware in licentie geeft.


Overzicht van de functies:

Exclusieve functies voor Windows Server Datacenter 2016

 • onbeperkt OSE/Hyper-V-Container (standaard: 2)
 • Opslagmogelijkheden waaronder Storage Spaces Direct en Storage Replica
 • afgeschermde virtuele machines
 • netwerkstapel

Extra veiligheidsniveaus
Verbeter de veiligheid in uw serverstructuur en verminder de risico's met meerdere geïntegreerde beschermingslagen

Nieuwe inzetmogelijkheden
Verbeter de beschikbaarheid en verminder het resourcegebruik met de slanke Nano Server.

Geïntegreerde containers
Windows Server en Hyper-V containers maken flexibele ontwikkeling en beheer mogelijk.

Kostenefficiënte opslag
Creëer een zeer beschikbaar en schaalbaar softwaregedefinieerd geheugen en bespaar kosten.

Innovatieve netwerken
Gebruik softwaregedefinieerde netwerken voor automatisering met cloud-achtige efficiëntie.

Algemeen

Fysieke en virtuele machines profiteren van de verbeterde tijdnauwkeurigheid door verbeteringen in de Win32-tijdsynchronisatiedienst en de Hyper-V-tijdsynchronisatiedienst. Windows Server kan nu worden gebruikt om diensten te hosten die voldoen aan toekomstige regelgeving die 1 ms UTC-nauwkeurigheid vereist.

nanoserver
Innovaties in Nano Server. Nano Server heeft nu een bijgewerkte module voor het maken van Nano Server-images. Daarnaast is er een grotere scheiding van functionaliteit voor fysieke hosts en gast-VM's en profiteert u van ondersteuning voor verschillende edities van Windows Server. De Recovery Console is ook verbeterd. Deze verbeteringen omvatten de scheiding van inkomende en uitgaande firewallregels en de mogelijkheid om WinRM-configuratie te repareren.

externe desktopdiensten
Met een zeer beschikbare RDS-implementatie, kunt u Azure SQL-database gebruiken voor uw externe desktop-connectiemakelaar in de hoge beschikbaarheidsmodus.

Identiteit en toegang
Nieuwe identiteitsfuncties vergroten de mogelijkheid om Active Directory omgevingen te beschermen. Daarnaast kunnen organisaties migreren naar cloud-only of hybride implementaties waarbij sommige applicaties en diensten in de cloud worden gehost en andere lokaal worden gehost.

Beheer en automatisering
Management en Automatisering richt zich op tool- en referentie-informatie voor IT-professionals die Windows Server 2016 (inclusief Windows PowerShell) willen draaien en beheren.

Windows PowerShell 5.0 bevat belangrijke nieuwe functies - waaronder ondersteuning voor klasse-ontwikkeling en nieuwe beveiligingsfuncties - die de functionaliteit uitbreiden, de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker en krachtiger maken om Windows-gebaseerde omgevingen te controleren en te beheren. Zie Windows Management Framework (WMF) 5.0 RTM Release Notes Overview voor details.

De nieuwe functies voor Windows Server 2016 omvatten het volgende: PowerShell.exe kan lokaal worden uitgevoerd op Nano Server (niet alleen op afstand), nieuwe cmdlets voor lokale gebruikers en groepen vervangen de GUI, nieuwe ondersteuning voor het debuggen van PowerShell en nieuwe ondersteuning in Nano Server voor veiligheidslogging en -auditing en JEA.

Softwarematige netwerken

U kunt nu zowel het verkeer spiegelen als het routeren naar nieuwe of bestaande virtuele apparaten. In combinatie met een gedistribueerde firewall en netwerkbeveiligingsgroepen kunt u de werklast dynamisch segmenteren en beschermen op een manier die vergelijkbaar is met Azure. U kunt ook de volledige softwaregedefinieerde netwerkstack implementeren en beheren met behulp van System Center Virtual Machine Manager. En u kunt Docker gebruiken om Windows Server-containernetwerken te beheren en SDN-beleid toe te wijzen, niet alleen aan virtuele machines maar ook aan containers. Zie Plan Software Defined Networking Deployment voor meer informatie.
TCP-prestatieverbeteringen

Het standaard Initial Congestion Window (ICW) is verhoogd van 4 naar 10 en TCP Fast Open (TFO) is geïmplementeerd. TFO verkort de tijd die nodig is om een TCP-verbinding tot stand te brengen, en de verhoogde ICW maakt het mogelijk om grotere objecten over te dragen in de initiële burst. Deze combinatie kan de tijd die nodig is om een internetobject over te brengen tussen de klant en de cloud aanzienlijk verkorten.

Om het TCP-gedrag tijdens het herstel na pakketverlies te verbeteren, zijn TCP: Tail Loss Probe (TLP) en Recent ACKnowledgement (RACK) geïmplementeerd. TLP helpt RTO's (Retransmit TimeOuts) om te zetten in snelle recuperaties, en RACK vermindert de tijd die nodig is voor een snel herstel om een verloren pakket opnieuw te verzenden.

Leveringsomvang:

- Windows Server 2016 Datacenter 2 Kernlicentie
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2016 Datacenter, Core AddOn extra licentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken