Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows Server 2016 Essentials

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964623
 • G3S-01047
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De Microsoft Windows Server 2016 Essentials Met de release van Microsoft Windows Server 2016...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2016 Essentials"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

De Microsoft Windows Server 2016 Essentials

Met de release van Microsoft Windows Server 2016 Essentials verandert Microsoft voor het eerst sinds vele jaren zijn serverbenaming voor kleinere bedrijven. De naamsuitbreiding "Small Business Server (SBS)" uit het einde van de jaren negentig is nu "Essentials".

Maar wat maakt deze serversoftware zo populair? Net als in voorgaande jaren richt het softwarebedrijf zich met Microsoft Windows Server 2016 Essentials op kleine bedrijven. Het zijn vooral kleine ambachtelijke bedrijven en freelancers voor wie het gebruik van een Microsoft Windows Server 2016 Essentials de moeite waard is.

Ook nieuw is de levering van de Essentials-functies als voorbeeld voor andere servers uit de serie 2016. Dit maakt de serverintegratie van kleine filialen of dochterondernemingen in een grotere omgeving mogelijk.

Als u van plan bent een Microsoft Windows Server 2016 Essentials te kopen, doet u alles goed. Naast een redelijke aankoopprijs hoeft het bedrijf zich geen zorgen te maken over extra toegangslicenties.

Microsoft Windows Server 2016 Essentials Volledige versie

De Windows Server 2016 Essentials wordt door Microsoft ook gratis aangeboden als evaluatie. Dit is een testversie. In onze online shop bieden wij exclusief de Microsoft Windows Server 2016 Essentials als volledige versie aan.

Installatie van de Microsoft Windows Server 2016 Essentials

Voor de Essentials-server van 2016 moet een goed uitgeruste server worden gebruikt. Vooral het RAM-geheugen moet royaal worden gebruikt. In eerdere versies was dit altijd een zwak punt. De Microsoft Windows Server 2016 Essentials beheert tot 64 GB RAM en werkt met maximaal twee CPU's.

Installatie en installatie

Afhankelijk van het type server- en hardwareapparatuur duurt de installatie tot twee uur. Er hoeven slechts enkele gegevens, zoals de naam van de server, te worden ingevoerd. Er is dus geen uitgebreide IT-kennis nodig voor de installatie.

Na een succesvolle installatie verschijnt een installatiewizard, die nu punt voor punt belangrijke serverrollen installeert en installeert. Dit betreft de gegevensback-up en de Active Directory.

Beheer van de Microsoft Windows Server 2016 Essentials

De Microsoft Windows Server 2016 Essentials wordt voornamelijk geconfigureerd en aangepast via een administratiemenu. De configuratiemogelijkheden zijn zelfverklarend en er kan ook een helpfunctie worden opgeroepen.

Op de clientcomputer wordt een tool opgeroepen nadat de serverinstallatie is voltooid en het werkstation is geïntegreerd in het servernetwerk. Dit proces is belangrijk voor het toekomstige updatebeheer door de server.

Veiligheid en groepsbeleid

Na de installatie en de eerste installatie moet de firewall worden aangepast. Een restrictieve toegangsregel wordt opgeslagen in de standaardinstellingen. Dit moet worden aangepast aan het betreffende serverprofiel, anders wordt de toegang voor de ingelogde clients beperkt.

Het Groepsbeleid (GPO) wordt onder meer gebruikt voor het bepalen van

 • Het toekennen van rechten aan de klanten
 • Configuratie en distributie van updates naar servers en klanten
 • Instellen van de beschikbare bureaubladpictogrammen van de clients
 • Instellingen van belangrijke functies bij gebruik van Microsoft Office


De GPO's zijn een krachtig hulpmiddel in een client/server-omgeving.

Licenties voor een Microsoft Windows Server 2016 Essentials

De 2016 Essentials-server omvat toegang voor 25 gebruikers of 50 apparaten. Er zijn geen verdere vergunningen nodig. Maar de Essentials versie is niet schaalbaar. Als vijfentwintig gebruikers zich hebben geregistreerd, ontvangt de zesentwintigste gebruiker geen toegangsautorisatie.
Samenvatting: Het


bedrijf


Microsoft Windows Server 2016 Essentials Full VersionEvery


en elke freelancer is nu afhankelijk van een goed functionerende IT-omgeving


.


Hier vatten we de belangrijkste kenmerken van Server 2016 Essentials samen. U bent van plan een Microsoft Windows Server 2016 Essentials te kopen en heeft nog vragen? Ons supportteam helpt u graag met al uw vragen.

Wat is de Windows Server 2016 Essentials?

-een server voor kleine bedrijven tot maximaal 25 gebruikers of 50 apparaten -alle
benodigde licenties zijn beschikbaar in de serversoftware -het
wizardsysteem vereist geen uitgebreide IT-kennisWaar kan de Server 2016 Essentials goedkoop worden aangeschaft en voor wie is deze geschikt?

de Windows Server 2016 Essentials is voor een redelijke prijs verkrijgbaar bij blitzhandel24.de de
Server 2016 Essentials is
geschikt
voor: - kleine tot middelgrote
ambachtelijke bedrijven (maximaal 25 gebruikers of 50 apparaten) - productiebedrijven - freelancersWaarom zou u een Microsoft Windows Server 2016 Essentials kopen?

-snel en veilig dataverkeer met Windows 10
-goedkope netwerkprestaties
voor
SQL-databasetoepassingen -duidelijk gereguleerde licentieverlening
-hoge betrouwbaarheid en stabiele
server-runtimes -lage investeringskosten


De Windows Server 2016 Essentials editie is de 2016 serie editie ontworpen voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. De functies ervan dekken de behoeften van een kleiner netwerk. Vergeleken met de Windows Server 2016 Standard en Windows Server 2016 Datacenter edities is het scala aan functies beperkt, maar het vormt wel de basis.

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Windows Server 2016 Essentials (tot 25 gebruikers)
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2016 Essentials"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken