Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 96,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821930
 • 6VC-04183
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
CAL (Client Access License) is de machtiging om toegang te krijgen tot de server en gebruik te...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

CAL (Client Access License) is de machtiging om toegang te krijgen tot de server en gebruik te maken van zijn diensten.

Een CAL is geen software.

 

Remote Desktop 2022 Gebruiker CAL

Als u van buitenaf toegang wilt tot de Windows Server 2022, heeft u een zogenaamde Remote Desktop Service CAL nodig, die wordt afgekort tot RDS CAL. Dit is een vast onderdeel van het Microsoft-licentiemodel dat externe toegang mogelijk maakt. Met een Remote Desktop 2022 User CAL is het dus mogelijk om toegang te krijgen tot de Win Server Standard 16/24 Core of de Win Server 2022 Datacenter 16/24 op een gebruikersspecifieke basis.

Net als bij de Win Server 2022 Standard User CAL, is de toegang gebonden aan een gebruiker, niet aan het gebruikte apparaat. Dit maakt het het meest geschikt voor gebruikers die regelmatig op een specifiek eindapparaat werken en dus direct of indirect toegang moeten hebben tot de server.

Hoe zit het met de RDS User CAL?

De RDS 2022 gebruikers-CAL geeft toegang op afstand tot de Windows Server 2022. Met andere woorden, de licentie staat u toe de beschikbare functies te gebruiken en de overeenkomstige gegevens op te vragen. Aangezien dit een "per gebruiker" toegangslicentie is, wordt deze toegewezen aan een gebruiker en niet aan een apparaat. Om die reden worden licenties niet tijdelijk toegewezen, maar liggen zij vast.

Bedrijven die hetzelfde apparaat aan meerdere gebruikers toewijzen, bijvoorbeeld voor verschillende ploegendiensten, hebben baat bij de Remote Desktop 2022 Device CAL. Het wordt per apparaat toegewezen, maar kan ook tijdelijk worden gebruikt.

 Laptop server

Foto credits: © Ra2 Studio - stock.adobe.com

Mogelijke toepassingen van de RDS User CAL?

De Remote Desktop Server User CAL geeft niet alleen toegang tot Win Server 2022 in zijn verschillende edities. Het licentiemodel is een stevig verankerd onderdeel van Microsoft en wordt om die reden in verschillende producten gebruikt. Dit geldt zowel voor de conventionele gebruikers CAL's als voor de Remote Desktop 2022 gebruikers CAL. Indien de gebruiker over deze licentie beschikt, kan hij alle functies van het betrokken product zoals gewoonlijk gebruiken. Het enige verschil is dat dit niet in het bedrijfsgebouw gebeurt, maar bijvoorbeeld in het kantoor aan huis. De volgende producten maken ook gebruik van dit model en kunnen worden gebruikt met licenties van buitenaf:

 • Microsoft RDS
 • Microsoft SQL
 • Windows Server
 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft Sharepoint

Vanwege de verschillende productlijnen met verschillende functionele reeksen is het echter belangrijk aandacht te besteden aan compatibiliteit. Voor toegang tot Windows Server 2022 is een andere licentie vereist dan voor directe of indirecte externe toegang tot Exchange Server.

Hoeveel Remote User CAL's heeft het bedrijf nodig?

Om gebruikers vanuit huis te laten werken of in het algemeen van buitenaf toegang te geven tot de server, hebben ze een Windows Remote Desktop Services CAL nodig. Gebruikers-CAL's zijn direct gekoppeld aan een gebruiker. Voor bedrijven betekent dit dat elke werknemer die van buitenaf toegang moet hebben tot de server, een afzonderlijke licentie nodig heeft. Er wordt geen rekening gehouden met het gebruikte apparaat. Het is dus niet mogelijk om een gebruikers-CAL te delen. Vanaf september 2021 kan men rekenen op ongeveer 30 euro per Remote Desktop Service CAL per gebruiker.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken