Gratis hotline 0800 2633100
 

Verzend- en betalingsvoorwaarden

Betalingswijzen

Aankoop op rekening

U ontvangt van ons een factuur per e-mail en betaalt het factuurbedrag gemakkelijk per bankoverschrijving. Bij betaling op rekening verkrijgen wij informatie over uw kredietwaardigheid van een dienstverlener om ons kredietrisico in te schatten. U kunt een evaluatie van uw kredietwaardigheid vermijden door een andere betaalmethode te kiezen. Indien de beoordeling van uw kredietwaardigheid voor ons voldoende is, zullen wij de goederen onmiddellijk leveren; u betaalt de factuur na ontvangst van de factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. De mogelijkheid om op factuur te betalen wordt binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling door ons bevestigd of geweigerd.

Betalen met creditcard of Maestro (Paypal Plus)

Betalingen per creditcard of Maestro worden verwerkt via onze betalingspartner PAYMILL of PAYPAL volgens de huidige veiligheidsnormen. Als u met een creditcard betaalt, wordt uw rekening gedebiteerd wanneer uw bestelling wordt verzonden.
 
Betalen met Amazon Pay

Gemakkelijk en veilig via uw Amazon-account. Uw betaling wordt verricht via de betaalmethode die in uw Amazon-account is opgeslagen. U kunt ook betalingen bekijken op pay.amazon.com.
 

Betalen met Sofortüberweisung

Eenvoudig en veilig via uw online bankieren. De overschrijving gebeurt direct en volgens TÜV-gecertificeerde veiligheidsnormen via onze online betaalpartner Sofort AG.

Betalen met PAYPAL

Ongecompliceerd en direct voor alle klanten die een PAYPAL-account hebben.

Betaling vooraf (vooruitbetaling)

Gelieve het factuurbedrag (overschrijving of betalingsbewijs) over te maken op onze bankrekening met vermelding van uw ordernummer. Onze bankgegevens vindt u ook terug in uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw overschrijving op uw klantrekening ontvangt u van onze boekhoudafdeling een bevestiging van ontvangst van de betaling per e-mail. De betalingstermijn voor vooruitbetaling bedraagt 14 dagen.

Verzending:

De verzending van de artikelen gebeurt uitsluitend per post. De verzending per e-mail is voor u gratis.
In speciale gevallen kan het bestand tegen een meerprijs via DVD Rom worden opgestuurd, vraag naar de meerprijs.

Bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden!

Beveiliging door SSL-beveiliging

Uw bestellingen en uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres of creditcardgegevens worden beschermd door moderne beveiligingssystemen. De overdracht van deze gegevens is gecodeerd en onleesbaar voor buitenstaanders met behulp van VeriSign's Secure Socket Layer (SSL), een beveiligingsstandaard die door alle standaard internetbrowsers wordt ondersteund. U kunt de beveiligingsstatus herkennen aan de achtervoegsel "s" in het eerste deel van het adres ("https://" in plaats van "http://" ).

Laatst bekeken