Gratis hotline 0800 2633100
 
Nuance Dragon Professional 16

Nuance Dragon Professional 16

€ 894,74 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822430
 • ESN-DP09G-X01-16.0
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Type Licentie:

Taal:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Een professioneel spraakherkenningsprogramma...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Professional 16"

Een professioneel spraakherkenningsprogramma

           

Nuance Dragon Professional 16 is professionele spraakherkenningssoftware waarmee gebruikers natuurlijk klinkende dictaten kunnen opnemen en omzetten in tekst. Dragon Professional 16 ondersteunt meer dan 20 talen en biedt een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface die de installatie snel en eenvoudig maakt. Met Dragon Professional 16 kunnen gebruikers hun dictaten direct in een document typen, waardoor ze tijd besparen, en de software levert een uitstekende nauwkeurigheid, waardoor gebruikers hun productiviteit en precisie kunnen verhogen. Andere kenmerken van Dragon Professional 16 zijn ondersteuning voor meerdere dialecten, een verbeterde gebruikerservaring, ondersteuning voor meerdere gebruikers, geavanceerde integratie en de mogelijkheid om tekst op mobiele apparaten te dicteren.

 

Vergelijkingstabel

De verschillen tussen Nuance Dragon Professional 15 en Nuance Dragon Professional 16

           
 
  Nuance Dragon Professional 15 Nuance Dragon Professional 16
Spraakbesturing Maakt bediening van toepassingen via spraak mogelijk Besturing van toepassingen via spraak en het maken van macro's
Tekst-naar-spraak Maakt conversie van tekst naar natuurlijk klinkende spraak mogelijk Maakt conversie van tekst naar natuurlijk klinkende spraak mogelijk, evenals het maken van geluidsopnamen
Webuitbreidingen Maakt het invullen van webformulieren via spraak mogelijk Hiermee kun je webformulieren met je stem invullen en automatisch komma's en andere leestekens invoegen
Gebruikersinterface Maakt aanpassing van de gebruikersinterface mogelijk voor één stem Maakt aanpassing van de gebruikersinterface voor meerdere stemmen mogelijk
Updates Maakt automatische installatie van updates mogelijk Automatische installatie van updates en activering van functies voor individuele gebruikers
Aanpassing van terminologie Maakt het maken van aangepaste woordenboeken en het aanpassen van terminologie mogelijk Maakt het maken van aangepaste woordenboeken en het aanpassen van terminologie mogelijk, evenals het maken van aangepaste woordenboeken voor meerdere gebruikers

 

 

Nuance Dragon Professional 16 biedt een aantal nieuwe functies die het product nog krachtiger maken.

         
 • Verbeterde spraakbesturing, waardoor gebruikers toepassingen met hun stem kunnen besturen en macro's kunnen maken.

 • Verbeterde tekst-naar-spraak mogelijkheden waarmee gebruikers tekst kunnen omzetten in natuurlijk klinkende spraak en geluidsopnamen kunnen maken.

 • Verbeterde webextensies waarmee gebruikers webformulieren met hun stem kunnen invullen en automatisch komma's en andere leestekens kunnen invoegen.

 • Aanpasbare gebruikersinterface waarmee gebruikers hun gebruikersinterface kunnen aanpassen voor één of meerdere stemmen.

 • Automatische updates, waarmee gebruikers automatisch updates kunnen installeren en functies voor individuele gebruikers kunnen inschakelen.

 • Geavanceerde terminologieaanpassing waarmee gebruikers aangepaste woordenboeken kunnen maken en terminologie kunnen aanpassen.

 • Geavanceerde leerfuncties waarmee gebruikers Dragon Home kunnen aanpassen aan hun stem en de woorden die ze gebruiken en nieuwe woorden kunnen leren.

 • Verbeterde audioverwerking waarmee gebruikers ruis kunnen filteren, ruisonderdrukkende functies kunnen gebruiken en de geluidskwaliteit kunnen verbeteren.

 • Gebruiksgemak waarmee gebruikers snel vooruitgang boeken en een intuïtieve gebruikersinterface

 

Krachtige en gebruiksvriendelijke spraakherkenningssoftware voor alle gebruikers

         
Nuance Dragon Professional 16 is geschikt voor particulieren, bedrijven en organisaties die krachtige en gebruiksvriendelijke spraakherkenningssoftware nodig hebben. Het is een geschikte keuze voor advocaten, ordehandhavers, maatschappelijk werkers en andere professionele gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte spraakherkenning. Het is ook een goede keuze voor bedrijven die een krachtige oplossing voor het vastleggen en bewerken van documenten nodig hebben. Daarnaast is het een goede keuze voor gebruikers die willen dicteren op mobiele apparaten.Nuance Dragon Professional 16 helpt je productiever te zijn in je bedrijf.

Het helpt gebruikers snel en gemakkelijk documenten vast te leggen en te bewerken en biedt een aantal voordelen, waaronder:


- Sneller documenten vastleggen
Dragon Professional kan tekst vastleggen uit gesprekken en geluidsopnamen, waardoor het vastleggen sneller verloopt.

- Verbeterde productiviteit
Met spraakherkenningssoftware kunnen gebruikers meer taken voltooien, sneller schrijven en meer tijd besteden aan creativiteit.

- Mobiel dicteren
Gebruikers kunnen dicteren op mobiele apparaten, waardoor ze een unieke dicteer- en bewerkingservaring hebben.

- Automatisering
Met Dragon Professional kunnen gebruikers veelvoorkomende taken automatiseren, waardoor ze sneller en efficiënter kunnen werken.
 

 

Waarin verschilt Nuance Dragon Professional Individual 16 van eerdere versies?

         

Nuance Dragon Professional Individual 16 biedt verbeterde en nauwkeurigere spraakherkenningstechnologie dan de vorige versies. Het heeft verbeterde ondersteuning voor professionele dialogen en verbeterde ondersteuning voor het werken met Microsoft Office en andere zakelijke toepassingen. Het heeft ook verbeterde ondersteuning voor verschillende talen en dialecten. De software geeft je meer controle over je software doordat je je eigen stem kunt creëren en opslaan om je stem beter te begrijpen. Het vereenvoudigt ook de configuratie en biedt hulpmiddelen om de prestaties en nauwkeurigheid van je spraakherkenning te optimaliseren. Het biedt ook verbeterde ondersteuning voor Mac-gebruikers en meer integratie met Microsoft Office-toepassingen. Bovendien kun je aangepaste, door de gebruiker gedefinieerde woordenboeken en acties maken, zodat je sneller en efficiënter op je behoeften kunt reageren.

 

Een veelzijdige oplossing voor uiteenlopende toepassingen

         
 
Nuance Dragon Professional 16


Bespaar tijd en geld door geautomatiseerde transcriptie met Dragon


Dragon biedt een oplossing om de documentatie- en transcriptiekosten
te verlagen en afhankelijkheid van externe dienstverleners en knelpunten in de transcriptie te voorkomen.
De software maakt een snelle en eenvoudige transcriptie van spraak of audiobestanden van individuele sprekers mogelijk, evenals de transcriptie van batch audiobestanden. Geautomatiseerde transcriptie kan tijd en geld besparen.

1NAXNiyZbujyzz


Spraakherkenning voor bedrijven van elke omvang


De spraakherkenningsoplossing van Dragon is ideaal voor bedrijven
van elke omvang, of het nu gaat om individuen of teams.
Het is bijzonder geschikt voor sectoren als overheid, financiële dienstverlening, advocatenkantoren, wetshandhaving en gezondheidszorg, waar het bekend staat als de toonaangevende professionele spraakherkenningsoplossing.

Nuance Dragon Professional 16


Hoge herkenningsnauwkeurigheid in elke omgeving met Nuance Deep Learning technologie


De Nuance Deep Learning-technologie van Dragon maakt een hoge herkenningsnauwkeurigheid mogelijk, zelfs voor sprekers met accenten, in kantoortuinen
of onderweg. Dit maakt de software ideaal voor gebruik in uiteenlopende omgevingen. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat de spraakherkenning van Dragon altijd accuraat en betrouwbaar is
, ongeacht de omgevingsomstandigheden of de manier waarop de gebruiker spreekt.

24AUgWYP8y3Xcv


Snelle en nauwkeurige spraakherkenning voor efficiënte documentatie

Met Dragon kunnen werknemers snel en accuraat dicteren, met een herkenningsnauwkeurigheid
tot 99%. Tegelijkertijd zijn ze 3 keer sneller dan het typen van teksten. De directe omzetting van gesproken informatie in tekstvorm maakt
onmiddellijke, nauwkeurige en snelle documentatie mogelijk, zodat er meer tijd overblijft voor klantenzorg.

Nuance Dragon Professional 16


Spraakherkenning voor bedrijven van elke omvang


De spraakherkenningsoplossing van Dragon is ideaal voor bedrijven
van elke omvang, of het nu gaat om individuen of teams.
Het is bijzonder geschikt voor sectoren als de overheid, financiële dienstverlening, advocatenkantoren, wetshandhaving en gezondheidszorg, waar het bekend staat als de toonaangevende professionele spraakherkenningsoplossing.

303y8Mj7H03Jeg


Spraakherkenning voor bedrijven van elke omvang


De spraakherkenningsoplossing van Dragon is ideaal voor bedrijven
van elke omvang, of het nu gaat om individuen of teams.
Het is met name geschikt voor sectoren als de overheid, financiële dienstverlening, advocatenkantoren, wetshandhaving en gezondheidszorg, waar het bekend staat als de toonaangevende professionele spraakherkenningsoplossing.

 

De systeemvereisten voor Nuance Dragon Professional 16

         

Vereiste

Minimumvereiste

Aanbevolen vereisten

RAM 4 GB 16 GB
CPU Intel Dubbele Kern Intel Quad Core
Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1 of 7 (32- en 64-bits versies) Windows 11, 10, 8.1 of 7 (32- en 64-bits versies)
Geluidskaart 22 kHz 16-bit ondersteuning 22 kHz 16-bit ondersteuning

 

 

Wat is het verschil tussen Dragon Home en Dragon Professional?
Dragon Home is ontworpen om alleen te werken met het stemprofiel van één spreker. Dragon Professional biedt daarentegen de mogelijkheid om de stem van een tweede persoon te transcriberen.
Wat is de functie van Dragon?
Met Dragon kun je gesproken woorden snel en nauwkeurig omzetten in tekst. Het heeft een herkenningsnauwkeurigheid tot 99% en kan je spraak tot 3 keer sneller in tekst omzetten dan met de hand typen.
Hoe werkt Dragon spraakherkenning?
Dragon gebruikt deep learning-technologie om gesproken taal om te zetten in tekst op het scherm of bedieningscommando's voor de computer. De software past zich aan aan de stem van de gebruiker en veranderingen in de omgeving om een nauwkeurige herkenning te garanderen.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Professional 16"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken