Gratis hotline 0800 2633100
 

Koop SQL Server 2014 online voor een lage prijs en laat het digitaal leveren

De editie 2014, die op 1 april 2014 verscheen en ontwikkeld werd onder de codenaam "Hekaton", is de verdere ontwikkeling van de versie 2012. Er werden vooral optimalisaties aangebracht met... meer lezen »
Filters sluiten
  •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Microsoft SQL Server 2014 Standard
Microsoft SQL Server 2014 Standard
Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen - bij Blitzhandel24 Microsoft SQL Server 2014 Standard is een bekende database systeemsoftware van Microsoft. Gebruikers van het programma hebben zowel toegang tot de algemene beheersfuncties als...
€ 366,00 *
Microsoft SQL Server 2014 Standard - 2 Core Editie
Microsoft SQL Server 2014 Standard - 2 Core Editie
SQL Server 2016 Standard Edition biedt een verbeterde beschikbaarheid en schaalbaarheid met maximaal 24 cores. Met moderne rapporten kunt u gegevens transformeren en nuttige inzichten verschaffen. Deze versie van Microsoft SQL Server...
€ 1.443,81 *

Koop SQL Server 2014 online voor een lage prijs en laat het digitaal leveren

De editie 2014, die op 1 april 2014 verscheen en ontwikkeld werd onder de codenaam "Hekaton", is de verdere ontwikkeling van de versie 2012. Er werden vooral optimalisaties aangebracht met betrekking tot grote tot zeer grote gegevensvolumes, wat een aanzienlijke verbetering van real-time transacties opleverde. Bij blitzhandel24 kun je verschillende edities van SQL Server 2014 gemakkelijk online bestellen tegen topprijzen, en ze, indien nodig, direct via een instant download verkrijgen.

Vernieuwingen in Microsoft SQL Server 2014

Zoals altijd staat de ontwikkeling bij Microsoft niet stil ten aanzien van de Microsoft SQL Server als een van de meest populaire producten voor bedrijven. Door de verbeteringen in grote gegevensvolumes en transacties kreeg de "in-memory database" speciale aandacht. Het maakt het mogelijk tabellen, gegevens en databases volledig naar het hoofdgeheugen te verplaatsen. Bovendien is de omgang met kolomgebaseerde indexen in SQL Server 2014 aanzienlijk verbeterd.

Nauwelijks verrassend bevat SQL Server 2014 ook aanzienlijke verbeteringen in verband met de cloud oplossing Azure. Serverbestanden kunnen in Azure worden opgeslagen, en virtuele computers kunnen ook een SQL database direct in de cloud hosten. Om de hoogste graad van veiligheid verder te garanderen werden verschillende versleutelingen toegevoegd, van AES 128, 192 en 256 tot Triple DES. Er werd ook een verbetering aangebracht met betrekking tot failover cluster instances. 

Dit resulteert in maximale betrouwbaarheid voor diverse bedrijfskritische toepassingen, en continue beschikbaarheid wordt ook verzekerd door de SQL Server 2014. Gegevensrecords kunnen zoals gewoonlijk uitgebreid en interactief gevisualiseerd worden. De geïntegreerde cloud interfaces dienen bijvoorbeeld om netwerken op locatie uit te breiden, terwijl ze tegelijk een openbare omgeving mogelijk maken. Bij de ontwikkeling van SQL Server 2014 gebruikt Microsoft opnieuw zowel zijn technische sterke punten als zijn eigen ervaring om de klanten een zo volwassen mogelijk product te bieden, dat dankzij Microsofts enorme ecosysteem veel positieve synergie-effecten zal opleveren.

Licenties voor SQL Server 2014

Bij blitzhandel24 kun je kiezen uit verschillende edities en varianten van SQL Server 2014. Merk op dat voor toegang extra licenties nodig zijn, die "User CAL" en "Device CAL" genoemd worden. Afhankelijk van de gekozen licentie worden ze gebruikt voor het aanmelden van een specifieke gebruiker of een geselecteerd apparaat. Afhankelijk van welke licentie voor SQL Server 2014 je kiest, wordt ofwel het apparaat onafhankelijk van de gebruiker gelicentieerd, of de gebruiker onafhankelijk van het gebruikte apparaat. In onze online winkel vind je deze licenties niet alleen tegen een topprijs, maar ook per stuk en in praktische sets van 10. Je hebt de mogelijkheid om verschillende van zulke licenties in een netwerk te mengen. Dit betekent dat je altijd de ideale oplossing kunt kiezen en jezelf niet hoeft te beperken op het gebied van licenties.

Microsoft SQL Server 2014 - een sterke oplossing voor bedrijven

Hoge schaalbaarheid en beschikbaarheid 365 dagen per jaar spreken voor zich. Verder worden mobiele apparaten ondersteund door SQL Server 2014, ongeacht of ze werken met iOS, Android of Windows 10 Mobile. Wie onderweg databanken, afzonderlijke bestanden of visualisaties wil bekijken en gebruiken, heeft daar ook de mogelijkheid toe met behulp van smartphones of tablets. 

Dankzij de diverse grafische visualisaties ontstaan ook belangrijke interfaces voor de presentatie van bedrijfsinformatie. De SQL Server 2014 toont zich een sterke steun op dit gebied, ongeacht de grootte van de gekozen gegevensverzameling. Ondertussen is compatibiliteit met andere Microsoft software oplossingen bijna een vanzelfsprekendheid.

Bestel je 2014 jaargang van de vermaarde SQL Server vandaag nog op blitzhandel24. Bij je bestelling bieden we je niet alleen bekwame, vriendelijke klantenservice voor individuele ondersteuning, maar zelfs hulp bij de eerste installatie als dat nodig is. Natuurlijk ontvang je altijd legitieme, gloednieuwe licenties - handig afgeleverd in je mailbox en blitzhandel24 klantenaccount.

Integreer SQL Server 2014 in bedrijfsprocessen

Sommige bedrijven vertrouwen nog zwaar op SQL Server 2005, maar de functies ervan zijn grotendeels verouderd, en daarom is het de moeite waard de versies 2012 en 2014 te bekijken. Bovenal komt de SQL Server 2014 met enkele vernieuwingen die een duidelijk voordeel bieden.

Daarom moeten bedrijven omgaan met de voor- en nadelen van de verschillende generaties - vooral met de SQL Server 2014. Bovendien is het belangrijk om de SQL Server 2014 op te nemen in de bedrijfsstrategie. Het is beter om de Microsoft SQL Server 2014 licentie te zien in de context van "Service and Devices". Zo kan het nodig zijn de onderneming te reorganiseren. Het doel: meer functiegestuurde processen dan functiegerichte procedures dankzij SQL Server 2014.

Hier speelt ook het al genoemde cloud platform Azure, dat met SQL Server 2014 gebruikt kan worden, een essentiële rol. Want vroeg of laat zal het dagelijkse zakendoen niet meer weg te denken zijn uit een cloud.

Microsoft SQL Server 2014 Standaard of Express?

Wil je een SQL Server 2014 kopen voor je bedrijf? Je hebt de keuze uit verschillende edities, waarvan de functionele reikwijdte varieert. De meest voorkomende edities zijn Microsoft SQL Server 2014 Standard en de Express versie.

De SQL Server 2014 Express is de kleinste editie van het product van Microsoft. Het is bijzonder geschikt voor gegevensgestuurde toepassingen voor kleinere servers en desktop computers. Wie echter een groter scala aan functies wil, doet er goed aan te kiezen voor Microsoft's SQL Server 2014 Standard. Omdat de SQL Server 2014 versie veel uitgebreider is, is hij goed geschikt voor grotere bedrijven.

Koop Microsoft SQL Server 2014 goedkoop online en laat het digitaal bezorgen Vrijgegeven op 1 april 2014 en ontwikkeld onder de codenaam "Hekaton", is de jaargang 2014 de verdere ontwikkeling... meer info "
Venster sluiten
Microsoft SQL Server 2014

Koop Microsoft SQL Server 2014 online tegen een lage prijs en laat het digitaal bezorgen

De versie van 2014, die op 1 april 2014 verscheen en ontwikkeld werd onder de codenaam "Hekaton", is de verdere ontwikkeling van de versie van 2012. Er vonden vooral optimalisaties plaats met betrekking tot grote tot zeer grote gegevensvolumes, wat resulteerde in een aanzienlijke verbetering van real-time transacties. Bij blitzhandel24 kun je verschillende uitgaven gemakkelijk online bestellen tegen topprijzen en ze, indien nodig, direct via een instant download verkrijgen.

Vernieuwingen in Microsoft SQL Server 2014

Zoals altijd staat de ontwikkeling bij Microsoft niet stil ten aanzien van de SQL Server als een van de populairste producten voor bedrijven. Door de verbeteringen in grote gegevensvolumes en transacties kreeg de "in-memory database" speciale aandacht. Het maakt het mogelijk tabellen, gegevens en databases volledig naar het hoofdgeheugen te verplaatsen. Bovendien werd de behandeling van kolom-gebaseerde indexen sterk verbeterd.

Nauwelijks verrassend werden in 2014 ook belangrijke verbeteringen aangebracht in verband met de cloud-oplossing Azure. Serverbestanden kunnen in Azure worden opgeslagen, en virtuele computers kunnen ook een SQL database direct in de cloud hosten. Om de hoogste graad van veiligheid verder te garanderen zijn er verschillende versleutelingen toegevoegd, variërend van AES 128, 192 en 256 tot Triple DES. Er werd ook een verbetering aangebracht met betrekking tot failover cluster instances. 

Dit resulteert in maximale betrouwbaarheid voor diverse bedrijfskritische toepassingen, en ook continue beschikbaarheid is verzekerd. Gegevensreeksen kunnen zoals gewoonlijk uitgebreid en interactief gevisualiseerd worden. De geïntegreerde cloud interfaces dienen bijvoorbeeld om netwerken op locatie uit te breiden, terwijl ze tegelijk een openbare omgeving mogelijk maken. Microsoft gebruikt opnieuw zowel zijn technische sterke punten als zijn eigen ervaring om de klanten een zo volwassen mogelijk product te bieden, dat dankzij Microsofts enorme ecosysteem veel positieve synergie-effecten zal opleveren.

Licenties van Microsoft SQL Server 2014

Bij blitzhandel24 kun je kiezen uit verschillende edities en varianten. Merk op dat voor toegang extra licenties nodig zijn, die "User CAL" en "Device CAL" genoemd worden. Afhankelijk van de gekozen licentie worden ze gebruikt om een specifieke gebruiker of een geselecteerd apparaat te registreren. Afhankelijk van welke licentie je kiest, krijgt ofwel het apparaat een licentie onafhankelijk van de gebruiker, ofwel de gebruiker een licentie onafhankelijk van het gebruikte apparaat. In onze online winkel vind je deze licenties niet alleen tegen een topprijs, maar ook per stuk en in praktische sets van 10. Je hebt de mogelijkheid om verschillende van zulke licenties in een netwerk te mengen. Dit betekent dat je altijd de ideale oplossing kunt kiezen en jezelf niet hoeft te beperken op het gebied van licenties.

Een sterke oplossing voor bedrijven

Hoge schaalbaarheid en beschikbaarheid 365 dagen per jaar spreken voor zich. Verder worden mobiele toestellen ondersteund, ongeacht of ze met iOS, Android of Windows 10 Mobile werken. Wil je dus onderweg databanken, afzonderlijke bestanden of visualisaties bekijken en gebruiken, dan kun je dat net zo goed doen met behulp van smartphones of tablets. 

Dankzij de diverse grafische visualisaties ontstaan ook belangrijke interfaces voor de presentatie van bedrijfsinformatie. De SQL Server 2014 toont zich een sterke steun op dit gebied, ongeacht de grootte van de gekozen gegevensverzameling. Ondertussen is compatibiliteit met andere Microsoft software oplossingen bijna een vanzelfsprekendheid.

Bestel je 2014 jaargang van de vermaarde SQL Server vandaag nog op blitzhandel24. Bij je bestelling bieden we je niet alleen bekwame, vriendelijke klantenservice voor individuele ondersteuning, maar zelfs hulp bij de eerste installatie als dat nodig is. Natuurlijk ontvang je altijd legitieme, gloednieuwe licenties - handig afgeleverd in je mailbox en blitzhandel24 klantenaccount.

De editie 2014, die op 1 april 2014 verscheen en ontwikkeld werd onder de codenaam "Hekaton", is de verdere ontwikkeling van de versie 2012. Er werden vooral optimalisaties aangebracht met... meer lezen »
Venster sluiten
Koop SQL Server 2014 online voor een lage prijs en laat het digitaal leveren

De editie 2014, die op 1 april 2014 verscheen en ontwikkeld werd onder de codenaam "Hekaton", is de verdere ontwikkeling van de versie 2012. Er werden vooral optimalisaties aangebracht met betrekking tot grote tot zeer grote gegevensvolumes, wat een aanzienlijke verbetering van real-time transacties opleverde. Bij blitzhandel24 kun je verschillende edities van SQL Server 2014 gemakkelijk online bestellen tegen topprijzen, en ze, indien nodig, direct via een instant download verkrijgen.

Vernieuwingen in Microsoft SQL Server 2014

Zoals altijd staat de ontwikkeling bij Microsoft niet stil ten aanzien van de Microsoft SQL Server als een van de meest populaire producten voor bedrijven. Door de verbeteringen in grote gegevensvolumes en transacties kreeg de "in-memory database" speciale aandacht. Het maakt het mogelijk tabellen, gegevens en databases volledig naar het hoofdgeheugen te verplaatsen. Bovendien is de omgang met kolomgebaseerde indexen in SQL Server 2014 aanzienlijk verbeterd.

Nauwelijks verrassend bevat SQL Server 2014 ook aanzienlijke verbeteringen in verband met de cloud oplossing Azure. Serverbestanden kunnen in Azure worden opgeslagen, en virtuele computers kunnen ook een SQL database direct in de cloud hosten. Om de hoogste graad van veiligheid verder te garanderen werden verschillende versleutelingen toegevoegd, van AES 128, 192 en 256 tot Triple DES. Er werd ook een verbetering aangebracht met betrekking tot failover cluster instances. 

Dit resulteert in maximale betrouwbaarheid voor diverse bedrijfskritische toepassingen, en continue beschikbaarheid wordt ook verzekerd door de SQL Server 2014. Gegevensrecords kunnen zoals gewoonlijk uitgebreid en interactief gevisualiseerd worden. De geïntegreerde cloud interfaces dienen bijvoorbeeld om netwerken op locatie uit te breiden, terwijl ze tegelijk een openbare omgeving mogelijk maken. Bij de ontwikkeling van SQL Server 2014 gebruikt Microsoft opnieuw zowel zijn technische sterke punten als zijn eigen ervaring om de klanten een zo volwassen mogelijk product te bieden, dat dankzij Microsofts enorme ecosysteem veel positieve synergie-effecten zal opleveren.

Licenties voor SQL Server 2014

Bij blitzhandel24 kun je kiezen uit verschillende edities en varianten van SQL Server 2014. Merk op dat voor toegang extra licenties nodig zijn, die "User CAL" en "Device CAL" genoemd worden. Afhankelijk van de gekozen licentie worden ze gebruikt voor het aanmelden van een specifieke gebruiker of een geselecteerd apparaat. Afhankelijk van welke licentie voor SQL Server 2014 je kiest, wordt ofwel het apparaat onafhankelijk van de gebruiker gelicentieerd, of de gebruiker onafhankelijk van het gebruikte apparaat. In onze online winkel vind je deze licenties niet alleen tegen een topprijs, maar ook per stuk en in praktische sets van 10. Je hebt de mogelijkheid om verschillende van zulke licenties in een netwerk te mengen. Dit betekent dat je altijd de ideale oplossing kunt kiezen en jezelf niet hoeft te beperken op het gebied van licenties.

Microsoft SQL Server 2014 - een sterke oplossing voor bedrijven

Hoge schaalbaarheid en beschikbaarheid 365 dagen per jaar spreken voor zich. Verder worden mobiele apparaten ondersteund door SQL Server 2014, ongeacht of ze werken met iOS, Android of Windows 10 Mobile. Wie onderweg databanken, afzonderlijke bestanden of visualisaties wil bekijken en gebruiken, heeft daar ook de mogelijkheid toe met behulp van smartphones of tablets. 

Dankzij de diverse grafische visualisaties ontstaan ook belangrijke interfaces voor de presentatie van bedrijfsinformatie. De SQL Server 2014 toont zich een sterke steun op dit gebied, ongeacht de grootte van de gekozen gegevensverzameling. Ondertussen is compatibiliteit met andere Microsoft software oplossingen bijna een vanzelfsprekendheid.

Bestel je 2014 jaargang van de vermaarde SQL Server vandaag nog op blitzhandel24. Bij je bestelling bieden we je niet alleen bekwame, vriendelijke klantenservice voor individuele ondersteuning, maar zelfs hulp bij de eerste installatie als dat nodig is. Natuurlijk ontvang je altijd legitieme, gloednieuwe licenties - handig afgeleverd in je mailbox en blitzhandel24 klantenaccount.

Integreer SQL Server 2014 in bedrijfsprocessen

Sommige bedrijven vertrouwen nog zwaar op SQL Server 2005, maar de functies ervan zijn grotendeels verouderd, en daarom is het de moeite waard de versies 2012 en 2014 te bekijken. Bovenal komt de SQL Server 2014 met enkele vernieuwingen die een duidelijk voordeel bieden.

Daarom moeten bedrijven omgaan met de voor- en nadelen van de verschillende generaties - vooral met de SQL Server 2014. Bovendien is het belangrijk om de SQL Server 2014 op te nemen in de bedrijfsstrategie. Het is beter om de Microsoft SQL Server 2014 licentie te zien in de context van "Service and Devices". Zo kan het nodig zijn de onderneming te reorganiseren. Het doel: meer functiegestuurde processen dan functiegerichte procedures dankzij SQL Server 2014.

Hier speelt ook het al genoemde cloud platform Azure, dat met SQL Server 2014 gebruikt kan worden, een essentiële rol. Want vroeg of laat zal het dagelijkse zakendoen niet meer weg te denken zijn uit een cloud.

Microsoft SQL Server 2014 Standaard of Express?

Wil je een SQL Server 2014 kopen voor je bedrijf? Je hebt de keuze uit verschillende edities, waarvan de functionele reikwijdte varieert. De meest voorkomende edities zijn Microsoft SQL Server 2014 Standard en de Express versie.

De SQL Server 2014 Express is de kleinste editie van het product van Microsoft. Het is bijzonder geschikt voor gegevensgestuurde toepassingen voor kleinere servers en desktop computers. Wie echter een groter scala aan functies wil, doet er goed aan te kiezen voor Microsoft's SQL Server 2014 Standard. Omdat de SQL Server 2014 versie veel uitgebreider is, is hij goed geschikt voor grotere bedrijven.

Koop Microsoft SQL Server 2014 goedkoop online en laat het digitaal bezorgen Vrijgegeven op 1 april 2014 en ontwikkeld onder de codenaam "Hekaton", is de jaargang 2014 de verdere ontwikkeling... meer info "
Venster sluiten
Microsoft SQL Server 2014

Koop Microsoft SQL Server 2014 online tegen een lage prijs en laat het digitaal bezorgen

De versie van 2014, die op 1 april 2014 verscheen en ontwikkeld werd onder de codenaam "Hekaton", is de verdere ontwikkeling van de versie van 2012. Er vonden vooral optimalisaties plaats met betrekking tot grote tot zeer grote gegevensvolumes, wat resulteerde in een aanzienlijke verbetering van real-time transacties. Bij blitzhandel24 kun je verschillende uitgaven gemakkelijk online bestellen tegen topprijzen en ze, indien nodig, direct via een instant download verkrijgen.

Vernieuwingen in Microsoft SQL Server 2014

Zoals altijd staat de ontwikkeling bij Microsoft niet stil ten aanzien van de SQL Server als een van de populairste producten voor bedrijven. Door de verbeteringen in grote gegevensvolumes en transacties kreeg de "in-memory database" speciale aandacht. Het maakt het mogelijk tabellen, gegevens en databases volledig naar het hoofdgeheugen te verplaatsen. Bovendien werd de behandeling van kolom-gebaseerde indexen sterk verbeterd.

Nauwelijks verrassend werden in 2014 ook belangrijke verbeteringen aangebracht in verband met de cloud-oplossing Azure. Serverbestanden kunnen in Azure worden opgeslagen, en virtuele computers kunnen ook een SQL database direct in de cloud hosten. Om de hoogste graad van veiligheid verder te garanderen zijn er verschillende versleutelingen toegevoegd, variërend van AES 128, 192 en 256 tot Triple DES. Er werd ook een verbetering aangebracht met betrekking tot failover cluster instances. 

Dit resulteert in maximale betrouwbaarheid voor diverse bedrijfskritische toepassingen, en ook continue beschikbaarheid is verzekerd. Gegevensreeksen kunnen zoals gewoonlijk uitgebreid en interactief gevisualiseerd worden. De geïntegreerde cloud interfaces dienen bijvoorbeeld om netwerken op locatie uit te breiden, terwijl ze tegelijk een openbare omgeving mogelijk maken. Microsoft gebruikt opnieuw zowel zijn technische sterke punten als zijn eigen ervaring om de klanten een zo volwassen mogelijk product te bieden, dat dankzij Microsofts enorme ecosysteem veel positieve synergie-effecten zal opleveren.

Licenties van Microsoft SQL Server 2014

Bij blitzhandel24 kun je kiezen uit verschillende edities en varianten. Merk op dat voor toegang extra licenties nodig zijn, die "User CAL" en "Device CAL" genoemd worden. Afhankelijk van de gekozen licentie worden ze gebruikt om een specifieke gebruiker of een geselecteerd apparaat te registreren. Afhankelijk van welke licentie je kiest, krijgt ofwel het apparaat een licentie onafhankelijk van de gebruiker, ofwel de gebruiker een licentie onafhankelijk van het gebruikte apparaat. In onze online winkel vind je deze licenties niet alleen tegen een topprijs, maar ook per stuk en in praktische sets van 10. Je hebt de mogelijkheid om verschillende van zulke licenties in een netwerk te mengen. Dit betekent dat je altijd de ideale oplossing kunt kiezen en jezelf niet hoeft te beperken op het gebied van licenties.

Een sterke oplossing voor bedrijven

Hoge schaalbaarheid en beschikbaarheid 365 dagen per jaar spreken voor zich. Verder worden mobiele toestellen ondersteund, ongeacht of ze met iOS, Android of Windows 10 Mobile werken. Wil je dus onderweg databanken, afzonderlijke bestanden of visualisaties bekijken en gebruiken, dan kun je dat net zo goed doen met behulp van smartphones of tablets. 

Dankzij de diverse grafische visualisaties ontstaan ook belangrijke interfaces voor de presentatie van bedrijfsinformatie. De SQL Server 2014 toont zich een sterke steun op dit gebied, ongeacht de grootte van de gekozen gegevensverzameling. Ondertussen is compatibiliteit met andere Microsoft software oplossingen bijna een vanzelfsprekendheid.

Bestel je 2014 jaargang van de vermaarde SQL Server vandaag nog op blitzhandel24. Bij je bestelling bieden we je niet alleen bekwame, vriendelijke klantenservice voor individuele ondersteuning, maar zelfs hulp bij de eerste installatie als dat nodig is. Natuurlijk ontvang je altijd legitieme, gloednieuwe licenties - handig afgeleverd in je mailbox en blitzhandel24 klantenaccount.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Laatst bekeken