Gratis hotline 0800 2633100
 

Producten van McAfee

McAfee

McAfee: internetbeveiliging en antivirussoftware

McAfee is een vertrouwd antivirusprogramma. Gebruikers combineren de kracht van software en hardware op alle niveaus. Vandaag de dag is McAfee Internet Security voorzien van revolutionaire Active... meer lezen »

Geen resultaten gevonden voor de filter!
McAfee Internet Security 2022
McAfee Internet Security 2022
McAfee Internet Security 2022 - Betrouwbare virus- en identiteitsbescherming Voor uw pc's, Macs, smartphones en tablets, zodat u veilig kunt surfen, winkelen en bankieren. Met McAfee Internet Security 2022 kunt u rekenen op een naam die...
vanaf € 5,99 *
McAfee Total Protection 2022
McAfee Total Protection 2022
McAfee Total Protection 2022 biedt eersteklas bescherming voor uw gegevens Identiteit en privacy op uw pc's, Macs, smartphones en tablets*, zodat u veilig online kunt surfen, winkelen en bankieren. Wordt snel geïnstalleerd om...
vanaf € 12,95 *
McAfee Antivirus Plus 2022
McAfee Antivirus Plus 2022
McAfee AntiVirus Plus: Professionele bescherming voor pc, smartphone en tablet McAfee AntiVirus Plus detecteert internetbedreigingen in een oogwenk. Dit wordt gewaarborgd door actieve monitoring die het internetverkeer voortdurend...
vanaf € 8,95 *
€ 6,04 opgeslagen
McAfee LiveSafe 2022
McAfee LiveSafe 2022
McAfee LiveSafe 2022 biedt ultieme bescherming voor uw gegevens, identiteit en privacy op pc's, Macs, smartphones en tablets in uw huis Bescherming tegen virussen en online bedreigingen Vermijd gevaarlijke websites en downloads Blokkeer...
vanaf € 13,95 * € 19,99 *
€ 6,04 opgeslagen
McAfee LiveSafe Unlimited Devices
McAfee LiveSafe 2021
Het is meer dan alleen antivirussoftware-McAfee Livesafe 2021 Beschermt alle apparaten die u bezit ULTIEME antivirus, identiteitsbescherming en privacybescherming voor al uw pc's, Macs, smartphones en tablets Vertrouw op de naam McAfee...
vanaf € 13,95 * € 19,99 *
McAfee Mobile Security [1 Device, 1 Year]
McAfee Mobile Security [1 Device, 1 Year]
McAfee Mobile Security [1 apparaat, 1 jaar]. Krijg de beste bescherming voor uw apparaat en gegevens met de krachtige McAfee Mobile Security beveiligingsapplicatie. McAfee Mobile Security omvat de uitgebreide beveiligingsmodule van...
€ 4,99 *
€ 8,00 opgeslagen
McAfee Mobile Security Plus VPN [Unlimited Device, 1 Years]
McAfee Mobile Security Plus VPN [Unlimited...
McAfee Mobile Security Plus VPN [Onbeperkt apparaat, 1 jaar]. Krijg de beste bescherming voor uw apparaat en gegevens met de krachtige McAfee Mobile Security beveiligingsapplicatie. McAfee Mobile Security omvat de uitgebreide...
€ 16,99 * € 24,99 *
McAfee Internet Security 2021
McAfee Internet Security 2021
McAfee Internet Security 2021 - Beveiligingssuite met multiplatform compatibiliteit De McAfee Internet Security 2021-suite combineert bekroonde cloud-gebaseerde antivirusbescherming met nuttige hulpmiddelen zoals antispam en...
vanaf € 5,95 *
McAfee Total Protection 2021
McAfee Total Protection 2021
McAfee Total Protection 2021-premium bescherming voor uw gegevens Bij McAfee Total Protection 2021 gaat het erom de gebruikers controle te geven over hun gegevens. De beveiligingssuite beschermt de gebruikers tegen identiteitsdiefstal en...
vanaf € 12,95 *
McAfee Antivirus Plus 2021
McAfee Antivirus Plus 2021
McAfee Antivirus 2021- Basisbeveiligingssoftware voor Windows-pc's McAfee Antivirus 2021 is een bekroond beveiligingsprogramma voor Windows PC's. Het bevat basisfuncties zoals online bescherming en firewallbeveiliging. Het stelt...
vanaf € 8,99 *

Producten van McAfee

McAfee

McAfee: internetbeveiliging en antivirussoftware

McAfee is een vertrouwd antivirusprogramma. Gebruikers combineren de kracht van software en hardware op alle niveaus. Vandaag de dag is McAfee Internet Security voorzien van revolutionaire Active Protection-technologie die uitgebreide PC- en online beveiliging biedt met versnelde prestaties om te beschermen tegen een breed scala aan online bedreigingen.

Wat biedt McAfee Internet Security?


Als je kijkt naar het McAfee consumentenassortiment, zie je dat het vooral één product is. McAfee Total Protection is een beveiligingssuite die antivirus, firewall, spamfilter, kwaadaardige URL-blokkering, bestandsversleuteling, wachtwoordmanager, veilige bestandsverwijdering, app- en webprestatieverbeteringen en basisbeveiliging tegen identiteitsdiefstal omvat. Bovendien:

 • Biedt ultramoderne bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, rootkits, spyware en meer.
 • Detecteert en blokkeert virussen en malware om potentiële schade te voorkomen.
 • Blokkeert ongeschikte websites en stelt tijdslimieten aan het internetgebruik.
 • Identificeert de te updaten software door de versie op de PC te vergelijken met de uitgebreide database met behulp van de Kwetsbaarheidsscanner.
 • Een bidirectioneel firewallsysteem controleert en blokkeert het verkeer en maakt verbinding met verdachte servers en bekende botnets.De meeste beveiligingsleveranciers bieden een breed scala aan producten: een basis-antivirusprogramma, een basis-beveiligingssuite, een uitgebreidere beveiligingssuite, een Ultimate Premium Security Suite met gebundelde extra's en andere componenten die de aandacht trekken.

McAfee AntiVirus Plus


McAfee AntiVirus Plus is een essentiële virusbescherming voor uw PC's, Macs, smartphones en tablets, zodat u veilig online kunt surfen, bankieren en winkelen. Blokkeert virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en meer op uw PC. Belangrijke categorieën zijn:

 • McAfee WebAdvisor-Alert u naar risicovolle websites en voorkomt gevaarlijke downloads en phishing-aanvallen.
 • McAfee Shredder: Beschermt de identiteit en de privacy door belangrijke bestanden permanent te verwijderen. Ideaal voor fiscale documenten, financiële informatie en andere persoonlijke dossiers.
 • wifi-bescherming
 • Privacy- en PC-optimalisatiehulpmiddelen: identificeert software die moet worden bijgewerkt met behulp van Kwetsbaarheidsscanners.De nieuwste McAfee Antivirus Editie biedt snellere prestaties, betere bescherming door milliseconde detectie en eenvoudigere controle. McAfee AntiVirus Plus omvat ook anti-spyware, anti-phishing en anti-spam.

McAfee LifeSafe


McAfee LifeSafe biedt vrijwel dezelfde functionaliteit als McAfee Total Protection, maar dekt een onbeperkt aantal apparaten. En meer:

 • Ultieme virus-, identiteits- en gegevensbescherming voor al uw pc's, Macs, smartphones en tablets.
 • Bekroonde virusbescherming: Beschermt tegen virussen en online bedreigingen met een combinatie van cloud-gebaseerde online en offline bescherming.
 • Veilig surfen op het web: Voorkomt online bedreigingen zoals malware en phishing met beveiligingsbeoordelingen en het blokkeren van schadelijke websites.
 • Veilige familie: Beschermt kinderen tegen ongepaste digitale inhoud, stelt tijdslimieten voor het scherm in en weet waar ze zich bevinden op een live-kaart.
 • PC-optimalisatie houdt pc's schoon en als nieuw met eenvoudig te gebruiken tools. Het verwijdert onnodige bestanden en werkt applicaties bij.
 • Identiteitsdiefstalbeveiliging: Biedt permanente identiteitsbewaking.
 • Virusbeschermingsgarantie: Als uw computer nog steeds geïnfecteerd is met een virus, wordt deze door een McAfee-expert verwijderd.
 • Vergeet nooit meer een wachtwoord: McAfee Password Manager logt gebruikers direct in, onthoudt wachtwoorden en genereert zelfs sterke wachtwoorden.
 • Met Password Manager kunnen 5 gebruikers hun persoonlijke wachtwoorden opslaan en automatisch invoeren.Vergeet niet dat een goede virusbescherming slechts een bepaald niveau van veiligheid biedt. Oefen altijd veilige computergewoontes door nooit bestanden te downloaden van verdachte websites, opvallende webpagina's te bezoeken of toegang te krijgen tot uw online accounts op open draadloze netwerken in cafés.

Laatst bekeken