Gratis hotline 0800 2633100
 

Producten van Eset

Eset

ESET: Antivirus- en antispywarebescherming


ESET Endpoint Antivirus is een lokale antivirusoplossing die bedrijven beschermt tegen malware en een hulpmiddel voor beheer op afstand biedt.
De antivirus- en antispywarebescherming maakt... meer lezen »

1 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
ESET Smart Security Premium 2022
ESET Smart Security Premium 2022
Legendarische antivirustechnologie Anti-Phishing Eset Smart Security Premium 2022 Alle ESET-producten werken efficiënt met een bewezen lage systeembelasting en garanderen probleemloos werken, spelen en surfen. In de batterijmodus worden...
vanaf € 39,95 *
ESET Cyber Security Pro
ESET Cyber Security Pro
Hoogwaardige bescherming voor Mac Premium bescherming met een configureerbare firewall en ouderlijk toezicht dankzij ESET . Beschermt macOS, Windows en Android apparaten. Geen kans op identiteitsdiefstal! ESET Cyber Security Pro...
vanaf € 19,95 *
ESET Cyber Security
ESET Cyber Security
Basis virusbescherming voor je Mac met ESET Snelle en krachtige beveiliging tegen alle soorten malware. Beschermt macOS, Windows en Linux apparaten. Krachtige bescherming zonder in te boeten aan prestaties. Geniet online van je films en...
vanaf € 18,95 *
ESET Cloud Office Security
ESET Cloud Office Security
Verruimd productengamma brengt nieuwe inkomstenkansen De aantrekkelijkheid van uw aanbod aan beveiligingsoplossingen verbeteren Beveilig uw bedrijfscommunicatie, -samenwerking en -cloudopslag duurzaam met slechts één klik. Bestel direct...
vanaf € 16,95 *
ESET Secure Authentication
ESET Secure Authentication
Optimale bescherming van je gegevens dankzij mobiele radio-gebaseerde multifactor authenticatie Wat is multifactor authenticatie? Meerfactorige authenticatie (MFA), vaak tweefactorige authenticatie (2FA) genoemd, is een sterke...
vanaf € 15,95 *
ESET Secure Business Cloud
ESET Secure Business Cloud
Complete, gebundelde beveiligingsoplossing voor eindstations en bestandsservers. Blokkeert e-mail bedreigingen op server niveau. ESET Secure Business Cloud biedt: Bescherming tegen gerichte aanvallen Bescherming tegen ransomware...
vanaf € 27,95 *
ESET Secure Business
ESET Secure Business
ESET Secure Business sluit alle toegangspoorten voor alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware, en filtert spam effectief uit. Bescherm alle computers, laptops, mobiele toestellen en bestandsservers en...
vanaf € 5,00 *
ESET Server Security
ESET Server Security
Koop nu ESET Server Security (ESET File Security) en bespaar! Belangrijk: Als je de Education, Government, Update of Renewal versie kiest, moet je tijdens het aankoopproces het bijbehorende bewijs leveren/of uploaden Of via e-mail:...
vanaf € 31,95 *
ESET PROTECT Advanced On-Prem
ESET PROTECT Advanced On-Prem
ESET PROTECT Advanced On-Prem (voorheen ESET Dynamic Endpoint Protection) Voor bedrijven met meer dan 5 eindpunten - Uitgebreide bescherming voor bedrijven van elke grootte Innovatieve meerlaagse bescherming voor computers, mobiele...
vanaf € 19,95 *
ESET PROTECT Complete
ESET PROTECT Complete
Cloudgebaseerde bescherming en meerlaagse eindpuntbeveiliging Compromisloze beveiliging voor bedrijven van elke grootte Bescherm bedrijfscommunicatie, samenwerking en bestaande cloud-opslag De combinatie van spamfiltering, malware...
vanaf € 36,95 *
ESET PROTECT Complete On-Prem
ESET PROTECT Complete On-Prem
ESET PROTECT Complete bevat ook bescherming voor mailservers en cloud diensten. Beveilig computers, mobiele telefoons, bestandsservers en mailservers: Zakelijke eindpunten en mobiele telefoons worden beschermd door geavanceerde,...
vanaf € 23,95 *
ESET PROTECT Advanced
ESET PROTECT Advanced
ESET PROTECT Advanced (voorheen ESET Remote Workforce Offer) Bescherm je bedrijf tegen ransomware en zero days met onze overzichtelijke cloud console Platform voor eindpuntbeveiliging Beveiliging van bestandsservers Cloud-gebaseerde...
vanaf € 29,95 *
1 van 3

Producten van Eset

Eset

ESET: Antivirus- en antispywarebescherming


ESET Endpoint Antivirus is een lokale antivirusoplossing die bedrijven beschermt tegen malware en een hulpmiddel voor beheer op afstand biedt.
De antivirus- en antispywarebescherming maakt gebruik van ESET's ThreatSense technologie om zowel bekende als opkomende bedreigingen te blokkeren.

ESET's antiviruspakketten bieden ook controle over het apparaat om USB flash drives, CD's, DVD's en andere verwijderbare media te scannen op verborgen bedreigingen.
Beheerders kunnen het systeem configureren om te voorkomen dat onbevoegde media toegang krijgen tot het netwerk om te beschermen tegen gegevensverlies.

 

ESET multi-device beveiliging

 

  • Bescherming voor alle belangrijke platformen zoals Android, Linux, macOS, Windows
  • Android-beveiliging omvat vele functies

    Robuust Windows antivirusprogramma
    effectieve software voor ouderlijk toezicht Zoalsde naam al doet vermoeden, is ESET Multi-Device Security Pack een softwaretoepassing die bescherming biedt voor bijna alle belangrijke platforms en apparaten. Dit omvat macOS, Windows, Linux en Android.

Hoewel Windows nog steeds de meeste grote malware-aanvallen ondergaat, weten hackers dat Windows vandaag de dag niet het enige platform is. Veel moderne online gebruikers gebruiken verschillende besturingssystemen op hun apparaten. Om ze allemaal tegelijk te beschermen, hebben gebruikers dus een beveiligingssuite nodig die al deze apparaten kan beschermen.

In de ESET multi-device beveiligingssuite vinden gebruikers meerdere licenties waarmee ze al hun apparaten met verschillende besturingssystemen kunnen beschermen.


 

ESET Veiligheid voor kleine bedrijven


Gebruikers gebruiken de betrouwbare ESET Small Business Security om de beveiliging van het netwerk eenvoudiger te beheren. Dit pakket is specifiek geoptimaliseerd voor de bedrijfsomgeving. Ontworpen om de communicatie- en bedrijfskritische IT-infrastructuur op meerdere platformen te beschermen.

Als pionier in de antivirusindustrie heeft ESET 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van toekomstgerichte technologieën. De kenmerken? Gebruiksvriendelijk, cross-platform bescherming en net zo flexibel als het bedrijf zelf.

 

ESET EndPoint Encryption Pro


ESET EndPoint Encryption Pro bestaat uit twee softwareoplossingen voor het versleutelen van gegevens DESlock + (een clienttoepassing die gegevens op werkstations versleutelt) en DESlock + Enterprise Server (de oplossing voor bedrijfsbeheer). De meest nuttige functies van ESET EndPoint Encryption Pro zijn de versleuteling van e-mailberichten van medewerkers en de codering van vertrouwelijke gegevens.

ESET EndPoint Encryption stelt gebruikers in staat om gecodeerde e-mails te verzenden met behulp van een plug-in die automatisch wordt geïnstalleerd in Microsoft Outlook.

Nadat de ontvanger de gecodeerde e-mail heeft ontvangen, kan hij deze met DESlock + ontcijferen. Zelfs als hij deze encryptietool niet heeft, kan hij berichten ontcijferen met de gratis DESlock + Reader applicatie zolang het wachtwoord correct is.

 

ESET Smart Security Premium


ESET's entry-level suite bevat alle bekende componenten, samen met add-ons zoals een anti-diefstalsysteem, krachtige apparaatgebruikscontrole en een netwerkbeveiligingsscanner. ESET Smart Security Premium biedt een basis wachtwoordmanager en bestandsversleutelingssysteem, evenals ondersteuning voor macOS, Android en Linux.

 

ESET-internetveiligheid


ESET Internet Security is gemakkelijk te gebruiken en wijst naar de nabije toekomst, wanneer bijna elk deel van ons huis op de een of andere manier door een computer zal worden bestuurd en veiligheidsbewaking vereist is. ESET Internet Security is een zeer gewaardeerde antivirussuite die gemakkelijk te gebruiken is en voldoende krachtige functies biedt.

 

ESET Nod32 Antivirus


ESET NOD32 Antivirus is de betrouwbare instapversie van ESET-beveiligingsdiensten. Het wordt gerangschikt onder de beste antivirusproducten door onafhankelijke testlaboratoria. ESET NOD32 staat bekend om zijn uitstekende vermogen om malware te identificeren en uit te schakelen zonder de computer te vertragen. Het is een goede keuze voor Windows gebruikers.

ESET NOD32 Antivirus biedt veilige bescherming voor PC's tegen veelvoorkomende bedreigingen zoals spyware, zonder veel ruimte in beslag te nemen op de computer. Zo kunnen gebruikers blijven spelen, surfen op het internet, online winkelen en met vertrouwen werken.

De voordelen van de software zijn de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, de uitstekende beoordelingen in onafhankelijke tests en de goede planningsvariatie.

Laatst bekeken