Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Office 2019 Home and Business Win/Mac

€ 162,64 * € 254,19 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • ID241821010
 • 100483-DE
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Alle voordelen van Office Home & Business 2019 voor MAC/Win Als u kiest voor...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Home and Business Win/Mac"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Alle voordelen van Office Home & Business 2019 voor MAC/Win


Als u kiest voor Office Home & Business 2019 voor MAC, kunt u de gloednieuwe versies van de beproefde Office-toepassingen van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook op een PC of laptop installeren en gebruiken voor zowel zakelijke als privédoeleinden. U hebt overal eenvoudig toegang tot uw kantoorbestanden die zijn opgeslagen in uw online opslagruimte van OneDrive van 15 GB. Office Home & Business 2019 voor MAC maakt het makkelijker voor u om met anderen te werken. Deel documenten, presenteer ze aan uw collega's of bewerk ze samen. Gebruik de Office-programma's op verschillende platforms. Meerdere gebruikers kunnen documenten in real time optimaal bewerken en zo veel tijd besparen.

 • Sla uw bestanden online op zodat u ze onderweg kunt raadplegen en anderen kunt uitnodigen om commentaar te geven of uw inhoud te bewerken.
 • Gebruik Word of Excel-sjablonen of een van de nieuwe breedbeeld PowerPoint-sjablonen om uw ideeën om te zetten in expressieve, professionele presentaties.
 • Met de nieuwe ontwerpen kunt u uw Office-gebruikersinterface precies zo ontwerpen als u dat wilt.
 • Gebruik e-mails, gedeelde agenda's en takenlijsten in Outlook om het hele schema samen te voegen.
 • Outlook is automatisch gekoppeld aan uw Microsoft Webmail-account. Synchroniseer taken en agenda's met Outlook om het hele schema samen te voegen.
Soorten Volledige versie
Platform MacOS/Win
Hoeveelheid 1 gebruiker/ 1MAC/1PC
Taal Duits, Engels/ alle talen beschikbaar
Toepassingsgebied KantoorapplicatiesNieuwe functies
- De herziene menuband biedt u snel toegang tot veelgebruikte functies in alle toepassingen.
- Gebruik de ontwerp- en stijlsjablonen om uw documenten iets extra's te geven.
- Het nieuwe navigatiegedeelte maakt het voor u gemakkelijker om het overzicht te bewaren in langere documenten.
- Ondersteunt netvliesdisplayresolutie voor haarscherpe weergave van tekst en afbeeldingen
- De nieuwe schermvullende weergave geeft u een beter overzicht, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.
- Ga gewoon verder waar je gebleven was
- Sla uw bestanden op OneDrive op en raadpleeg ze altijd, overal en met al uw apparaten.

Word
tekstverwerking
- Deel documenten en werk samen met anderen in real time. Met de intelligente zoekfunctie kunt u informatie op het web zoeken zonder Word te verlaten.

Excel
Spreadsheet
- Zes nieuwe diagramtypen maken het eenvoudiger om complexe gegevens te visualiseren. De functie "Recommended Charts" maakt het eenvoudiger om gegevens overzichtelijker te presenteren. De prognosefunctie maakt het mogelijk om zicht te hebben op toekomstige ontwikkelingen.

PowerPoint
Presentatie programma
- Talrijke nieuwe functies maken het gemakkelijker om objecten uit te lijnen en kleuren te selecteren. Een verbeterde conflictoplossing maakt het gemakkelijker om problemen op te lossen die zich kunnen voordoen bij de samenwerking.

OneNote
Digitaal notitieboekje
- Breid je notities uit met webpagina's en links, voeg foto's en video's toe, integreer tabellen, linkbestanden en krijg toegang tot je notities vanaf elk apparaat waarop OneNote is geïnstalleerd. Op apparaten met aanraakbediening kunt u schilderen, wissen en schrijven met uw vingertoppen of een pen.

Vooruitzichten
E-mail, contact- en taakbeheer:
- Het versturen van e-mailbijlagen wordt nog gemakkelijker gemaakt door de meest recent gebruikte items weer te geven, of de bestanden nu lokaal of in de cloud zijn opgeslagen. De Clutter-functie bespaart kostbare tijd door berichten met lage prioriteit naar een aparte map te verplaatsen.

 

 

 

Meer Office Suites (Ter vergelijking: zie de 2e productfoto):

 

Ideaal voor zakelijk en privégebruik

Zakelijke presentaties zijn niet ongewoon. Met PowerPoint biedt het Microsoft Office 2019 Home and Business pakket precies de juiste basis voor de toegang tot tal van functies voor gebruik. Het zakelijke voordeel blijft echter ook behouden met aanbiedingen zoals Word en Excel, die kwalitatief hoogwaardig werk mogelijk maken. Hierdoor kunt u duidelijke teksten en tabellen maken, waardoor het de moeite waard is om Microsoft Office 2019 Home and Business aan te schaffen.

De genoemde aspecten zijn ook een goede keuze voor privégebruik. Voor leerlingen en studenten biedt het overzicht van de verschillende functies een goede werkbasis voor colleges, essays, huiswerk, berekeningen en nog veel meer. De componenten van Microsoft Office 2019 Home en Business worden zo een echte verrijking voor het dagelijkse leven en maken het gebruik op tal van apparaten mogelijk.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Maximale creativiteit op elke locatie
 • Efficiënt werken door modern datum- en databeheer
 • Duidelijke volledige toegang tot alle meegeleverde programma's
 • Diverse ontwerpen voor uw eigen projecten
 • Bruikbaarheid op tal van apparaten
 • Regelmatige updates en constante uitbreidbaarheid

 

Koop nieuwe functies met Microsoft Office 2019 Home en Business

Met de nieuwe versie gebaseerd op Microsoft Office 2019 Home en Business License zijn de taalbarrières volledig overwonnen. Op deze manier is het mogelijk om woorden, zinnen en complexe contexten in andere talen te vertalen. Verdere aanpassingen zijn ook de verbetering van de visualisatie van grafische objecten en de integratie van vloeiende bewegingen. Ook het later terughalen van gezochte elementen is met de Zoom in Microsoft Office 2019 Home en Business Key zonder problemen mogelijk en zorgt voor een enorm comfort.

Maar naast deze aanpassingen biedt Microsoft Office 2019 Home and Business nog vele andere nieuwe functies en optimalisaties ten opzichte van de vorige versie. Zo is Excel verrijkt met duidelijke tekstaanduidingen en andere uitbreidingen die geautomatiseerd werken mogelijk maken. Ook de freehand-conversie is nieuw geïntegreerd in alle toepassingen en wordt het centrale argument om Office 2019 Home and Business te willen kopen.

Koop nu Office 2019 Home and Business

Met de overvloed aan nieuwe functies is het eenvoudig om je eigen manier van werken moderner en gestructureerd te maken. Daarom wordt rond Microsoft Office 2019 Home and Business een veelzijdige aanvulling gecreëerd, die ook dit Jaarde actieve samenwerking van meerdere gebruikers zal vereenvoudigen. Op deze manier wordt een divers scala aan toegevoegde waarde gecreëerd voor alle toepassingen, waar niemand zonder zou moeten. Op deze manier kunnen zelfs onervaren gebruikers profiteren van de talrijke toepassingen en Office 2019 Home and Business aanschaffen. In dit verband is de gewenste licentie voor de Office 2019 Home en Business Download Full Version bij ons verkrijgbaar.

Wat echt belangrijk is!

 

Welke functies blijven behouden?

Als u de Microsoft Office 2019 Home en Business versie wilt kopen, heeft u Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Andere diensten omvatten regelmatige updates, actieve productondersteuning en hulp bij allerlei functionele problemen.

Voor welk apparaat is het pakket geschikt?

De Office 2019 Home en Business Full Version is beschikbaar voor zowel het Windows bureaublad als het Mac-systeem. Door het installeren van de applicaties bepaalt de gebruiker eenvoudigweg zelf welk apparaat de componenten rond het Office-pakket moet hebben.

Hoe lang is de licentie geldig?

Met de aankoop van de Office 2019 Home en Business licentie volledige versie via onze winkel is er geen tijdslimiet. Op deze manier kunnen de functies op het apparaat van de installatie worden gebruikt zonder dat er een jaar- of maandabonnementsmodel nodig is.

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Office 2019 Home en Business Mac/Win
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

 

Systeemvereisten:

Computer en processor:

1,6 GHz, 2 kernen (PC); Intel (Mac)

Geheugen:

4 GB, 2 GB (32-bits)

Weergave:

1280 x 768 (PC)/800 (Mac)

Besturingssysteem:

*Informatie over compatibele versies van Windows 10 en macOS en andere functionele vereisten is te vinden op office.com/systemrequirements. Weergegeven op Windows desktop en onder iOS.

.NET-versie:

3,5, 4,0, of 4,5

Grafisch:

min. 1280x800

 

eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Home and Business Win/Mac"
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Word
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Home and Business Win/Mac"
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Word
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2019 Home and Business Win/Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken