Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft SQL Server 2014 Standard

€ 366,00 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964614
 • 228-10253
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen - bij Blitzhandel24 Microsoft SQL Server 2014...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen - bij Blitzhandel24

Microsoft SQL Server 2014 Standard is een bekende database systeemsoftware van Microsoft. Gebruikers van het programma hebben zowel toegang tot de algemene beheersfuncties als tot de business intelligence-functies. Deze versie is vooral gericht op individuele afdelingen van een bedrijf of zelfs kleine bedrijven. Het databasesysteem ondersteunt niet alleen de basisontwikkelingstools voor lokaal gebruik - indien gewenst kunnen SQL-databestanden direct door de server in Azure worden opgeslagen. In de cloud kunnen deze gegevens dan verder worden verwerkt. Klanten profiteren van dit krachtige en efficiënte systeem om databases op een resource-besparende manier te beheren.

 

Koop Microsoft SQL Server - gebruik talrijke serveronderdelen

Microsoft SQL Server 2014 is ook bekend onder de projectnaam Hekaton. In deze Standard Edition kunnen gebruikers niet alleen efficiënt maar ook veilig werken. Daarnaast zijn de administratieve kosten positief gereduceerd. Dit alles is mogelijk omdat Microsoft SQL Server 2014 Standard werkt met verschillende geoptimaliseerde en nieuwe servercomponenten.

Microsoft SQL Server 2014 Standard bevat bijvoorbeeld deze servercomponenten:

 • SQL Server-databasemodule: Met deze module kan de zogenaamde basisservice worden gebruikt. Dit is de voorwaarde om de gegevens überhaupt te kunnen verwerken, opslaan of back-uppen. Dit maakt onder andere replicatie van gegevens mogelijk of zelfs een full text search.
 • Analyse diensten: Met de diverse tools van de programmacomponenten van SQL Server 2014 "SSAS" kunnen gebruikers gebruik maken van de zogenaamde analytische online verwerking. Deze data-engine levert onder andere gegevens voor klanttoepassingen in Reporting Services of Excel. Daarnaast wordt datamining mogelijk gemaakt.
 • Meldingsdiensten: De Reporting Services "SSRS" omvatten verschillende client en server componenten die het mogelijk maken om kant-en-klare en interactieve rapporten te maken. Deze rapportages kunnen in een vorm zoals een grafiek, matrix of tabel zijn.
 • Integratiediensten: SSIS" of de Integratiediensten is een ETL-serverproduct dat bestaat uit een Windows systeemdienst, een beheerconsole en een extra ontwikkelingsproduct. Deze groep omvat zowel grafische hulpmiddelen als programmeerbare objecten. De gegevens in de database zijn nu toegankelijk om ze te verplaatsen, te transformeren of te kopiëren. Dit vergemakkelijkt ook het werk van een beheerder.
 • Master Data Services: "MDS" of Master Data Services is een SQL Server oplossing of master data platform. Entiteiten, attributen of hiërarchieën kunnen worden gemodelleerd en gevalideerd. Een Excel add-in helpt hierbij, wat voor de gebruikers zeer praktisch is - omdat de gegevens nog efficiënter kunnen worden beheerd. Transactie-annotaties kunnen direct in het systeem worden ingevoerd. Er wordt een rolgebaseerde databeveiliging gegeven.

SQL Server kopen - voordeel als gebruiker

Dankzij de nieuwe "IN geheugenfunctie" kunnen transacties en gegevensuploads 30 keer worden versneld. De beschikbaarheid wordt gegarandeerd door de functie "Altijd aan". Bovendien kan er een snel noodherstel worden uitgevoerd. Dankzij verbeterde veiligheidsverbeteringen kunnen gegevens worden gecodeerd. Hun monitoring is transparant voor de gebruiker.


Wat is Microsoft SQL Server 2014 standaard?

De Microsoft SQL Server 2014 Standard software is een relationeel databasesysteem.


Wie is de doelgroep van Microsoft SQL Server 2014 Standard?

Deze editie van Microsoft SQL Server 2014 is gericht op kleine en middelgrote bedrijven.


Waarom zouden bedrijven Microsoft SQL Server kopen?

Bedrijven die Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen, krijgen een databasesysteem dat al geschikt is voor het werken in een cloud.


Wat zijn de voordelen van Microsoft SQL Server 2014 Standard?

De Microsoft SQL Server 2014 standaard heeft onder andere de prestaties bij het verwerken van grote hoeveelheden data verbeterd.


Welk besturingssysteem vereist Microsoft SQL Server 2014 standaard?

Om als bedrijf gebruik te kunnen maken van Microsoft SQL Server 2014 Standaard software, is ofwel het Windows Server 2012 of Windows Server 2012 R2 besturingssysteem vereist.

 

Leveringsomvang:

- Product sleutel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2014 Standaard.
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2014 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken