Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964618
 • G3S-00718
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 Essentials - Ideaal voor kleine bedrijven Microsoft Windows Server...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 Essentials - Ideaal voor kleine bedrijven

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials is het ideale serverbesturingssysteem voor het midden- en kleinbedrijf. Beperkt te gebruiken door 25 medewerkers, biedt Essentials de kracht van Windows Server 2012 tegen een onklopbare instapprijs. Bij blitzhandel24 kunt u deze en andere edities van Windows Server 2012 kopen: zoals altijd tegen absolute topvoorwaarden en met ons populaire Blitzverschand.Wat zijn de voordelen van de Essentials editie van Windows Server?

Het kopen en opzetten van een Microsoft Windows Server gaat vaak gepaard met hoge investeringskosten. Vooral voor kleinere bedrijven kunnen deze kosten moeilijk te dragen zijn. Met Windows Server Essentials biedt Microsoft een kosteneffectieve versie van Windows Server voor bedrijven met maximaal 25 medewerkers. Voor een aantrekkelijke prijs biedt de Essentials Edition u alle belangrijke voordelen van een Windows Server. Maximaal 25 gebruikersaccounts hebben echter toegang tot Windows Server 2012 R2 Essentials vanaf maximaal 50 apparaten. De werking is ook beperkt tot serverhardware met twee processorkernen. Bovendien kan maximaal één Windows Server Essentials in een intranet worden bediend, omdat deze niet alleen de normale servertaken uitvoert, maar ook als domeincontroller fungeert.Voor kleinere bedrijven of kantoorgemeenschappen betekenen deze technische beperkingen echter geen noemenswaardige nadelen. Ten opzichte van de standaard editie van de server profiteert u vooral van de kosten. Dit komt omdat de aankoop van extra Client Access licenties niet nodig is voor het gebruik van de server binnen de opgegeven limieten. Naarmate uw bedrijf groeit, heeft u ook de mogelijkheid om Windows Server 2012 Essentials op een later tijdstip te upgraden naar de Standaard editie.Wat de Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 is de serverversie van Windows 8.1, dus de aanschaf van deze versie van Microsoft Windows Server kan vooral voordelig zijn als u al client-machines met Windows 8.1 hebt. Met SMB 3.0, de verbeterde Active Directory Services en Direct Access Control, biedt Windows Server 2012 u alle essentiële functies voor een stabiele en vooral veilige bestandsuitwisseling binnen uw netwerk. Digitaal samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een andere spannende functie, vooral voor groeiende bedrijven, is de mogelijkheid om de server te koppelen aan de cloud service Azure van Microsoft, waardoor extra rekenkracht en opslagruimte op afroep kan worden geboekt.Bent u nog steeds onbeslist of u deze versie van Microsoft Windows Server wilt kopen of dat een andere versie voor u redelijker is? Onze competente en vriendelijke supportmedewerkers adviseren u graag over uw aankoopbeslissing en helpen u met gedetailleerde technische vragen. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of direct hier op de website in de chat! We kijken uit naar uw nieuws!Wat is Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials?

Windows Server 2012 is gelicenseerd door Microsoft in verschillende versies. De Essentials Editie is vaak de meest aantrekkelijke en goedkope versie voor kleine bedrijven met weinig personeel. Een server met Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials is toegankelijk voor maximaal 25 gebruikers vanaf maximaal 50 verschillende apparaten. De aankoop van bijkomende Client Access Licenties (CAL) is niet nodig. Ook moet worden opgemerkt dat het besturingssysteem slechts met twee processorkernen mag worden bediend.Wie moet de Essentials editie van Windows Server 2012 kopen?

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials is een waardevolle investering voor bedrijven die nog geen Windows Server draaien. Als u maximaal 25 medewerkers heeft, is Windows Server Essentials een voordelig alternatief voor andere versies van het systeem. Een latere upgrade naar een editie met ondersteuning voor meer gebruikers is mogelijk. Er moet echter worden opgemerkt dat Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials slechts tot oktober 2023 updates zal leveren. Daarom kan het nuttig zijn om te kijken naar de nieuwere versie Windows Server 2019 Essentials.Wat zijn de argumenten voor het kopen van Microsoft Windows Server?

Microsoft Windows Server 2012 R2 is de serverversie van het Windows 8.1-clientbesturingssysteem, dus deze versie van Windows Server werkt het beste met Windows 8.1-clients. Windows Server Essentials is een economische oplossing voor kleine en groeiende bedrijven om hun eigen IT te bouwen. Als u nog geen professioneel intranet hebt bediend, is Windows Server Essentials een handige manier om uw eigen server op te zetten.


Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken