Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standaard

€ 223,65 * € 406,62 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 96964611
 • P73-06167
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 R2 - De server voor Windows 8-omgevingen Microsoft Windows Server 2012...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2012 R2 Standaard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 R2 - De server voor Windows 8-omgevingen


Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard is de serverversie van het Windows 8.1-clientbesturingssysteem, waardoor deze versie van Windows Server bijzonder geschikt is voor het werken met clientcomputers die een versie van Windows 8 draaien. Als tweede release van de Windows Server versie van 2012 is Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard een uiterst stabiel en betrouwbaar serverbesturingssysteem. De bediening en de interface van het systeem komen overeen met de clientversie. Licenties voor deze en andere versies van Windows Server 2012 kunnen worden gekocht bij blitzhandel24 tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen en voorwaarden. Inclusief de populaire flash zending van licentiesleutels.


Dit zijn de kenmerken van Windows Server 2012


Er zijn veel goede redenen om Microsoft Windows Server te kopen. Vooral de perfecte integratie van de server in uw bestaande Microsoft ecosysteem spreekt voor het systeem. Windows Server 2012 werkt perfect met uw Windows 8- en Windows 8.1-clients. Natuurlijk kunnen nieuwere Windows 10-clients ook zonder problemen met Windows Server 2012 worden gebruikt. SMB 3.0 maakt toegang tot centrale bestandsdeling en gedeelde bronnen mogelijk, zelfs vanaf Linux PC's of Macs. Dankzij de ReFS-ondersteuning is een hoge integriteit en veiligheid van de op de server opgeslagen gegevens gegarandeerd.


Het kopen van Microsoft Windows Server betekent ook het verkrijgen van toegang tot perfect afgestemde rechtenbeheersmogelijkheden: naast de geoptimaliseerde Active Directory-service ondersteunt Windows Server 2012 Dynamic Access Control (DAC). Hiermee kunt u gebruiksrechten voor gegevens niet alleen op mapniveau, maar ook tot op bestandsniveau definiëren. Dit zorgt ervoor dat bestanden niet kunnen worden geopend door onbevoegden, zelfs niet nadat ze per ongeluk zijn verplaatst of gekopieerd naar een nieuwe map.


Compatibel met Microsoft Azure


Het kopen van de 2012-versie van Microsoft Windows Server betekent al een verbeterde compatibiliteit van het systeem met Microsoft's cloudservice Azure. U heeft onder andere de mogelijkheid om een back-up te maken van hele servers naar de cloud. Het is mogelijk om Windows Server Cloud instances van SQL-databases die op Azure draaien te integreren in uw on-premise infrastructuur. Dit kan niet alleen kosten besparen in de concrete toepassing en u helpen om op korte termijn middelen te gebruiken, waarvan de voorziening anders veel tijd in beslag zou nemen. Het belangrijkste is dat cloudback-up en -integratie u kunnen helpen bij het upgraden van uw Windows-serverinfrastructuur naar een nieuwe versie in de toekomst.


Levenscyclus van Windows Server 2012


Tot 2023 blijft Windows Server 2012 voorzien van updates in Extended Support van Microsoft. Op dit moment is het dus zinvol om bestaande Windows 8-ecosystemen te upgraden met Windows Server 2012-servers. Toch moet u het einde van de ondersteuning voor deze Windows Server-versie in het oog houden en, indien nodig, nu al onze aanbiedingen voor de nieuwere Windows Server 2019 bekijken.


Weet u niet zeker of Microsoft Windows Server 2012 R2 de juiste versie van het besturingssysteem voor u is? Wij en ons vriendelijke en competente ondersteuningsteam helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Bel, schrijf een e-mail of gebruik onze webchat hier op de site!


Wat is Microsoft Windows Servers 2012 R2 Standaard?


Voor Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard is de naam Programma. Dit is de tweede release (R2) van de standaardversie van Windows Server 2012, de serverversie van het Windows 8-besturingssysteem, waarbij de R2-versie overeenkomt met Windows 8.1 in werking en functionaliteit. Naast de Standard Edition van het systeem biedt Microsoft een Datacenter Edition aan, evenals de twee versies Essentials en Foundation, die zijn uitgerust met een kleinere functieset.


Wie moet Windows Server 2012 kopen?


De Microsoft Windows Server 2012 R2-standaard is gericht op middelgrote en grotere bedrijven die hun eigen IT-infrastructuur beheren om diensten te verlenen aan zowel medewerkers als klanten. Als onderdeel van de uitgebreide ondersteuning van Microsoft zal Windows Server 2012 tot 2023 beveiligingsupdates en hotfixes blijven ontvangen. Dit maakt het vandaag de dag een aantrekkelijke optie om bestaande Windows Server 2012-omgevingen uit te breiden. Als u volledig nieuwe servers installeert, moet u in plaats daarvan de meer actuele Windows Server 2019 gebruiken, die tot januari 2029 van updates en patches wordt voorzien.


Waarom zou u Microsoft Windows Server kopen?


Windows Server is een hoogwaardig serverbesturingssysteem voor professioneel gebruik. Naast het centrale databeheer en het aanbieden van sessies op afstand, biedt Windows Server ook de basis voor tal van andere Microsoft-serverapplicaties, zoals Exchange of de SQL-databaseserver. Met de Standaard editie van Windows Server 2012 kunt u tot twee virtuele server instances draaien.Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Windows 2012 R2 Standard
- Verified Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x64-processor met minstens 1,4 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 4 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 40,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2012 R2 Standaard"
23 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Alles bestens gelaufen. Jederzeit gerne wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken