Gratis hotline 0800 2633100
 
Windows Server 2012 R2 User CAL

Windows Server 2012 R2 User CAL

€ 11,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20001
 • R18-03739
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 R2 Gebruiker CAL Wie de Windows Server 2012 R2 User CAL bestelt, ontvangt...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 R2 Gebruiker CAL


Wie de Windows Server 2012 R2 User CAL bestelt, ontvangt de productsleutel, die nodig is om het betreffende serverbesturingssysteem te activeren. Afhankelijk van de affiniteit kunnen de eigenaars van de Windows Server 2012 R2 User CAL vervolgens beslissen hoe de toegangen worden verdeeld, zodat de medewerkers dan ook kunnen profiteren van volledige toegang tot de server. Cals zijn hiervoor nodig, d.w.z. het zijn licenties die de gebruiker, of meerdere gebruikers, in staat stellen om goed in te loggen op het systeem. De zogenaamde Client Access Licenties (CAL's) maken het mogelijk dat de respectievelijke gebruikers aan de server kunnen worden gekoppeld. Industrieën zijn zo divers als de eisen en behoeften van de pc-gebruikers zelf, dus het is meer dan handig dat de Windows Server 2012 R2 User CAL een multifunctionele oplossing biedt voor elke industrie. Het maakt niet uit of het nu gaat om de software-industrie, een huishoudelijke winkel of een online winkel, voor elk bedrijf is het onontbeerlijk om de administratieve en computationele processen op de PC uit te voeren. Dit geeft bazen, managementfuncties en medewerkers een duidelijk overzicht, wat het werk op de PC ook veel gemakkelijker maakt. Dit leidt weer tot een hogere productiviteit en optimaliseert diverse bedrijfsprocessen.Windows Server 2012 R2 Gebruiker CAL kopen


Het kopen van een Windows Server 2012 R2 User CAL is eenvoudiger dan veel bedrijfseigenaren of PC-gebruikers misschien denken. Indien gewenst kan de Windows Server 2012 R2 User CAL ook direct vanuit huis gemakkelijk online worden besteld. De op deze manier gewonnen tijd komt ten goede aan elk bedrijf, ongeacht tot welke branche het behoort. Ik weet zeker dat dit ook geldt voor privégebruik. Met name voor werkgevers is het bijzonder praktisch dat hun besturingssysteem door verschillende gebruikers kan worden gebruikt. Hier komt de Windows Server 2012 R2 User CAL in het spel, want eenmaal officieel aangeschaft zal het gebruik van het besturingssysteem ook legaal zijn en zijn baas en medewerkers ook legaal aan de veilige kant. Elke gebruiker die toegang tot het serversysteem nodig heeft, heeft een aparte cal, d.w.z. een aparte toegangsautorisatie nodig. Alleen dan wordt volledige toegang tot het product verleend. In tegenstelling tot de Device Cals zijn de User Cals niet gebonden aan een specifieke PC, wat de gebruiker een aantrekkelijke mate van flexibiliteit geeft. Dit betekent dat de apparaten naar behoefte kunnen worden gebruikt, wat erg handig is als bijvoorbeeld medewerkers niet altijd op dezelfde PC zitten en misschien vanuit huis willen werken. Het komt erop neer dat dit de productiviteit en creativiteit in verschillende werkprocessen sterk kan verhogen, naarmate de gegevens toegankelijker worden.


Wat biedt het Windows Server 2012 R2 User CAL product?


Windows Server 2012 R2 User CAL biedt zijn gebruikers licenties aan om Windows op maat te gebruiken, op aanvraag en vooral legaal. Met de aankoop ontvangen de kopers een document dat hen als legitieme gebruikers beveiligt.


Wie moet een Windows Server 2012 R2 User CAL kopen?


De Windows Server 2012 R2 User CAL is vooral geschikt voor werkgevers die meerdere werknemers in dienst hebben. Zo krijgt elke gebruiker tegelijkertijd een licentie om het product legaal te gebruiken en is het bedrijf in dit opzicht beschermd.Wat is het multifunctionele karakter van Windows Server 2012 R2 User CAL?


Naast de wettelijke toegangsvergunning voor het betreffende product is een ander voordeel dat deze cals niet gebonden zijn aan een specifiek apparaat, waardoor medewerkers vanaf elk apparaat kunnen werken, mits de cals geactiveerd zijn. Als dat met de baas wordt afgesproken, dan staat niets het werken vanuit huis in de weg.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Gebruiker CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 R2 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken