Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 2 CPU

€ 1.209,95 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964609
 • P71-07716
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Het Windows Server 2012 R2 Datacenter is gericht...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 2 CPU"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter

Het Windows Server 2012 R2 Datacenter is gericht op bedrijven die gebruik maken van een sterk gevirtualiseerde of hybride cloudomgeving. Voor degenen die Microsoft Windows Server kopen, biedt Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter dezelfde functies als de Standaard editie.

Wat is de Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter?

Het Windows Server 2012 R2 Datacenter is de zesde versie van de Windows Server familie van besturingssystemen. De software werd voor het eerst gepresenteerd op 3 juni 2013 op TechEd North America. Dit is in oktober 2013 gepubliceerd. In april 2014 werd een andere update officieel benoemd tot Windows Server 2012 R2 Update. Het bevat een cumulatieve set van beveiligingsupdates, kritische updates en andere verbeteringen. Windows Server 2012 R2 is vervangen door Windows Server 2016.

Welke functies biedt het Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter?

Het Windows 2012 R2 Datacenter biedt gebruikers het nieuwste server-besturingssysteem met een focus op virtualisatie en dataopslag in de cloud. Het datacenter heeft niet alleen een nieuwe gebruikersinterface, maar ook veel nieuwe en geoptimaliseerde functies, met name voor netwerk-, applicatie- en webplatforms, virtuele desktopinfrastructuur en opslag, evenals een verbeterde bescherming. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van het Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter om de productiviteit en prestaties van de server te verbeteren.

Zowel kleine als grote organisaties die Microsoft Windows Server aanschaffen kunnen bedrijfskritische workloads uitvoeren met verbeterde prestaties en schaalbaarheid. Daarnaast biedt het Microsoft Server 2012 R2 Datacenter robuuste herstelmogelijkheden om uitval te voorkomen. Met uitgebreide ondersteuning voor open frameworks stelt Microsoft Server 2012 R2 Datacenter gebruikers in staat om hun eigen webpagina's en applicaties te ontwikkelen.

Wat zijn precies de Windows Server 2012 R2 Datacenter licenties?


Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter licenties zijn gelicenseerd op basis van de processor van de fysieke server waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. De licentie is alleen beschikbaar als een 2-processor pakket, dus één autorisatie heeft altijd betrekking op twee processoren op één server.

De Windows Server 2012 R2 Datacenter biedt onbeperkte toegang tot virtuele instanties op de gelicentieerde server, terwijl de Standard editie tot twee virtuele entiteiten kan bevatten.

Naast de server moet de toegang tot de meeste Microsoft-serverproducten ook gelicentieerd zijn. Het Windows Server 2012 R2 Datacenter bevat alle functies voor een gevirtualiseerde private cloud. Met Hyper-V kunnen gebruikers die Windows Server 2012 aanschaffen een willekeurig aantal virtuele machines op een Windows-server draaien.

Koop Microsoft Windows Server: Wat is er nieuw in het datacenter?

Alle gebruikers die Windows Server 2012 kopen, kunnen de volgende nieuwe functies verwachten:

 • Geautomatiseerde gelaagdheid: Opslagruimtes slaan de meest bezochte bestanden op de snelst toegankelijke media op.
 • VHD-deduplicatie: Door eenmalig vergelijkbare bestanden op te slaan, wordt de opslagruimte van vergelijkbare VHD-bestanden verkleind.
 • Windows PowerShell v4 bevat nu de vereiste toestandsconfiguratie (DSC) functies.
 • Geïntegreerde Office 365-ondersteuning
 • Wijzigingen in de gebruikersinterface die overeenkomen met Windows 8.1, inclusief de zichtbare Start-knop.
 • UEFI-gebaseerde virtuele machines
 • Snellere inzet van VM's
 • Internet Information Services: Ondersteunt het loggen van gebeurtenissen en het aanvragen/controleren van de koptekst voor het loggen van Windows.
 • Blokkeer server berichten: Verbetert de prestaties en event logging, ondersteunt Hyper-V live migratie met behulp van SMB en beheert de prioriteit van de bandbreedte.
 • Windows-implementatiediensten: Ondersteunt WDS-beheer via PowerShell.
 • IP Address Management (IPAM): Verbeterd om rolgebaseerde toegangscontrole te ondersteunen en granulaire controle te bieden, zodat gebruikers de configuratie van DHCP-reserveringen, reeksen, IP-adresblokken, DNS-bronrecords en meer kunnen bekijken of wijzigen. Daarnaast kan de integratie van IPAM's Virtual Machine Manager het IP-beleid voor fysieke en virtuele omgevingen coördineren. De IPAM-database kan worden opgeslagen in een SQL Server-instantie in plaats van de interne Windows-database.

Koop Microsoft Windows Server: Hoeveel edities zijn er beschikbaar?


Volgens een Windows Server 2012 R2 rapport, gepubliceerd op 31 mei 2013, zijn er vier versies van dit programma: Essentials, Standard, Foundation en Datacenter. Net als bij Windows Server 2012 zijn het datacenter en de standaard edities vrijwel identiek en verschillen alleen qua licentie (vooral bij het licenseren van de virtuele instantie). Met bepaalde beperkingen biedt de Essentials editie dezelfde functies als de Datacenter en Standard producten.

Het belangrijkste verschil tussen het datacenter en de standaardversie is dat deze laatste een beperkt aantal mogelijke virtuele instanties heeft op twee computers. In de editie "Datacenter" is dit nummer onbeperkt. De systeemvereisten voor het datacenter zijn dezelfde als die van de vorige versie van het Windows Server 2012-datacenter, met ondersteuning van twee fysieke processoren.

Systeemvereisten:

Verwerker
- Minimaal: 1,4 GHz 64-bit of sneller

single-coregeheugen

Minimaal:
1,3 GHz 64-bit of sneller
multi-coregeheugen
Aanbevolen: 3,1 GHz 64-bit
of sneller multi-coregeheugen Minimaal: 512 MB RAM om


op te starten
voor de
installatie Minimaal:
2 GB RAM voor geïnstalleerd systeem-
Aanbevolen: 8 GB RAM of meerHard diskruimte

minimaal:
32 GB voor installatie- Minimaal: 60 GB voor
geïnstalleerd systeem- Aanbevolen: 160 GB of meer


Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Windows 2012 R2 Datacenter.
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 2 CPU"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Alles bestens und blitzschnell.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken