Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 Standard

€ 447,38 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964610
 • 9EM-001211
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Opslag speelt een cruciale rol in cloud- en datacenterdiensten. Met de toename van nieuwe...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 Standard"


Opslag speelt een cruciale rol in cloud- en datacenterdiensten. Met de toename van nieuwe toepassingen voor continue dienstverlening, blijven de opslagvereisten groeien. Windows Server 2012 bevat een aantal opslagfuncties en -mogelijkheden om de uitdagingen van uw organisatie op het gebied van opslag aan te pakken. Of u nu gebruik wilt maken van kosteneffectieve, industriestandaard serverhardware of een high-end opslagzone netwerk voor de meest veeleisende werklasten: Windows Server 2012 biedt u een uitgebreide set functies om u te helpen het maximale uit uw opslaginvestering te halen.

Windows Server 2012 is van de grond af aan ontworpen met een strikte focus op opslag. Verbeteringen variëren van het aanbieden van opslag, tot de manier waarop gegevens worden geclusterd en via het netwerk worden overgedragen, tot de toegang en het beheer. U kunt deze flexibele opties combineren om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Met andere woorden: Windows Server 2012-opslagoplossingen bieden de efficiëntie, prestaties, veerkracht en beschikbaarheid die u nodig hebt op elk niveau.

Opslag - Functies
Windows Server 2012 biedt u een uitgebreide set functies om u te helpen het maximale uit uw opslaginvestering te halen. Meer informatie over enkele van de belangrijkste opslagfuncties van Windows Server 2012

Opslagruimtes

Storage Spaces vertegenwoordigen een nieuwe klasse van geavanceerde virtualisatieverbeteringen aan de opslagstapel. Ze stellen u in staat om meerdere fysieke schijfeenheden te bundelen en deze als feature-rijke, zeer veerkrachtige en betrouwbare opslagarrays aan uw werklast te leveren. U kunt opslagruimtes gebruiken om opslagpools te creëren - gevirtualiseerde beheerseenheden die zijn samengesteld uit fysieke schijfeenheden. Deze opslagpools maken opslagaggregatie, elastische capaciteitsuitbreidingen en delegatie van administratie mogelijk. U kunt ook virtuele schijven maken met bijbehorende eigenschappen die een bepaald niveau van veerkracht hebben, dunne of vaste provisioning, en automatische of gecontroleerde toewijzing aan verschillende opslagmedia.

Overdracht van geloste gegevens
Offloaded Data Transfers (ODX) geeft u de mogelijkheid om uw investering in externe opslagarrays te benutten om gegevensoverdracht van de server naar deze apparaten te ontladen. Terwijl traditionele transmissies vereisen dat deze gegevens via servers worden verzonden, omzeilt ODX deze tussenstations met een token-gebaseerd mechanisme voor het lezen en schrijven van gegevens binnen of tussen intelligente opslagarrays. Ook de belasting van het netwerk en de CPU wordt verminderd.

SMB 3.0 ondersteuning voor server workloads
Met verbeteringen aan het SMB-protocol (Server Message Block) maakt Windows Server 2012 het mogelijk om Hyper-V virtuele machines en SQL-databases in te zetten op SMB-bestandsshares. De client- en serveronderdelen van Windows Server 2012 zijn geoptimaliseerd voor kleine, willekeurige I/O-lees- en schrijfopdrachten om de prestaties te verbeteren voor de werklast van veelvoorkomende servertoepassingen. Dit - samen met transparante SMB failover en geclusterde share volume uitbreidingen - biedt u een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing voor uw server workloads.

Bestandssysteemuitbreidingen
Windows Server 2012 introduceert een nieuw bestandssysteem genaamd Resilient File System (ReFS). ReFS is gebouwd voor de toekomst met significante verbeteringen in data integriteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Bovendien is het NTFS-bestandssysteem verbeterd om de gegevensintegriteit te behouden, zelfs bij gebruik van kosteneffectieve SATA-schijven volgens de industrienorm. Online schadecontrole en reparatiemogelijkheden verminderen de noodzaak om volumes offline te halen. Significante verbeteringen in Chkdsk stellen u in staat om problemen met specifieke bestanden te identificeren en te isoleren. Dit zorgt ervoor dat delen van het volume slechts enkele seconden offline kunnen worden genomen in plaats van enkele uren of hele dagen zoals voorheen.

Beheer van de opslag
Om al deze opslagfuncties samen te brengen en het beheer van steeds complexere opslagomgevingen te vereenvoudigen, introduceert Windows Server 2012 een nieuwe, uniforme interface. Het maakt gebruik van Windows Management Instrumentation (WMI) voor uitgebreid beheer van fysieke en virtuele opslag en kan externe opslagsubsystemen van externe leveranciers omvatten. De uniforme interface maakt het gebruik van WMI mogelijk om IT-professionals te voorzien van een rijke Windows PowerShell-scripting ervaring en dus een brede set van oplossingen. Het stelt managementapplicaties ook in staat om één enkele Windows API te gebruiken om verschillende soorten opslag te beheren. Opslagbeheerproviders of op standaarden gebaseerde protocollen zoals de Storage Management Initiative Specification maken het mogelijk. Bovendien kunt u het nieuwe dashboard voor bestands- en opslagservices gebruiken om de opslag in uw hele datacenter te beheren via de Server Manager.

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 Standaard Duits.
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 Standard"
23 okt. 2020

Top Abwicklung, gerne wieder.

Ware top!!! Schnelle Lieferung!!! Vielen Dank!!! Alles Bestens!!!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken