Gratis hotline 0800 2633100
 
Windows Server 2012 R2 Device CAL

Windows Server 2012 R2 Device CAL

€ 11,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20002
 • R18-03739
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 R2 Device CAL kopen Als u op zoek bent naar een ongecompliceerde...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 R2 Device CAL kopen


Als u op zoek bent naar een ongecompliceerde oplossing voor de licentie van de Windows-server, vindt u het geschikte Device CAL direct bij ons bedrijf. Dit maakt het eenvoudig om de toegang te specificeren, zodat de server toegankelijk is via een gelicentieerd product. Maar wat zijn nu precies de voordelen van Windows Server 2012 R2 Device CAL en hoe werken de componenten?

Ideaal voor het licenseren van de Windows Server


Met de Windows Server 2012 R2 Device CAL is het eenvoudig om op afstand toegang te krijgen tot een Windows-server en de juiste aanpassingen te doen. Een andere reden om de Windows Server 2012 R2 Device CAL te gebruiken is het vermijden van software van derden, waarvan de effecten op het systeem nauwelijks kunnen worden ingeschat zonder concrete toegangscontrole.

Daarom is het zinvol om te vertrouwen op de officiële licenties en te profiteren van een moderne Windows Server 2012 R2 Device CAL voor de systemen. In combinatie met professionele Remote Desktop Services kan de inhoud eenvoudig worden geoptimaliseerd om de functionaliteit van de Windows-server te controleren. Met de juiste licentie is het geen probleem om de server onder controle te hebben en de hele applicatie te vereenvoudigen.

De grootste voordelen op een rijtje

 

 • Eenvoudig beheer via één apparaat
 • Brede compatibiliteit met een breed scala aan toepassingen
 • Professionele Bitmap-versnelling
 • Integratie van een gerichte afstandsbediening
 • Volledige ondersteuning van de multi-monitor functie
 • Integratie van moderne audio-opnames

 

Ideaal voor elke zakelijke omgeving

 

Als het gaat om het licenseren van de servers voor verschillende apparaten, kunnen de juiste licenties natuurlijk meerdere malen worden aangeschaft. Dit maakt het veel gemakkelijker om de gewenste componenten te bepalen en om te voorkomen dat elk detail afzonderlijk moet worden aangeschaft. Rondom de Windows Server 2012 R2 Device CAL hebben gebruikers dus te allen tijde controle over het ontwerp van de server in het bedrijf en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de verschillende gebieden van de implementatie.

Dankzij de vele nieuwe functies past de Windows Server 2012 R2 Device CAL perfect bij de server, waardoor een perfecte match ontstaat. Op deze manier kunnen verschillende opties voor serveranalyse of verkoopdesign precies in beeld worden gehouden zonder dat de inspanningen ernstig toenemen. Dit alles maakt de vele oplossingen in onze winkel een goede oplossing als het gaat om het optimaliseren van de servers voor zakelijk gebruik.

 

Koop nu de Windows Server 2012 R2 Device CAL


Met onze Windows Server 2012 R2 Device CAL is het niet moeilijk om terug te komen op een veelzijdige en uiterst moderne oplossing. Elke gebruiker verwacht dus dat een officieel licentieproduct een apparaat aan de server koppelt. U kunt de juiste Windows Server 2012 R2 Device CAL te allen tijde bij ons kopen, zodat het gehele licentieproces zonder belemmeringen kan worden uitgevoerd.

 

Wat is er precies beschikbaar?

De Windows Server 2012 R2 Device CAL is de officiële manier om de Windows Server 2012 versie te licenseren. Op dit punt is de licentie gebaseerd op één apparaat, wat betekent dat de toegang altijd vanaf een centrale locatie plaatsvindt.

Wie is de doelgroep voor Windows Server 2012 R2 Device CAL?

Voor professionele Device CAL is de doelgroep meestal bedrijven en andere zakenmensen. Alle belangrijke aanpassingen aan het systeem kunnen dan worden gedaan om de server precies onder controle te hebben.

Waarom is het product een goede keuze?

Met het juiste Device CAL kan de server zonder problemen worden gelicentieerd. Op deze manier is het eenvoudig om de analyses en ontwerpopties in de gaten te houden en te profiteren van een goed ontwerp rondom de vergunningverlening.

 

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2012 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, maar alleen toegang per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Device CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 R2 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken