Gratis hotline 0800 2633100
 
Windows Server 2012 R2 Device CAL

Windows Server 2012 R2 Device CAL

€ 11,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20002
 • R18-03739
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 R2 Device CAL kopen Als u op zoek bent naar een ongecompliceerde...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 R2 Device CAL kopen


Als u op zoek bent naar een ongecompliceerde oplossing voor de licentie van de Windows-server, vindt u het geschikte Device CAL direct bij ons bedrijf. Dit maakt het eenvoudig om de toegang te specificeren, zodat de server toegankelijk is via een gelicentieerd product. Maar wat zijn nu precies de voordelen van Windows Server 2012 R2 Device CAL en hoe werken de componenten?

Ideaal voor het licenseren van de Windows Server


Met de Windows Server 2012 R2 Device CAL is het eenvoudig om op afstand toegang te krijgen tot een Windows-server en de juiste aanpassingen te doen. Een andere reden om de Windows Server 2012 R2 Device CAL te gebruiken is het vermijden van software van derden, waarvan de effecten op het systeem nauwelijks kunnen worden ingeschat zonder concrete toegangscontrole.

Daarom is het zinvol om te vertrouwen op de officiële licenties en te profiteren van een moderne Windows Server 2012 R2 Device CAL voor de systemen. In combinatie met professionele Remote Desktop Services kan de inhoud eenvoudig worden geoptimaliseerd om de functionaliteit van de Windows-server te controleren. Met de juiste licentie is het geen probleem om de server onder controle te hebben en de hele applicatie te vereenvoudigen.

De grootste voordelen op een rijtje

 

 • Eenvoudig beheer via één apparaat
 • Brede compatibiliteit met een breed scala aan toepassingen
 • Professionele Bitmap-versnelling
 • Integratie van een gerichte afstandsbediening
 • Volledige ondersteuning van de multi-monitor functie
 • Integratie van moderne audio-opnames

 

Ideaal voor elke zakelijke omgeving

 

Als het gaat om het licenseren van de servers voor verschillende apparaten, kunnen de juiste licenties natuurlijk meerdere malen worden aangeschaft. Dit maakt het veel gemakkelijker om de gewenste componenten te bepalen en om te voorkomen dat elk detail afzonderlijk moet worden aangeschaft. Rondom de Windows Server 2012 R2 Device CAL hebben gebruikers dus te allen tijde controle over het ontwerp van de server in het bedrijf en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de verschillende gebieden van de implementatie.

Dankzij de vele nieuwe functies past de Windows Server 2012 R2 Device CAL perfect bij de server, waardoor een perfecte match ontstaat. Op deze manier kunnen verschillende opties voor serveranalyse of verkoopdesign precies in beeld worden gehouden zonder dat de inspanningen ernstig toenemen. Dit alles maakt de vele oplossingen in onze winkel een goede oplossing als het gaat om het optimaliseren van de servers voor zakelijk gebruik.

 

Koop nu de Windows Server 2012 R2 Device CAL


Met onze Windows Server 2012 R2 Device CAL is het niet moeilijk om terug te komen op een veelzijdige en uiterst moderne oplossing. Elke gebruiker verwacht dus dat een officieel licentieproduct een apparaat aan de server koppelt. U kunt de juiste Windows Server 2012 R2 Device CAL te allen tijde bij ons kopen, zodat het gehele licentieproces zonder belemmeringen kan worden uitgevoerd.

 

Wat is er precies beschikbaar?

De Windows Server 2012 R2 Device CAL is de officiële manier om de Windows Server 2012 versie te licenseren. Op dit punt is de licentie gebaseerd op één apparaat, wat betekent dat de toegang altijd vanaf een centrale locatie plaatsvindt.

Wie is de doelgroep voor Windows Server 2012 R2 Device CAL?

Voor professionele Device CAL is de doelgroep meestal bedrijven en andere zakenmensen. Alle belangrijke aanpassingen aan het systeem kunnen dan worden gedaan om de server precies onder controle te hebben.

Waarom is het product een goede keuze?

Met het juiste Device CAL kan de server zonder problemen worden gelicentieerd. Op deze manier is het eenvoudig om de analyses en ontwerpopties in de gaten te houden en te profiteren van een goed ontwerp rondom de vergunningverlening.

 

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2012 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, maar alleen toegang per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Device CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 R2 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken