Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL

€ 99,60 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20006
 • 359-06320
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL kopen De Microsoft SQL Server 2016 Standard...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL kopen


De Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL maakt het mogelijk om op elk moment kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij de ontwikkeling van een individueel IT-systeem. De speciale Device CAL's maken het mogelijk om een effectief werkend systeem te creëren, dat is afgestemd op het aantal overeenkomstige apparaten. Maar hoe precies maakt Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL het werk gemakkelijker en wat kunnen gebruikers verwachten?

Deze technologieën worden aangeboden


Een belangrijk onderdeel van de SQL Server-technologieën is de databasemodule, waarmee gegevens kunnen worden opgeslagen, verwerkt en beveiligd. Dit maakt een gecontroleerde toegang mogelijk in combinatie met een snelle transactieverwerking om aan alle eisen te voldoen. Op basis van de talrijke technologieën kunnen de systemen naar behoefte worden geschaald en individueel worden aangepast. Er zijn dus altijd goede mogelijkheden om uw eigen server te optimaliseren en te vertrouwen op een goede implementatie. Met maximaal 24 cores slaagt de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL erin om aan elke eis te voldoen en belangrijke inzichten te verschaffen.

Uitbreidbare en kennisgestuurde DQS


Door de actieve verwijzing naar kennismanagement is het mogelijk om een moderne kennisbank te creëren en deze te gebruiken voor datacorrectie. De Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL wordt zo een effectieve oplossing voor gegevensbeheer en integreert de talrijke DQS in de diensten van de SQL Server. Met hoge prestaties en een goede applicatie maakt de integratie van Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL een aanzienlijke verhoging van de prestaties mogelijk om het systeem effectiever te maken.

De belangrijkste voordelen van de toepassing

 • Apparatuurgerichte implementatie van IT-systemen
 • Voortdurende feedback over de functionaliteit
 • Technische veiligheid dankzij talrijke toepassingen
 • Verhoogde veiligheid door actieve controle
 • Snelle en ongecompliceerde softwarelicenties
 • Gebruik door tal van medewerkers via het apparaat

 

Integratie, stamgegevens en analyse


De integratieservices rond de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL bieden een geschikt ontwerpplatform voor data-integratie. In combinatie met Master Data Services wordt de bijbehorende rapportage en analyse eenvoudig vereenvoudigd, zodat de focus ligt op de juiste informatie. Dit betekent dat de geïntegreerde datasets te allen tijde kunnen worden bewaakt en beveiligd zonder dat er nieuwe risico's ontstaan.

In samenwerking met de analysediensten wordt een succesvolle gegevensanalyse verzekerd om zich aan te passen aan de eisen van de prestaties van het bedrijf. In combinatie met de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL resulteert dit in een succesvolle implementatie die u in staat stelt uw eigen systemen in principe te optimaliseren. Dit maakt de applicatie een goede keuze voor individuen, teams en bedrijven. Voor meer technische beveiliging en controle is Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL daarom een zeer goede keuze.

Koop nu de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL


Op deze manier is het voor iedereen de moeite waard om de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL aan te schaffen en een aanzienlijke verbetering te maken. Door het apparaatgebonden ontwerp is een veilig en tegelijkertijd functioneel gebruik altijd mogelijk zonder lokale problemen. Er zijn geen beperkingen in het aantal mensen, wat betekent dat er voor elke gebruiker een succesvolle implementatie kan worden gecreëerd.

Met het juiste aantal licenties kunnen verschillende apparaten natuurlijk worden uitgerust met Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL om de hele bedrijfstechnologie te optimaliseren. Met Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL is het dus altijd mogelijk om meer controle en betere toepassing van IT te bieden.

 

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2012 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, maar alleen toegang per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

Taal
: Enkele taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2016 Standaard 1x Device CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL"
23 okt. 2020

Sehr gut!

Alles wunderbar, vielen Dank

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken