Gratis hotline 0800 2633100
 

Verzend- en betalingsvoorwaarden

Betalingswijzen

Aankoop op rekening

U ontvangt van ons een factuur per e-mail en betaalt het factuurbedrag gemakkelijk per bankoverschrijving. Bij betaling op rekening verkrijgen wij informatie over uw kredietwaardigheid van een dienstverlener om ons kredietrisico in te schatten. U kunt een evaluatie van uw kredietwaardigheid vermijden door een andere betaalmethode te kiezen. Indien de beoordeling van uw kredietwaardigheid voor ons voldoende is, zullen wij de goederen onmiddellijk leveren; u betaalt de factuur na ontvangst van de factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. De mogelijkheid om op factuur te betalen wordt binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling door ons bevestigd of geweigerd.

Betalen met creditcard of Maestro (Paypal Plus)

Betalingen per creditcard of Maestro worden verwerkt via onze betalingspartner PAYMILL of PAYPAL volgens de huidige veiligheidsnormen. Als u met een creditcard betaalt, wordt uw rekening gedebiteerd wanneer uw bestelling wordt verzonden.
 
 

Betalen met Sofortüberweisung

Eenvoudig en veilig via uw online bankieren. De overschrijving gebeurt direct en volgens TÜV-gecertificeerde veiligheidsnormen via onze online betaalpartner Sofort AG.

Betalen met PAYPAL

Ongecompliceerd en direct voor alle klanten die een PAYPAL-account hebben.

Betaling vooraf (vooruitbetaling)

Gelieve het factuurbedrag (overschrijving of betalingsbewijs) over te maken op onze bankrekening met vermelding van uw ordernummer. Onze bankgegevens vindt u ook terug in uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw overschrijving op uw klantrekening ontvangt u van onze boekhoudafdeling een bevestiging van ontvangst van de betaling per e-mail. De betalingstermijn voor vooruitbetaling bedraagt 14 dagen.

Verzending:

De artikelen worden per post of per post (DHL Paket) verstuurd als er een fysiek product wordt besteld. De verzending per e-mail is voor u gratis.

Verzendmethode voor de verschillende betaalmethoden:

Paypal: Binnenkomende bestellingen tot 17 uur worden dezelfde dag nog verstuurd.

Amazon Pay: Binnenkomende bestellingen tot 17 uur worden dezelfde dag nog verstuurd.

Creditcard: Bestellingen die voor 17 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

Sofortüberweisung: Bestellingen die tot 17 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

Apple Pay: Bestellingen die voor 17:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

GiroPay: Bestellingen die voor 17.00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

iDeal: Bestellingen die voor 17:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

Aankoop op rekening: Bestellingen die voor 17 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

Vooruitbetaling: Bestellingen worden pas verzonden na ontvangst van de betaling.

De verzendkosten binnen Duitsland bedragen 4,99 Euro per DHL. Voor artikelen die binnen de EU worden verzonden, bedragen de verzendkosten 9,99 Euro. Geleverd met DHL.

Bestellingen en leveringen zijn in principe alleen mogelijk binnen Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Hongarije.

Aantal-afhankelijke verzending binnen Duitsland:
0 tot 4 stuks 4,99 Euro
5 tot 9 stuks 9,99 Euro
10 tot 15 stuks 14,99 Euro
16 tot 20 stuks 19,99 Euro
vanaf 21 stuks 29,99 Euro

Aantal-afhankelijke scheepvaart binnen de EU:
0 tot 4 stuks 11,99 Euro
5 tot 10 stuks 23,99 Euro
11 tot 15 stuks 35,99 Euro
16 tot 20 stuks 47,99 Euro
vanaf 21 stuks 59,99 Euro

Levertijd (fysieke verzending):
binnen Duitsland: 1 - 2 werkdagen
binnen Europa: 4 - 6 werkdagen

In het geval van vertraging in de levering ontvangt u direct feedback per e-mail binnen 24 uur. Als een artikel niet meer beschikbaar is, bieden wij u een gelijkwaardig alternatief of geven wij u uw geld terug.

Levertijd

De leveringstermijn begint met de betaling door
-terugbetaling op voorhand op de dag na afgifte van de betalingsopdracht aan uw bank
-Voor aankoop op rekening op de dag na het sluiten van het contract
-met Paypal onmiddellijk
-Bij Amazonië Betaal onmiddellijk
-In geval van onmiddellijke overdracht onmiddellijk
-In Apple Betaal onmiddellijk
-In iDeal onmiddellijk
-In GiroPay onmiddellijk
-In het geval van een creditcard onmiddellijk


 

Afhankelijk van de leveringsstatus eindigt de leveringstermijn op de volgende dag. Indien de laatste dag van de periode valt op een zaterdag, zondag of een algemene feestdag die op de plaats van levering is erkend, vindt de volgende werkdag plaats.

Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen als er een vertraging is in de levering. In dit geval ontvangt u van ons een e-mail of, indien er een telefoonnummer werd opgegeven, een bericht over de huidige leveringsstatus en een nieuwe leveringsdatum.

 

Beveiliging door SSL-beveiliging

Uw bestellingen en uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres of creditcardgegevens worden beschermd door moderne beveiligingssystemen. De overdracht van deze gegevens is gecodeerd en onleesbaar voor buitenstaanders met behulp van VeriSign's Secure Socket Layer (SSL), een beveiligingsstandaard die door alle standaard internetbrowsers wordt ondersteund. U kunt de beveiligingsstatus herkennen aan de achtervoegsel "s" in het eerste deel van het adres ("https://" in plaats van "http://" ).

Laatst bekeken