Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Certificeringen

Onze referenties - uitstekend in veiligheid, service en transparantieWij bieden onze klanten een gebruiksvriendelijke, veilige winkelervaring met allround service, transparantie en klantenondersteuning. Als bijzonder betrouwbare en servicegerichte onlineshop is Blitzhandel24 daarom bekroond met de gerenommeerde certificaten en keurmerken van de branche. Na uitgebreide tests door verschillende instituten kunnen we ons nu een gecertificeerde TrustedShop en een CHIP Leading Shop noemen en zijn we bekroond met het onafhankelijke EHI-keurmerk voor service en betrouwbaarheid. Hieronder vindt u de criteria op basis waarvan deze onderscheidingen worden toegekend en welke voordelen ze u als klant bieden:

 

TrustedShop

Trusted_Badge
Het Keulse bedrijf TrustedShops test sinds 1999 de betrouwbaarheid en kwaliteit van de online shops. Blitzhandel24 heeft de test van de verschillende criteria rond consumentenbescherming, klantenservice, databeveiliging, prijstransparantie en kredietwaardigheid naar volle tevredenheid doorstaan en behoort daarmee tot de gecertificeerde TrustedShops. Onze klanten kunnen dus rekenen op een uitstekende service en optimale kopersbescherming. Ze kunnen kiezen uit vele mogelijke betaalmogelijkheden voor hun aankoop en profiteren van een transparant, duidelijk en gemakkelijk te begrijpen aankoopproces, wat een voorwaarde is voor TrustedShops. Wij informeren onze klanten duidelijk en begrijpelijk over de aangeboden producten, de leveringsomvang en de kosten. In veel gevallen bieden wij verschillende pakketten aan voor de aangeboden software-oplossingen, die afhankelijk van de behoeften van de gebruiker een verschillend scala aan functies hebben, die vervolgens optimaal kunnen worden geselecteerd op basis van de eisen. Blitzhandel 24 biedt een beschrijving van elk product met een overzicht van de respectievelijke functies van het programma en verdere informatie over welke besturingssystemen de respectievelijke software geschikt is. Het bestelproces is - zoals gebruikelijk bij TrustedShops - transparant: wij informeren onze klanten over het herroepingsrecht en zijn via de klantenservice per post, live chat en telefoon bereikbaar. Als IT-experts hechten wij de hoogste waarde aan gegevensbeveiliging, zodat u veilig bij ons kunt kopen. Onze prijstransparantie biedt u optimale vergelijkingsmogelijkheden. Bovendien profiteren onze klanten van kopersbescherming, waarmee ze hun aankopen tot 20.000 euro kunnen veiligstellen.

Naar het Trusted Shop-certificaat met klantenbeoordelingen


CHIP Toonaangevende winkels

CHIP Leading Shops
Bekroond met het CHIP Leading Shops Seal behoren wij tot de beste en meest betrouwbare online shops in Duitsland. Het CHIP Leading Shops-certificaat wordt toegekend door Globis Consulting in samenwerking met het gerenommeerde technologiemagazine CHIP. De criteria op basis waarvan dit kwaliteitslabel wordt toegekend, zijn gericht op het voordeel voor de kopers. Wat betreft de veiligheid is het vanzelfsprekend dat de gegevensoverdracht gecodeerd is - een voorwaarde voor elke CHIP Leading Shop. Transparantie en service staan bij ons voorop: wij bieden onze klanten een veilig, gemakkelijk en consumentvriendelijk winkelproces, zoals gebruikelijk bij een CHIP Leading Shop. Voor elk product kunnen gebruikers alle essentiële informatie op een duidelijk gestructureerde manier oproepen. Daarnaast kunnen onze klanten kiezen uit een breed scala aan betaalmethoden en profiteren van verschillende verzendmogelijkheden als de software niet direct via de toegangscode kan worden gedownload, wat bij veel van onze producten het geval is. Voor vragen en feedback bieden wij naast onze ondersteuning met live chat op de website zes dagen per week ook telefonische klantenondersteuning aan.

 

EHI-certificaat

EHIBadge
Het EHI Retail Institute e.V. is een onderzoeks- en opleidingsinstituut voor de detailhandel dat winkels test op klantvriendelijkheid en veiligheid door middel van testbestellingen en testoproepen en door het controleren van alle wettelijke informatieverplichtingen. Blitzhandel24 heeft de test van alle EHI-criteria doorstaan, zodat wij één van de gecertificeerde winkels met EHI-keurmerk zijn. Omdat de criteria voor het EHI-certificaat voortdurend worden ontwikkeld, vindt er jaarlijks een herziening van de gecertificeerde winkels plaats. Als klant kunt u altijd rekenen op een zeer goede gegevensbescherming, een uitstekende klantenservice en een prettig en transparant bestelproces.

Naar het EHI-certificaat voor bliksemhandel24

Screenshot_1

Laatst bekeken