Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Office 2021 - de alleskunner voor werk en privé

Microsoft Office 2021 is een goede aanpak voor het uitvoeren van diverse kantoortaken in vele constellaties. De vele programma's maken het mogelijk spreadsheets te berekenen, presentaties te... meer lezen »
Bestverkopend
Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Microsoft Office 2021 Standard Open License
Microsoft Office 2021 Standard Open License,...
Microsoft Office 2021 Standard - de laatste versie Bent u op zoek naar een volledig uitgeruste versie van Office 2021 waarmee u kunt profiteren van alle nieuwe functies en voordelen? Microsoft Office 2021 Standard is precies wat u nodig...
€ 223,65 *
€ 40,71 opgeslagen
Microsoft Office 2021 Home and Student
Microsoft Office 2021 Home and Student
Microsoft Office 2021 Home and Student - ideaal voor onderweg en thuis Om de vele functies van Word, Excel en PowerPoint handig en op elke locatie te kunnen gebruiken, is er Microsoft Office 2021 Home and Student . De nieuwe versie komt...
€ 111,80 * € 152,51 *
€ 91,55 opgeslagen
Microsoft Office 2021 Home and Business
Microsoft Office 2021 Home and Business
Microsoft Office 2021 Home and Business - Uw basis voor modern werken Wilt u uw basisprogramma's op peil houden en bent u op zoek naar een aanbod voor werk en thuis? Met Microsoft Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2021 kunt u een...
vanaf € 213,48 * € 305,03 *
Microsoft Office 2021 Home and Student Win/Mac
Microsoft Office 2021 Home and Student Win/Mac
Microsoft Office 2021 Home and Student - het perfecte pakket voor jou alle toepassingen in een oogopslag: Woord PowerPoint Excel OneNote Microsoft Teams Met Word 2021 beschik je over een efficiënt en effectief tekstcreatieprogramma dat...
vanaf € 111,80 *
€ 324,41 opgeslagen
Microsoft Office 2021 Professional
Microsoft Office 2021 Professional
Microsoft Office 2021 Professional - alle apps voor dagelijks gebruik Tegelijk met Windows 11 presenteert Microsoft ook zijn nieuwe Office-versie. Met Microsoft Office 2021 Professional kunt u dus krachtige nieuwe software verwachten die...
€ 264,32 * € 588,73 *
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021
Microsoft Office 2021 Professional Plus Open...
Office 2021 Professional Plus als volumelicentie - intelligent en altijd up-to-date Als u op zoek bent naar een echte volumeversie van Office 2021 , vindt u met Professional Plus gegarandeerd wat u zoekt. De vele programma's en...
€ 274,49 *
BL24's Keuze
Microsoft Office 2021 Standard
Microsoft Office 2021 Standard
Microsoft Office 2021 Standard - de laatste versie Bent u op zoek naar een volledig uitgeruste versie van Office 2021 waarmee u kunt profiteren van alle nieuwe functies en voordelen? Microsoft Office 2021 Standard is precies wat u nodig...
€ 223,65 *
Microsoft Office 2021 Professional Plus
Microsoft Office 2021 Professional Plus
Microsoft Office 2021 Professional Plus - de alleskunner van Office Wie het volledige Office 2021-pakket wil gebruiken, zit met Microsoft Office 2021 Professional Plus aan de veilige kant. Deze versie biedt toegang tot alle essentiële...
€ 274,49 *

Microsoft Office 2021 - de alleskunner voor werk en privé

Microsoft Office 2021 is een goede aanpak voor het uitvoeren van diverse kantoortaken in vele constellaties. De vele programma's maken het mogelijk spreadsheets te berekenen, presentaties te maken en vele andere taken uit te voeren. Sinds vele jaren is Microsoft Office 2021 dan ook een echte allrounder geworden die nauwelijks meer weg te denken is. Met zijn verschillende versies en ontwerpen biedt Microsoft de juiste Office Suite voor iedereen.

 

Ideaal voor intuïtieve workflows direct op de thuiscomputer

Een van de doorslaggevende voordelen van Microsoft Office 2021 is dat de vele versies en praktische functies beschikbaar zijn in verschillende toepassingen. Dit betekent dat u voor elk doel precies het juiste programma krijgt, zonder dat u voortdurend tussen de beschikbare functies hoeft te schakelen. Dit biedt u extra veiligheid, zowel op kantoor als op uw pc thuis.

Een ander zeer praktisch kenmerk is de beschikbaarheid van verschillende suites van verschillende omvang. Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw weg te vinden, zelfs als beginner, en u hoeft niet vanaf het begin uw toevlucht te nemen tot de grootste pakketten en suites. Op die manier passen belangrijke functies en prestatiewaarden zich aan de gekozen uitvoering aan en maken zij altijd een competente aanpak mogelijk. Op de voordelen ten opzichte van de voorganger komen we later terug.

 

Microsoft Office 2021

 

De juiste versies voor uw behoeften

Zoals reeds vermeld, zijn de talrijke versies van de Office Suite ook bij Microsoft Office 2021 van enorm belang. Er zijn precies de juiste toepassingen voor scholieren en studenten, maar ook voor professioneel dagelijks kantoorgebruik. Hoewel centrale basisbeginselen zoals Word, Excel en PowerPoint aanvankelijk niet verschillen en ook de vormgeving identiek is, zitten de vele verschillen in de details. De volgende suites zijn in dit verband ook bij ons verkrijgbaar:

Microsoft Office 2021 Standaard

Met de OPEN-NL standaardversie van Microsoft Office 2021 beschikt u over Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Publisher. Ook nieuw is OneNote, dat niet eerder was opgenomen in de 2019 standaardpakketten van Microsoft Office. Hetzelfde geldt voor Microsoft Teams als de directe opvolger van Skype. U kunt dus vertrouwen op alle belangrijke basisfuncties.

Microsoft Office 2021 Thuis en Student

Microsoft Office 2021 Home and Student biedt u een eeuwigdurende licentie voor de programma's Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Microsoft Office 2021 Home en Business

Als u kiest voor Microsoft Office 2021 Home and Business, beschikt u over een versie speciaal voor zakelijk werk. Het voordeel in dit geval is de integratie van Outlook, die in de eenvoudigere versies achterwege is gelaten. Daarnaast biedt deze suite van Microsoft Office 2021 de klassieke toepassingen Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Microsoft Office 2021 Professional

Een van de meer geavanceerde suites voor Microsoft Office is de Professional-versie. Naast Word, Excel, PowerPoint en Outlook, bevat deze versie ook de toepassingen Publisher en Access. Ook in dit geval is het gebruik van de apps bedoeld voor één persoon en één apparaat. Speciaal voor krachtige apparaten wordt de professionele versie een krachtige oplossing.

Microsoft Office 2021 Professional Plus

Wie kiest voor de hoogste versie en Microsoft Office 2021 Professional Plus kiest, krijgt ook OneNote en de Skype-opvolger Microsoft Teams. Professional Plus biedt dus de beste oplossing als het gaat om een holistische suite die ook geschikt is voor terminal servers. Speciaal voor bedrijven is er dus een uitgebreide versie beschikbaar.

 

De gebruikelijke programma's en functies voor elk project

Nadat wij reeds uitvoerig zijn ingegaan op de vele programma's van Microsoft Office 2021, willen wij er hier dieper op ingaan. Word is vooral bedoeld voor het maken van belangrijke documenten en teksten, terwijl Excel gericht is op het berekenen en ontwerpen van spreadsheets en aanverwante berekeningen. Wie voor PowerPoint kiest, kan rekenen op talrijke sjablonen en veel praktische hulpmiddelen voor het ontwerpen van eigen presentaties en nieuwe lezingen.

Sinds de 2021-versie maaktTeams in de Office-suites nog gemakkelijker overleg en vlotte samenwerking mogelijk, terwijl Outlook het nog gemakkelijker maakt om de eigen e-mails te beheren. Wie opteert voor een Professional-versie van Microsoft Office 2021, krijgt ook Access en Publisher. Access richt zich op databases, Publisher op nieuwe ontwerpen.

Microsoft Office 2021 Overzicht

 

Talrijke innovaties voor meer gemak en diversiteit

Hoewel er op het eerste gezicht niet veel is veranderd aan Office 2021, is het de moeite waard om de talrijke details eens te bekijken. Zo zijn er een aantal praktische functies en veranderingen die Microsoft Office 2021 beter maken dan zijn voorganger. U moet dus rekening houden met de volgende aspecten wanneer u overweegt een van de voorgestelde Office-suites aan te schaffen:

Donkere modus voor alle toepassingen

Gloednieuw en uiterst nuttig is de donkere modus. Dit bevordert de concentratie, zelfs in het donker, en maakt het werk dus nog gemakkelijker. In dit opzicht kunnen de programma's zonder problemen worden verduisterd, zonder dat de toepassing in het donker te opvallend is.

Integratie van Microsoft Teams

Met Microsoft Teams is een veel intuïtievere vorm van samenwerking gecreëerd. Dit maakt het gemakkelijk om samen aan nieuwe projecten te werken, documenten op te stellen of spreadsheets te ontwerpen. Toegang tot gedeelde bestanden is altijd mogelijk via de cloud.

Optimalisering van de commentaarfunctie

De verenigde commentaarfunctie tussen Word, Excel en PowerPoint heeft een positief effect op de productiviteit in de hele suite. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe opmerkingen in Microsoft Office 2021 nauwkeurig te controleren en nog gemakkelijker om in teamverband aan verbeteringen te werken.

Individuele visualisaties in het programma

Een van de hoogtepunten van Windows 11 is het geoptimaliseerde ontwerp. Op die manier verschijnen alle programma's in Microsoft Office 2021 zoals gewoonlijk in een duidelijke en altijd uniforme stijl. Voorbeelden zijn het nieuwe menulint of de vernieuwde startinterface.

Optimalisatie van spreadsheets

Excel is dit jaar bijzonder sterk aangepakt. Hulpmiddelen zoals de functie XVERGLEICH of de nieuwe functie LET maken de toepassing nog dynamischer. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende toegankelijkheid en voor het overzichtelijke beeld van de eigen spreadsheets.

Meer teamwerk voor nieuwe projecten

De combinatie van geoptimaliseerde samenwerking en cloud-integratie maakt het veel gemakkelijker om in teamverband aan projecten te werken. Dit is zeer praktisch, niet alleen voor leerlingen en studenten, maar ook voor collega's in het thuiskantoor. Op die manier blijft de duidelijkheid altijd bewaard.

 

Technische diversiteit ontmoet een volledig nieuw design

Ook bij Microsoft Office 2021 ligt de nadruk altijd op het koppelen van visuele details en de technologie voor uw project. Veel van de basisfuncties van de nieuwe versie hebben een sterk verbeterd uiterlijk gekregen, zodat belangrijke elementen gemakkelijker te vinden zijn. Hetzelfde geldt voor de vele nieuw geïntroduceerde toelichtingen die het gebruik van Office 2021 vergemakkelijken.

Rond Microsoft Office 2021 kunt u rekenen op geoptimaliseerde technologie met een focus op verbeterde workflows. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de sterk verbeterde prestaties, waardoor aspecten als veiligheid, stabiliteit en reactiesnelheid veel beter uit de verf komen in directe vergelijking met zijn voorganger. Dit is met name van belang voor werk in teamverband of voor parallel overleg in het kader van een videoconferentie bij professioneel gebruik.

 

De nieuwe generatie, aangepast aan Windows 11

Het is niet zonder reden dat Windows 11 tegelijk met het nieuwe Microsoft Office 2021 werd uitgebracht. Veel van de gepresenteerde versies zijn ook te vinden in het besturingssysteem. Dit heeft het voordeel dat alle hulpmiddelen veel gemakkelijker en efficiënter kunnen worden gebruikt in combinatie met Windows 11. Op dit punt is het belangrijk op te merken dat Windows 11 uiteraard nog niet vereist is voor het gebruik van Microsoft Office 2021. Zelfs met de voorganger Windows 10 zal het mogelijk zijn om de vele nieuwe functies van de bij ons verkrijgbare suites te gebruiken.

Microsoft Office 2021

 

Hoe Microsoft Office 2021 zich heeft ontwikkeld in vergelijking

Op basis van de vele nieuwe functies en inhoud is het duidelijk dat Microsoft Office 2021 veel te bieden heeft in vergelijking met zijn voorganger. Dit geldt niet alleen voor de visuele accenten, maar ook voor de directe waaier van functies. Daarom willen wij de belangrijkste verschillen nogmaals in meer detail aan u voorstellen en ze in onze tabel visualiseren:

 

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2021

Beschikbaarheid van alle basisprogramma's

Ja

Ja

Link naar de Cloud

Ja

Ja

Specifieke suites voor bedrijven

Ja

Ja

Integratie van de nieuwe donkere modus

Geen

Ja

Diavoorstellingen met soundtrack in PowerPoint

Geen

Ja

Snel zoeken in Microsoft Outlook

Geen

Ja

XLOOKUP als functie in Excel

Geen

Ja

Dynamische matrices voor Excel

Geen

Ja

Nieuwe functies in de mediaverzameling

Geen

Ja

Verbeteringen in het vrij tekenen

Geen

Ja

Integratie van Open Document Format 1.3

Geen

Ja

Huidig inzicht van toepassende gebruikers

Geen

Ja


Volledig up to date voor thuis en kantoor

De vele positieve toevoegingen en de daaraan verbonden voordelen in het dagelijks gebruik maken van Microsoft Office 2021 een belangrijk element. Niet alleen direct op de PC op kantoor, maar ook voor praktisch gebruik direct thuis, kunnen de talrijke hulpmiddelen zonder problemen worden gebruikt. Word, Excel en PowerPoint in het bijzonder zullen onmisbaar worden op vele gebieden van het dagelijks leven. Dankzij de sterk verbeterde samenwerking vormen verschillende locaties niet langer een belemmering.

Wie in de toekomst wil profiteren van praktische updates en voortdurende ondersteuning, heeft met Microsoft Office 2021 altijd de beste kansen. Zo zijn bijvoorbeeld alle centrale functies aangepast aan het niveau van Windows 11 en maken zij een praktische implementatie op elk moment mogelijk. Neem dus gerust een kijkje in de diverse suites hier in onze winkel en ga voor echt gemak. Voor extra veiligheid kunt u hier bij Blitzhandel24 ook een herbruikbare MAK Key krijgen of desgewenst kiezen voor een automatische activering via KMS.

 

Koop Microsoft Office 2021 nu en bespaar!

Als u nu zelf op zoek bent naar een nieuwe Microsoft Office 2021 suite, kijk dan gerust eens rond hier in onze categorie. Hier voorzien wij u van de diverse functies en helpen u professioneel met alle belangrijke taken in uw dagelijkse routine. Als u Microsoft Office 2021 wilt kopen, bent u hier bij Blitzhandel24 aan het juiste adres. Dit geldt niet alleen voor de individuele suites, maar ook voor een volumelicentie voor uw bedrijf, indien nodig.

Microsoft Office 2021 is een goede aanpak voor het uitvoeren van diverse kantoortaken in vele constellaties. De vele programma's maken het mogelijk spreadsheets te berekenen, presentaties te... meer lezen »
Venster sluiten
Microsoft Office 2021 - de alleskunner voor werk en privé

Microsoft Office 2021 is een goede aanpak voor het uitvoeren van diverse kantoortaken in vele constellaties. De vele programma's maken het mogelijk spreadsheets te berekenen, presentaties te maken en vele andere taken uit te voeren. Sinds vele jaren is Microsoft Office 2021 dan ook een echte allrounder geworden die nauwelijks meer weg te denken is. Met zijn verschillende versies en ontwerpen biedt Microsoft de juiste Office Suite voor iedereen.

 

Ideaal voor intuïtieve workflows direct op de thuiscomputer

Een van de doorslaggevende voordelen van Microsoft Office 2021 is dat de vele versies en praktische functies beschikbaar zijn in verschillende toepassingen. Dit betekent dat u voor elk doel precies het juiste programma krijgt, zonder dat u voortdurend tussen de beschikbare functies hoeft te schakelen. Dit biedt u extra veiligheid, zowel op kantoor als op uw pc thuis.

Een ander zeer praktisch kenmerk is de beschikbaarheid van verschillende suites van verschillende omvang. Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw weg te vinden, zelfs als beginner, en u hoeft niet vanaf het begin uw toevlucht te nemen tot de grootste pakketten en suites. Op die manier passen belangrijke functies en prestatiewaarden zich aan de gekozen uitvoering aan en maken zij altijd een competente aanpak mogelijk. Op de voordelen ten opzichte van de voorganger komen we later terug.

 

Microsoft Office 2021

 

De juiste versies voor uw behoeften

Zoals reeds vermeld, zijn de talrijke versies van de Office Suite ook bij Microsoft Office 2021 van enorm belang. Er zijn precies de juiste toepassingen voor scholieren en studenten, maar ook voor professioneel dagelijks kantoorgebruik. Hoewel centrale basisbeginselen zoals Word, Excel en PowerPoint aanvankelijk niet verschillen en ook de vormgeving identiek is, zitten de vele verschillen in de details. De volgende suites zijn in dit verband ook bij ons verkrijgbaar:

Microsoft Office 2021 Standaard

Met de OPEN-NL standaardversie van Microsoft Office 2021 beschikt u over Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Publisher. Ook nieuw is OneNote, dat niet eerder was opgenomen in de 2019 standaardpakketten van Microsoft Office. Hetzelfde geldt voor Microsoft Teams als de directe opvolger van Skype. U kunt dus vertrouwen op alle belangrijke basisfuncties.

Microsoft Office 2021 Thuis en Student

Microsoft Office 2021 Home and Student biedt u een eeuwigdurende licentie voor de programma's Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Microsoft Office 2021 Home en Business

Als u kiest voor Microsoft Office 2021 Home and Business, beschikt u over een versie speciaal voor zakelijk werk. Het voordeel in dit geval is de integratie van Outlook, die in de eenvoudigere versies achterwege is gelaten. Daarnaast biedt deze suite van Microsoft Office 2021 de klassieke toepassingen Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Microsoft Office 2021 Professional

Een van de meer geavanceerde suites voor Microsoft Office is de Professional-versie. Naast Word, Excel, PowerPoint en Outlook, bevat deze versie ook de toepassingen Publisher en Access. Ook in dit geval is het gebruik van de apps bedoeld voor één persoon en één apparaat. Speciaal voor krachtige apparaten wordt de professionele versie een krachtige oplossing.

Microsoft Office 2021 Professional Plus

Wie kiest voor de hoogste versie en Microsoft Office 2021 Professional Plus kiest, krijgt ook OneNote en de Skype-opvolger Microsoft Teams. Professional Plus biedt dus de beste oplossing als het gaat om een holistische suite die ook geschikt is voor terminal servers. Speciaal voor bedrijven is er dus een uitgebreide versie beschikbaar.

 

De gebruikelijke programma's en functies voor elk project

Nadat wij reeds uitvoerig zijn ingegaan op de vele programma's van Microsoft Office 2021, willen wij er hier dieper op ingaan. Word is vooral bedoeld voor het maken van belangrijke documenten en teksten, terwijl Excel gericht is op het berekenen en ontwerpen van spreadsheets en aanverwante berekeningen. Wie voor PowerPoint kiest, kan rekenen op talrijke sjablonen en veel praktische hulpmiddelen voor het ontwerpen van eigen presentaties en nieuwe lezingen.

Sinds de 2021-versie maaktTeams in de Office-suites nog gemakkelijker overleg en vlotte samenwerking mogelijk, terwijl Outlook het nog gemakkelijker maakt om de eigen e-mails te beheren. Wie opteert voor een Professional-versie van Microsoft Office 2021, krijgt ook Access en Publisher. Access richt zich op databases, Publisher op nieuwe ontwerpen.

Microsoft Office 2021 Overzicht

 

Talrijke innovaties voor meer gemak en diversiteit

Hoewel er op het eerste gezicht niet veel is veranderd aan Office 2021, is het de moeite waard om de talrijke details eens te bekijken. Zo zijn er een aantal praktische functies en veranderingen die Microsoft Office 2021 beter maken dan zijn voorganger. U moet dus rekening houden met de volgende aspecten wanneer u overweegt een van de voorgestelde Office-suites aan te schaffen:

Donkere modus voor alle toepassingen

Gloednieuw en uiterst nuttig is de donkere modus. Dit bevordert de concentratie, zelfs in het donker, en maakt het werk dus nog gemakkelijker. In dit opzicht kunnen de programma's zonder problemen worden verduisterd, zonder dat de toepassing in het donker te opvallend is.

Integratie van Microsoft Teams

Met Microsoft Teams is een veel intuïtievere vorm van samenwerking gecreëerd. Dit maakt het gemakkelijk om samen aan nieuwe projecten te werken, documenten op te stellen of spreadsheets te ontwerpen. Toegang tot gedeelde bestanden is altijd mogelijk via de cloud.

Optimalisering van de commentaarfunctie

De verenigde commentaarfunctie tussen Word, Excel en PowerPoint heeft een positief effect op de productiviteit in de hele suite. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe opmerkingen in Microsoft Office 2021 nauwkeurig te controleren en nog gemakkelijker om in teamverband aan verbeteringen te werken.

Individuele visualisaties in het programma

Een van de hoogtepunten van Windows 11 is het geoptimaliseerde ontwerp. Op die manier verschijnen alle programma's in Microsoft Office 2021 zoals gewoonlijk in een duidelijke en altijd uniforme stijl. Voorbeelden zijn het nieuwe menulint of de vernieuwde startinterface.

Optimalisatie van spreadsheets

Excel is dit jaar bijzonder sterk aangepakt. Hulpmiddelen zoals de functie XVERGLEICH of de nieuwe functie LET maken de toepassing nog dynamischer. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende toegankelijkheid en voor het overzichtelijke beeld van de eigen spreadsheets.

Meer teamwerk voor nieuwe projecten

De combinatie van geoptimaliseerde samenwerking en cloud-integratie maakt het veel gemakkelijker om in teamverband aan projecten te werken. Dit is zeer praktisch, niet alleen voor leerlingen en studenten, maar ook voor collega's in het thuiskantoor. Op die manier blijft de duidelijkheid altijd bewaard.

 

Technische diversiteit ontmoet een volledig nieuw design

Ook bij Microsoft Office 2021 ligt de nadruk altijd op het koppelen van visuele details en de technologie voor uw project. Veel van de basisfuncties van de nieuwe versie hebben een sterk verbeterd uiterlijk gekregen, zodat belangrijke elementen gemakkelijker te vinden zijn. Hetzelfde geldt voor de vele nieuw geïntroduceerde toelichtingen die het gebruik van Office 2021 vergemakkelijken.

Rond Microsoft Office 2021 kunt u rekenen op geoptimaliseerde technologie met een focus op verbeterde workflows. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de sterk verbeterde prestaties, waardoor aspecten als veiligheid, stabiliteit en reactiesnelheid veel beter uit de verf komen in directe vergelijking met zijn voorganger. Dit is met name van belang voor werk in teamverband of voor parallel overleg in het kader van een videoconferentie bij professioneel gebruik.

 

De nieuwe generatie, aangepast aan Windows 11

Het is niet zonder reden dat Windows 11 tegelijk met het nieuwe Microsoft Office 2021 werd uitgebracht. Veel van de gepresenteerde versies zijn ook te vinden in het besturingssysteem. Dit heeft het voordeel dat alle hulpmiddelen veel gemakkelijker en efficiënter kunnen worden gebruikt in combinatie met Windows 11. Op dit punt is het belangrijk op te merken dat Windows 11 uiteraard nog niet vereist is voor het gebruik van Microsoft Office 2021. Zelfs met de voorganger Windows 10 zal het mogelijk zijn om de vele nieuwe functies van de bij ons verkrijgbare suites te gebruiken.

Microsoft Office 2021

 

Hoe Microsoft Office 2021 zich heeft ontwikkeld in vergelijking

Op basis van de vele nieuwe functies en inhoud is het duidelijk dat Microsoft Office 2021 veel te bieden heeft in vergelijking met zijn voorganger. Dit geldt niet alleen voor de visuele accenten, maar ook voor de directe waaier van functies. Daarom willen wij de belangrijkste verschillen nogmaals in meer detail aan u voorstellen en ze in onze tabel visualiseren:

 

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2021

Beschikbaarheid van alle basisprogramma's

Ja

Ja

Link naar de Cloud

Ja

Ja

Specifieke suites voor bedrijven

Ja

Ja

Integratie van de nieuwe donkere modus

Geen

Ja

Diavoorstellingen met soundtrack in PowerPoint

Geen

Ja

Snel zoeken in Microsoft Outlook

Geen

Ja

XLOOKUP als functie in Excel

Geen

Ja

Dynamische matrices voor Excel

Geen

Ja

Nieuwe functies in de mediaverzameling

Geen

Ja

Verbeteringen in het vrij tekenen

Geen

Ja

Integratie van Open Document Format 1.3

Geen

Ja

Huidig inzicht van toepassende gebruikers

Geen

Ja


Volledig up to date voor thuis en kantoor

De vele positieve toevoegingen en de daaraan verbonden voordelen in het dagelijks gebruik maken van Microsoft Office 2021 een belangrijk element. Niet alleen direct op de PC op kantoor, maar ook voor praktisch gebruik direct thuis, kunnen de talrijke hulpmiddelen zonder problemen worden gebruikt. Word, Excel en PowerPoint in het bijzonder zullen onmisbaar worden op vele gebieden van het dagelijks leven. Dankzij de sterk verbeterde samenwerking vormen verschillende locaties niet langer een belemmering.

Wie in de toekomst wil profiteren van praktische updates en voortdurende ondersteuning, heeft met Microsoft Office 2021 altijd de beste kansen. Zo zijn bijvoorbeeld alle centrale functies aangepast aan het niveau van Windows 11 en maken zij een praktische implementatie op elk moment mogelijk. Neem dus gerust een kijkje in de diverse suites hier in onze winkel en ga voor echt gemak. Voor extra veiligheid kunt u hier bij Blitzhandel24 ook een herbruikbare MAK Key krijgen of desgewenst kiezen voor een automatische activering via KMS.

 

Koop Microsoft Office 2021 nu en bespaar!

Als u nu zelf op zoek bent naar een nieuwe Microsoft Office 2021 suite, kijk dan gerust eens rond hier in onze categorie. Hier voorzien wij u van de diverse functies en helpen u professioneel met alle belangrijke taken in uw dagelijkse routine. Als u Microsoft Office 2021 wilt kopen, bent u hier bij Blitzhandel24 aan het juiste adres. Dit geldt niet alleen voor de individuele suites, maar ook voor een volumelicentie voor uw bedrijf, indien nodig.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Laatst bekeken