Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Office 2021 Professional

Microsoft Office 2021 Professional

€ 264,32 * € 588,73 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821984
 • 269-17186
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Office 2021 Professional - alle apps voor dagelijks gebruik Tegelijk met Windows 11...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Professional"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office 2021 Professional - alle apps voor dagelijks gebruik

Tegelijk met Windows 11 presenteert Microsoft ook zijn nieuwe Office-versie. Met Microsoft Office 2021 Professional kunt u dus krachtige nieuwe software verwachten die het nog gemakkelijker maakt om de vele dagelijkse taken te coördineren. Hoewel er niet veel is veranderd aan de klassieke instrumenten en programma's, is de bediening nu veel eenvoudiger. In het volgende zullen wij u iets meer in detail laten zien hoe Microsoft Office 2021 Professional concreet is verbeterd.

Microsoft Office Professional 2021

Ideaal voor goed gecoördineerd werk in de dagelijkse operaties

Wie kiest voor Microsoft Office 2021 Professional kan blijven vertrouwen op alle individuele toepassingen die hij altijd heeft gekend. Het feit dat Word, Excel en PowerPoint ook zijn aangevuld met Outlook, Publisher en Access spreekt in dit geval voor een professionele toepassing. Het is dan ook niet zonder reden dat Microsoft Office 2021 Professional zeer populair is bij bedrijven.

Een andere belangrijke vernieuwing is dat de eenvoudige integratie van Skype nu is vervangen door het eigen Microsoft Teams. Hoewel dit onder Windows 11 al een eigen plaats in de taakbalk heeft gekregen, vergemakkelijkt het nu ook de communicatie over professionele taken in de Office-toepassingen. Dit is bijzonder gemakkelijk voor het dagelijkse kantoorwerk of voor samenwerking met vele andere afdelingen. Er is dus niets dat een vlotte uitwisseling in de weg staat.

Microsoft Office 2021 Professional biedt deze apps en functies

Afgezien van nieuwe functies, zoals de verbeterde integratie van Microsoft Teams, is er echter weinig nieuws in de basisprogramma's. Met Microsoft Office 2021 Professional blijft u beschikken over de vertrouwde afzonderlijke toepassingen en profiteert u van weinig vernieuwingen. Met Microsoft Office 2021 Professional hebt u dus altijd de beschikking over de volgende functies:

 • Word

Met Word kunt u direct op uw PC professionele tekstdocumenten maken. Word is de beste keuze voor essays, maar ook voor wetenschappelijke papers of uw eigen projecten. Rondom de nieuwe Microsoft Office 2021 Professional kunt u de 2021 versie van Microsoft Word beveiligen.

 • Excel

Het programma Excel is gericht op het maken van dynamische en moderne tabellen. Deze zijn van enorm belang, niet alleen voor wiskundigen, maar ook voor andere berekeningen en planningsprojecten. U kunt dus zeker zijn van een reeks nieuwe inhoud met Office 2021.

 • PowerPoint

Iedereen die visueel aantrekkelijke presentaties wil maken, kan dat met PowerPoint op elk moment doen. De vele lay-outs en opties voor grafische vormgeving onderscheiden het instrument duidelijk van de wijdverspreide concurrentie. Hierdoor is PowerPoint de eerste keuze voor school, universiteit en werk.

 • OneNote

Voor het professioneel organiseren van notities is OneNote een uitstekend hulpmiddel. Notities van een groot aantal apparaten kunnen centraal worden beheerd en met andere gebruikers worden gedeeld. Als digitaal notitieblok wordt OneNote een goede keuze.

 • Outlook

Voor een dynamisch en overzichtelijk beheer van uw eigen e-mails is Outlook een perfecte oplossing. Inkomende mails kunnen op elk moment worden weergegeven via de bijbehorende tool en u wordt automatisch op de hoogte gebracht. Deze functie is nu ook beschikbaar met Office 2021.

 • Uitgever

Publisher is een populaire oplossing voor het maken van indrukwekkende ontwerpen voor nieuwe lay-outs, reclameprojecten of kunst. Met Microsoft Office 2021 Professional kunt u ook hier rekenen op een nieuwe versie, die het werk verder vereenvoudigt en optimaal aanvult.

 • Toegang

Access is een moderne en opwindende keuze voor het maken en beheren van databasetoepassingen. Voorkennis van programmeren is niet nodig dankzij de intuïtieve en altijd interactieve bediening. Dit maakt het voor u gemakkelijk om veel nieuwe gebieden te ontdekken.

Microsoft Excel 2021

Hoe Microsoft Office 2021 Professional verschilt van zijn voorganger

Toch willen wij ons natuurlijk niet alleen op de reeds bestaande functies concentreren, maar ook nieuwe benaderingen leren kennen. Zoals reeds vermeld, biedt Microsoft Office 2021 Professional verschillende voordelen, vooral op het gebied van presentatie en bediening. In het volgende overzicht wordt op indrukwekkende wijze samengevat wat de versie 2019 kan en wat Office 2021 biedt:

 

Office 2019 Professioneel

Kantoor 2021 Professioneel

Beschikbaarheid van alle basisprogramma's

Ja

Ja

Integratie van de nieuwe donkere modus

Geen

Ja

Dynamische matrices voor Excel

Geen

Ja

Koppeling naar de cloud

Ja

Ja

Diavoorstellingen met soundtrack in PowerPoint

Geen

Ja

Ouderlijk toezicht en actieve bescherming

                      Ja           

Ja

XLOOKUP als functie in Excel

Geen

Ja

Specialisatie voor bedrijven

Ja

Ja


Goede argumenten om de nieuwe versie te kopen

Mocht u na verloop van tijd toch kiezen voor Windows 11, dan kan de bijbehorende versie van Office natuurlijk geen kwaad. Volledigheid en actualiteit spelen hier een sleutelrol, vooral voor software in het bedrijf. De kern van de vele nieuwe functies is echter de productiviteit, die duidelijk op de voorgrond staat. Nieuwe hulpmiddelen zoals de donkere modus zorgen voor een betere concentratie op de lange termijn en hebben een positief effect op uw werk.

Tegelijk richt Microsoft Office 2021 Professional zich natuurlijk meer op het teamconcept dan vorige versies. De koppeling met Teams en de aanzienlijke verbetering van de cloudintegratie maken het werken veel gemakkelijker. De toegankelijkheid en de vele technische functies, zoals dynamische arrays en XLOOKUP, maken de bediening nog intuïtiever.

Een garantie voor veiligheid, structuur en productiviteit

Met Microsoft Office 2021 Professional vertrouwt u natuurlijk ook op een ultramoderne verzameling van uiteenlopende hulpmiddelen. Vooral in tijden van digitaal werken wordt de beschikbaarheid van centrale programma's en toepassingen uiterst belangrijk. Als u comfortabel vanuit huis wilt werken, zijn Word, Excel, PowerPoint en de vele andere programma's precies de juiste basis. Het loont dus de moeite Microsoft Office 2021 Professional te kopen en uw eigen werk zo goed mogelijk te optimaliseren.

Als u ook geïnteresseerd bent in andere versies van Office 2021, is het de moeite waard om direct een kijkje te nemen in onze winkel. Daar vindt u bijvoorbeeld de standaardversies of, indien u dat wenst, kunt u ook kiezen voor de afzonderlijke toepassingen. U weet meestal zelf het best welke hulpmiddelen en functies voor u het meest geschikt zijn. Wij zullen u graag de juiste sleutels bezorgen.

Microsoft Office Professional 2021

Profiteer van Microsoft Office 2021 Professional!

Wilt u zich nu zelf richten op productiviteit en technische vooruitgang? Dan is Microsoft Office 2021 Professional precies de juiste oplossing voor u. Nieuwe diensten en functies, zoals de functie voor co-auteurschap, maken het gemakkelijker om samen te werken met andere teams en afdelingen om parallel te werken. De productiviteit wordt ook steeds gehandhaafd door te werken met een vaste versie. Dus waarom wachten als er al goede oplossingen voor productiviteit beschikbaar zijn? U kunt Microsoft Office 2021 Professional hier bij ons kopen.

Belangrijkste kenmerken

Productomschrijving    Microsoft Office Professional 2021 - 1 PC
Producttype            Download + Product Sleutel
Categorie              Office Toepassingen - Office Suite
Aantal Licenties        1 PC
Licentie Details         National Retail,Click-to-Run - ESD
Platform              Windows
Taal               Alle Talen
Localisatie          Eurozone
Leveringsmedia    Download

Systeem Vereisten

 •     Besturingssystemen:      Windows 10, Windows 11
 •     Processor:                1 GHz (32- of 64-bit)
 •     Geheugen:        min. 2 GB RAM
 •     Harde schijf:  ten minste 3 GB
 •     Beeldresolutie:        ten minste 1.280 x 800 pixels
 •     Grafische kaart:          DirectX 10
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Professional"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Wat zijn de verschillen met de voorganger?
In vergelijking met de vorige versie biedt Microsoft Office 2021 Professional als software veel technische verbeteringen en wijzigingen in het ontwerp. Hulpmiddelen zoals XLOOKUP en Line Focus helpen u om u optimaal te concentreren op het document en de inhoud ervan.
Zijn er nieuwe apps met Office 2021 Professional?
In principe zijn er geen nieuwe programma's met Microsoft Office 2021 Professional. Niettemin werd de verbinding met Skype vervangen door Microsoft Teams, wat een merkbaar effect heeft op de structuur van de tools. Dit heeft het gemakkelijker gemaakt om samen te werken aan gemeenschappelijke projecten.
Wat zijn de systeemvereisten voor Office?
Om Microsoft Office 2021 Professional op uw computer te kunnen uitvoeren, hebt u 1,6 GHz en ten minste een 2-core processor nodig. Bovendien hebt u 4 GB RAM en 4 GB harde schijfruimte nodig. Internettoegang en een Microsoft-account zijn ook essentieel.
Is Windows 11 al verplicht?
Hoewel de installatie van Windows 11 natuurlijk geschikt is voor het nieuwe Microsoft Office 2021 Professional, is de versie ook compatibel met Windows 10. U kunt dus wat meer tijd nemen om het besturingssysteem te upgraden naar de nieuwe Windows 11, indien nodig.
Waarin verschilt Office 2021 van Microsoft 365 Personal / Family?
Microsoft Office 2021 Professional is een eeuwigdurende licentie die alleen uit de stationaire apps bestaat en geen onlinediensten heeft. Slechts één werkstation heeft een licentie. Microsoft 365 Personal en Microsoft 365 Family bestaan ook uit Outlook, Publisher en Access, en onlinediensten, zoals een virtuele harde schijf OneDrive. Met de licentie kan het Office-pakket worden gebruikt door 1 tot 6 gebruikers, elk op een station, 5 smartphones en 5 tablets.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Professional"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2021 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken