Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows Server 2016 Standard extra licentie Core AddOn

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964621
 • P73-07215
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Omvang van de licentie

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Nieuwe functies in Windows Server 2016 Licenties Op het gebied van licenties is er veel...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2016 Standard extra licentie Core AddOn"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Nieuwe functies in Windows Server 2016


Licenties

Op het gebied van licenties is er veel veranderd ten opzichte van de vorige versies. Met Windows Server 2016 is dit niet langer processor-gebaseerd, maar core-gebaseerd.

Let op het volgende:

 • Elke verwerker moet een vergunning hebben met ten minste 8 kernen
 • Elke server moet een licentie hebben met minstens 16 kernen.

Met Windows Server 2016 standaardlicenties ontvangt u twee licenties voor Windows Server-instanties voor elke volledige licentie van de hardware. Dit artikel is een extra licentie voor 4 processorkernen onder Windows Server 2016 Standaard. Als basis is de basislicentie voor 16 of 24 kernen vereist.


 

Overzicht van de functies:

Extra veiligheidsniveaus
Verbeter de veiligheid in uw serverstructuur en verminder de risico's met meerdere geïntegreerde beschermingslagen

Nieuwe inzetmogelijkheden
Verbeter de beschikbaarheid en verminder het resourcegebruik met de slanke Nano Server.

Geïntegreerde containers
Windows Server en Hyper-V containers maken flexibele ontwikkeling en beheer mogelijk.

Kostenefficiënte opslag
Creëer een zeer beschikbaar en schaalbaar softwaregedefinieerd geheugen en bespaar kosten.

Innovatieve netwerken
Gebruik softwaregedefinieerde netwerken voor automatisering met cloud-achtige efficiëntie.
De belangrijkste innovaties in detail:

Algemeen

Fysieke en virtuele machines profiteren van de verbeterde tijdnauwkeurigheid door verbeteringen in de Win32-tijdsynchronisatiedienst en de Hyper-V-tijdsynchronisatiedienst. Windows Server kan nu worden gebruikt om diensten te hosten die voldoen aan toekomstige regelgeving die 1 ms UTC-nauwkeurigheid vereist.

nanoserver
Innovaties in Nano Server. Nano Server heeft nu een bijgewerkte module voor het maken van Nano Server-images. Daarnaast is er een grotere scheiding van functionaliteit voor fysieke hosts en gast-VM's en profiteert u van ondersteuning voor verschillende edities van Windows Server. De Recovery Console is ook verbeterd. Deze verbeteringen omvatten de scheiding van inkomende en uitgaande firewallregels en de mogelijkheid om WinRM-configuratie te repareren.

externe desktopdiensten
Met een zeer beschikbare RDS-implementatie, kunt u Azure SQL-database gebruiken voor uw externe desktop-connectiemakelaar in de hoge beschikbaarheidsmodus.

Identiteit en toegang
Nieuwe identiteitsfuncties vergroten de mogelijkheid om Active Directory omgevingen te beschermen. Daarnaast kunnen organisaties migreren naar cloud-only of hybride implementaties waarbij sommige applicaties en diensten in de cloud worden gehost en andere lokaal worden gehost.

Beheer en automatisering
Management en Automatisering richt zich op tool- en referentie-informatie voor IT-professionals die Windows Server 2016 (inclusief Windows PowerShell) willen draaien en beheren.

Windows PowerShell 5.0 bevat belangrijke nieuwe functies - waaronder ondersteuning voor klasse-ontwikkeling en nieuwe beveiligingsfuncties - die de functionaliteit uitbreiden, de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker en krachtiger maken om Windows-gebaseerde omgevingen te controleren en te beheren. Zie Windows Management Framework (WMF) 5.0 RTM Release Notes Overview voor details.

De nieuwe functies voor Windows Server 2016 omvatten het volgende: PowerShell.exe kan lokaal worden uitgevoerd op Nano Server (niet alleen op afstand), nieuwe cmdlets voor lokale gebruikers en groepen vervangen de GUI, nieuwe ondersteuning voor het debuggen van PowerShell en nieuwe ondersteuning in Nano Server voor veiligheidslogging en -auditing en JEA.

Softwarematige netwerken

U kunt nu zowel het verkeer spiegelen als het routeren naar nieuwe of bestaande virtuele apparaten. In combinatie met een gedistribueerde firewall en netwerkbeveiligingsgroepen kunt u de werklast dynamisch segmenteren en beschermen op een manier die vergelijkbaar is met Azure. U kunt ook de volledige softwaregedefinieerde netwerkstack implementeren en beheren met behulp van System Center Virtual Machine Manager. En u kunt Docker gebruiken om Windows Server-containernetwerken te beheren en SDN-beleid toe te wijzen, niet alleen aan virtuele machines maar ook aan containers. Zie Plan Software Defined Networking Deployment voor meer informatie.
TCP-prestatieverbeteringenDe

standaard Initial Congestion Window (ICW) is verhoogd van 4 naar 10 en TCP Fast Open (TFO) is geïmplementeerd

.

TFO verkort de tijd die nodig is om een TCP-verbinding tot stand te brengen, en de verhoogde ICW maakt het mogelijk om grotere objecten over te dragen in de initiële burst. Deze combinatie kan de tijd die nodig is om een internetobject over te brengen tussen de klant en de cloud aanzienlijk verkorten.

Om het TCP-gedrag tijdens het herstel na pakketverlies te verbeteren, zijn TCP: Tail Loss Probe (TLP) en Recent ACKnowledgement (RACK) geïmplementeerd. TLP helpt RTO's (Retransmit TimeOuts) om te zetten in snelle recuperaties, en RACK vermindert de tijd die nodig is voor een snel herstel om een verloren pakket opnieuw te verzenden.
 

 

Leveringsomvang:

- Extra licentie add-on
- factuur op uw naam incl. BTW


- Instructies voor een eenvoudige installatie.

 

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2016 Standard extra licentie Core AddOn"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken