Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Device CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Device CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 55,87 *

incl. BTW gratis verzending

 • 9696461111
 • 6VC-03094
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Apparaat CAL Als u gelicentieerde...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Device CAL, RDS CAL, Client Access License"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Apparaat CAL


Als u gelicentieerde Windows-servers wilt bellen en aanpassen, hebt u een bijbehorende CAL nodig. Dit maakt het mogelijk om de gewenste wijzigingen aan te brengen en alle informatie te bekijken. Afhankelijk van het apparaat is de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL daarom een goede keuze, zodat de veiligheid van de applicaties eenvoudig kan worden verhoogd. Maar wat kunnen gebruikers precies verwachten van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL en hoe kan de beveiliging fundamenteel worden verbeterd?

Het optimale beheer voor elk apparaat


Servers zijn de belangrijkste hoeksteen voor het naadloos inzetten en gebruiken van applicaties op apparaten. Het speciale kenmerk van de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL is op dit moment dat het geen rechten toekent aan een vast persoon, maar deze overdraagt aan een specifiek apparaat. Het aantal gebruikers kan op deze manier onbeperkt worden uitgebreid, zodat het systeem op maximale capaciteit kan worden bediend en bekeken.

Dit heeft het grote voordeel dat de gegevens ook vanaf verschillende locaties kunnen worden uitgelezen. Als een apparaat bijvoorbeeld direct in het bedrijf is gelicentieerd, kunnen alle medewerkers via de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL toegang krijgen tot de server en alle details bekijken. Bij een tweede registratie geldt dit tegelijkertijd voor andere sites waar ook CAL's voor de apparaten kunnen worden geregistreerd. De gebruiker bepaalt dus altijd zelf hoeveel apparaten worden gelicenseerd en hoe het gebruik wordt geregeld.

Maximale veiligheid met de juiste licentie


De Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL biedt de nodige toegang tot alle aanpassingen. Dit betekent dat de belangrijkste aanpassingen in slechts enkele minuten kunnen worden gedaan om de server af te stemmen op uw eigen wensen. Dit maakt het mogelijk om de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL aan te schaffen voor een unieke prijs en om permanent toegang te hebben tot de intuïtieve besturingsopties. Apparaat CAL's zijn daarom precies de juiste keuze voor een aanzienlijke verhoging van de veiligheid en tegelijkertijd een vereenvoudiging van de wijziging van belangrijke functies.

Belangrijkste voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Apparaat CAL


Snelle aanpassing van belangrijke elementen en functies Veilige
implementatie van alle componenten in de CAL Persoonlijkheidsonafhankelijke
toegang door apparaatbinding Duidelijke structuur voor serverontwerp
Kan naar behoefte worden geschaald en uitgelijnd op basis van de apparaten
Eenmalige aanschaf voor permanente servertoegang

Koop nu onze Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL

Om het vorige gebruik zonder problemen te optimaliseren, is de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL precies de juiste keuze. Door het direct specificeren van een apparaat zijn er geen beperkingen meer voor persoonlijk gebruik, zodat de gewenste informatie op elk gewenst moment kan worden bekeken. Voor een modern en tegelijkertijd eenvoudig ontworpen serverbeheer is het daarom een goed idee om de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL aan te schaffen en de bestaande processen te optimaliseren.

Wat is echt belangrijk?

 

Wat ondersteunen CAL's?

CAL's maken gerichte servertoegang mogelijk en laten gebruikers de focus houden op alle gekoppelde programma's en systemen. Met een officieel gelicenseerde Windows-server zijn deze altijd veilig, zodat de juiste functies kunnen worden gebruikt.

Hoe kan de juiste licentie worden geïdentificeerd?

Zorg er bij de aanschaf van de juiste licenties voor dat de juiste server wordt gebruikt. Elke server heeft speciale licenties voor dit doel en daarom moet u voor de aankoop letten op de exacte benaming. Volledig servergebruik is dan mogelijk zonder problemen.

Wat is de levensduur van de beschikbare CAL's?

De aanbiedingen in onze winkel zijn onbeperkt geldig. Zolang het bijbehorende servertype wordt gebruikt, kan ook de licentie voor de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Device CAL worden gebruikt. Alleen als de server na verloop van tijd moet worden vervangen, moeten er nieuwe licenties voor de systemen worden aangeschaft.

 

Leveringsomvang:

Originele Product Key Cal voor Remote Desktop Services 2016 Apparaat CAL Volledige versie

Factuur op uw naam incl. BTW.

Instructies voor een eenvoudige installatie.

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Device CAL, RDS CAL, Client Access License"
23 okt. 2020

Schneller und besser geht es nicht

Super. Hat alles geklappt

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken