Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Windows Server 2016 Device CAL

Windows Server 2016 Device CAL

€ 25,37 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20003
 • R18-05189
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows Server 2016 Apparaat CAL voor vraaggericht gebruik Om een server goed te kunnen...meer

Productinformatie "Windows Server 2016 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2016 Apparaat CAL voor vraaggericht gebruik


Om een server goed te kunnen gebruiken is een professionele licentie nodig, die automatisch en eenvoudig wordt aangeschaft met de Windows Server 2016 Device CAL. Om deze reden kiezen ambitieuze ondernemers steeds vaker voor deze optie, waarbij ze de Windows Server 2016 Device CAL kunnen kopen en vervolgens direct kunnen profiteren van hun keuze. Terwijl sommige ondernemers en PC-vrienden weten waar de afkorting CAL voor staat, vragen geïnteresseerde marketeers, bedrijfsoprichters en Co. zich vaak af waar CAL eigenlijk voor staat. Het antwoord is heel eenvoudig en betekent niets anders dan een Client Access Licentie. Dit is precies de licentie die nodig is om het product legaal en rechtmatig te gebruiken. De oprichters van bedrijven, ondernemers en co. zijn aan de veilige kant en kunnen ook veel functies gebruiken die het dagelijkse werk en de betrokken bedrijfsprocessen veel gemakkelijker maken. Indien gewenst kunnen particulieren natuurlijk ook profiteren van de Windows Server 2016 Device CAL. Voor veel gebruikers zijn de producten niet alleen wenselijk, maar vaak ook een absolute must in het dagelijkse PC-leven. Met de Windows Server 2016 Device CAL zijn alle functies niet alleen beperkt, maar kunnen ze ook volledig worden gebruikt.


Het maakt niet uit om welke industrie het gaat. In het huidige digitale tijdperk lopen de meeste bedrijfsprocessen via de PC. Dit maakt het dagelijkse werk veel gemakkelijker. De Windows Server 2016 Device CAL levert een belangrijke bijdrage aan dit eenvoudigere dagelijkse leven op de PC. Dit heeft gevolgen voor modelabels en autodealers, maar ook voor voedingswinkels, financiële sectoren en dergelijke. Veel bedrijven werken ook in ploegendienst, en hier is het bijzonder zinvol om de Windows Server 2016 Device CAL te gebruiken, omdat dit elke gebruiker in staat stelt om het systeem expliciet aan te passen aan zijn of haar behoeften. Als u de Windows Server 2016 Device CAL bestelt, hebt u tegelijkertijd ook de bijbehorende productsleutel aangeschaft. Dit geeft u recht op legaal en volledig gebruik van het product.Windows Server 2016 Apparaat CALIndien freelancers, ondernemers, particulieren en Co. de Windows Server 2016 Device CAL willen aanschaffen, is hiervoor de tijdbesparende online versie beschikbaar. Nogal wat ondernemers geloven dat tijd gelijk staat aan geld en hebben zowel tijd als geld bespaard met online bestellen. Met de aangeschafte licentie kunnen alle applicaties vervolgens professioneel en tegelijkertijd naar behoefte en individueel worden gebruikt. Een aangepaste configuratie volgens de respectievelijke eisen is mogelijk met het product. Als er een nieuwe installatie moet worden uitgevoerd, is de juiste productsleutel nodig, die automatisch wordt meegeleverd met de bestelling. Al met al profiteren gebruikers op vele niveaus en willen ze niet zonder de nieuw verworven luxe die het product biedt. De assistentie is ook geschikt voor iedereen die vragen heeft over het product en eenvoudige en begrijpelijke antwoorden wil. Wie de Windows Server 2016 Device CAL wil kopen, maakt alle PC-processen veel eenvoudiger.Wat biedt de Windows Server 2016 Device CAL?Het product geeft het recht om legaal gebruik te maken van een verscheidenheid aan effectieve en professionele functies en om deze winstgevend te gebruiken voor het bedrijf. De applicatie kan in zijn volle omvang worden gebruikt met de juiste licentie.Wie profiteert er van de Windows Server 2016 Device CAL?Vooral ondernemers, freelancers, vaklieden en dergelijke profiteren van het product als ze werknemers hebben en hun werkplek legaal in licentie willen geven. Ook bedrijven die ploegendiensten aanbieden hebben hier baat bij, omdat aan elke pc-gebruiker individuele configuratiemogelijkheden kunnen worden toegewezen.Welke voordelen biedt het product?Het gebruikerspakket brengt een aantal effectieve functies met zich mee, die de vele werkprocessen op de PC merkbaar verbeteren. Dit bespaart de gebruikers tijd en veel van de processen zijn transparant en eenvoudig te begrijpen. De helpfunctie is gestructureerd volgens de behoeften en biedt veel ondersteuning bij het inwerken.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2016 Apparaat CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2016 Device CAL"
23 okt. 2020

Alles wie es sein soll.

Blitzlieferung, netter und kompetenter Support zum Installieren!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken