Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Windows Server 2016 Device CAL

Windows Server 2016 Device CAL

€ 29,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20003
 • R18-05189
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL nummer

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows Server 2016 Apparaat CAL voor vraaggericht gebruik Om een server goed te kunnen...meer

Productinformatie "Windows Server 2016 Device CAL"

Windows Server 2016 Apparaat CAL voor vraaggericht gebruik


Om een server goed te kunnen gebruiken is een professionele licentie nodig, die automatisch en eenvoudig wordt aangeschaft met de Windows Server 2016 Device CAL. Om deze reden kiezen ambitieuze ondernemers steeds vaker voor deze optie, waarbij ze de Windows Server 2016 Device CAL kunnen kopen en vervolgens direct kunnen profiteren van hun keuze. Terwijl sommige ondernemers en PC-vrienden weten waar de afkorting CAL voor staat, vragen geïnteresseerde marketeers, bedrijfsoprichters en Co. zich vaak af waar CAL eigenlijk voor staat. Het antwoord is heel eenvoudig en betekent niets anders dan een Client Access Licentie. Dit is precies de licentie die nodig is om het product legaal en rechtmatig te gebruiken. De oprichters van bedrijven, ondernemers en co. zijn aan de veilige kant en kunnen ook veel functies gebruiken die het dagelijkse werk en de betrokken bedrijfsprocessen veel gemakkelijker maken. Indien gewenst kunnen particulieren natuurlijk ook profiteren van de Windows Server 2016 Device CAL. Voor veel gebruikers zijn de producten niet alleen wenselijk, maar vaak ook een absolute must in het dagelijkse PC-leven. Met de Windows Server 2016 Device CAL zijn alle functies niet alleen beperkt, maar kunnen ze ook volledig worden gebruikt.


Het maakt niet uit om welke industrie het gaat. In het huidige digitale tijdperk lopen de meeste bedrijfsprocessen via de PC. Dit maakt het dagelijkse werk veel gemakkelijker. De Windows Server 2016 Device CAL levert een belangrijke bijdrage aan dit eenvoudigere dagelijkse leven op de PC. Dit heeft gevolgen voor modelabels en autodealers, maar ook voor voedingswinkels, financiële sectoren en dergelijke. Veel bedrijven werken ook in ploegendienst, en hier is het bijzonder zinvol om de Windows Server 2016 Device CAL te gebruiken, omdat dit elke gebruiker in staat stelt om het systeem expliciet aan te passen aan zijn of haar behoeften. Als u de Windows Server 2016 Device CAL bestelt, hebt u tegelijkertijd ook de bijbehorende productsleutel aangeschaft. Dit geeft u recht op legaal en volledig gebruik van het product.Windows Server 2016 Apparaat CALIndien freelancers, ondernemers, particulieren en Co. de Windows Server 2016 Device CAL willen aanschaffen, is hiervoor de tijdbesparende online versie beschikbaar. Nogal wat ondernemers geloven dat tijd gelijk staat aan geld en hebben zowel tijd als geld bespaard met online bestellen. Met de aangeschafte licentie kunnen alle applicaties vervolgens professioneel en tegelijkertijd naar behoefte en individueel worden gebruikt. Een aangepaste configuratie volgens de respectievelijke eisen is mogelijk met het product. Als er een nieuwe installatie moet worden uitgevoerd, is de juiste productsleutel nodig, die automatisch wordt meegeleverd met de bestelling. Al met al profiteren gebruikers op vele niveaus en willen ze niet zonder de nieuw verworven luxe die het product biedt. De assistentie is ook geschikt voor iedereen die vragen heeft over het product en eenvoudige en begrijpelijke antwoorden wil. Wie de Windows Server 2016 Device CAL wil kopen, maakt alle PC-processen veel eenvoudiger.Wat biedt de Windows Server 2016 Device CAL?Het product geeft het recht om legaal gebruik te maken van een verscheidenheid aan effectieve en professionele functies en om deze winstgevend te gebruiken voor het bedrijf. De applicatie kan in zijn volle omvang worden gebruikt met de juiste licentie.Wie profiteert er van de Windows Server 2016 Device CAL?Vooral ondernemers, freelancers, vaklieden en dergelijke profiteren van het product als ze werknemers hebben en hun werkplek legaal in licentie willen geven. Ook bedrijven die ploegendiensten aanbieden hebben hier baat bij, omdat aan elke pc-gebruiker individuele configuratiemogelijkheden kunnen worden toegewezen.Welke voordelen biedt het product?Het gebruikerspakket brengt een aantal effectieve functies met zich mee, die de vele werkprocessen op de PC merkbaar verbeteren. Dit bespaart de gebruikers tijd en veel van de processen zijn transparant en eenvoudig te begrijpen. De helpfunctie is gestructureerd volgens de behoeften en biedt veel ondersteuning bij het inwerken.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2016 Apparaat CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2016 Device CAL"
23 okt. 2020

Alles wie es sein soll.

Blitzlieferung, netter und kompetenter Support zum Installieren!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken