Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 60,96 * € 111,85 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 969646111
 • 6VC-03095
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL Het is niet alleen...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL

Het is niet alleen mogelijk om direct ter plaatse toegang te krijgen tot grafische desktops en Windows-toepassingen. Dankzij Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL zijn er ook tal van mogelijkheden om op afstand te bedienen en te werken aan een uiterst flexibele oplossing. Maar wat zijn precies de voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL om de technische veiligheid te verhogen?

De juiste toegangslicenties voor het systeem


Om de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL op de bestaande Windows Server te gebruiken, zijn de juiste toegangslicenties nodig. De klassieke serverlicenties zijn op dit punt niet voldoende en daarom moet u bij de aanschaf van extra licenties letten op de toewijzing aan de server. Op dit punt moet ook een onderscheid worden gemaakt tussen User en Device CAL's.

De User CAL's die in deze aanbieding zijn opgenomen, kunnen aan precies één gebruiker worden toegewezen. Dit stelt de gebruiker in staat om flexibel te werken en vanaf verschillende apparaten toegang te krijgen tot de instellingen en de server. Zo kunnen alle details op de server binnen de kortst mogelijke tijd worden gewijzigd, zodat de structuren en applicaties te allen tijde onder controle zijn.

Meer veiligheid met de juiste licentie


Met de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL kunnen alle bestaande services voor een gebruiker worden geactiveerd, bijvoorbeeld om opgeslagen bestanden af te drukken of om de bestandsopslag aan te passen. Het aantal gekoppelde apparaten is hier niet relevant, zodat de persoon met toegang altijd toegang heeft tot de functies en toepassingen in de vorm van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL. Op deze manier zijn de instellingen rond de licenties gespecialiseerd voor één persoon, zodat geen enkele derde partij toegang heeft tot de inhoud van de server. Meer veiligheid is op deze basis nauwelijks mogelijk.

De voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL


Eenvoudig beheer van eigen serversystemen Gestructureerde
toegang door één persoon Maximale veiligheid dankzij
duidelijke traceerbaarheid Duidelijk overzicht van bestaande
taken Kan worden gebruikt met specifieke licenties en gemakkelijk aan te passen
Eenmalige aanschaf voor permanente serverbeveiliging

Koop nu de juiste Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL

Met de aanbiedingen in onze winkel is het niet moeilijk om de juiste Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL te kiezen. Dit vereenvoudigt het gepersonaliseerde beheer van de server en maakt het hele proces van aanpassingen gestructureerd en begrijpelijk. In combinatie met de juiste licentie kan de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL worden aangeschaft om binnen enkele minuten aan de slag te gaan met het systeem en te vertrouwen op hoge kwaliteit. Niets staat dus een modern en doelgericht serverbeheer in de weg.

Wat is echt belangrijk

Wat zijn CAL's precies?

CAL's zijn computerbeveiligde inkoop en levenscyclusondersteuning. Op deze manier kan een server worden benaderd om aanpassingen te doen en de veiligheid van de applicatie goed in de gaten te houden. Afhankelijk van de keuze van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, zijn er dan verschillende functies voor gebruik.

Hoe lang blijft de licentie geldig?

Er is geen vaste termijn voor de licenties die wij aanbieden. Eenmaal aangekocht kunnen de licenties permanent gebruikt worden zonder dat ze opnieuw moeten worden betaald in maandelijkse of jaarlijkse intervallen. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw eigen veiligheid te handhaven dankzij de CAL's.

Hoe passen CAL en licentie in elkaar?

Om te kunnen profiteren van een succesvolle applicatie moeten de juiste CAL's worden geselecteerd voor de betreffende server. Zo is er bijvoorbeeld een speciale licentie voor de Windows Server 2016, die het mogelijk maakt om de aangekochte systemen achteraf volledig te gebruiken.

Leveringsomvang:

Microsoft Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, 1 CAL

Factuur op uw naam incl. BTW.

Instructies voor een eenvoudige installatie.

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken