Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

€ 3.040,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820146
 • P71-09025
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Server Licentie

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
De nieuwe Datacenter Editie van de 2019 Windows Server bouwt voort op de eerdere successen van...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2019 Datacenter"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

De nieuwe Datacenter Editie van de 2019 Windows Server bouwt voort op de eerdere successen van de 2016 versie en steunt op een krachtige netwerkstructuur. Met veel exclusieve features en vergaande verbeteringen biedt de Windows Server 2019 Datacenter Licentie tal van voordelen voor bedrijven die zelf een impact willen maken in het "hybride cloud scenario". Een enorm voordeel in dit opzicht is de geoptimaliseerde verbinding met Microsoft Azure, waardoor het de beste keuze is voor moderne ontwikkeling op weg naar de cloud om het Windows Server 2019-datacenter te kunnen aanschaffen.

 

Optimalisatie van de netwerkbeveiliging

In 2019 zullen particuliere en zakelijke gebruikers veel belang blijven hechten aan de beveiliging. Daarom heeft Microsoft met de nieuwe versie van het datacenter op deze eisen gereageerd. Zo heeft het nieuwe Windows Server 2019 Datacenter talrijke verbeteringen aan het serverbesturingssysteem en filtert het bedreigingen van het World Wide Web op de best mogelijke manier uit. Hierdoor ontstaat een nieuw beschermingsmechanisme dat bedreigingen kan detecteren zonder handtekeninggegevens om de cloudverbinding verder te beschermen. Met een eenvoudigere en effectievere versleutelingstechniek ontstaat een compleet nieuwe generatie van virusscans, waardoor het een goede manier is om het Windows Server 2019 Datacenter aan te schaffen.

Nieuw updatemodel voor meer bruikbaarheid:

 

Met de volledige versie van Windows Server 2019 Datacenter kunnen de gebruikers ook nieuwe Microsoft Express-updates ontvangen die al in het Windows 10-besturingssysteem aanwezig zijn. De nieuwe updates zijn echter aanzienlijk kleiner in vergelijking met de vorige delta-updates, waardoor ook de laad- en updatetijden merkbaar korter zijn. Op deze manier hoeft de gebruikte server niet te vaak opnieuw te worden opgestart, wat de hele werking van de apparaten vanaf de grond versnelt en leidt tot een betere aanpak. Het tijdstip van de updates kan natuurlijk ook handmatig worden ingesteld, zodat het systeem te allen tijde optimaal kan worden gebruikt.

 

Geoptimaliseerde integratie van Microsoft Azure

Ook de nauwe band met Microsoft Azure wordt een goed argument om de Windows Server 2019 Datacenter aan te schaffen. Dit maakt het mogelijk om zonder veel moeite bestanden te synchroniseren en de bestandsservers direct vanuit de cloud te vullen met Azure-bestanden. Met de Storage Migration Assistant kunnen gegevens ook direct in de cloud worden geback-upt, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf elke locatie. De aanschaf van het Windows Server 2019 Datacenter is dus een echte verrijking voor het verhogen van uw eigen efficiëntie, zodat u uw gegevens op de best mogelijke manier kunt beveiligen en beheren.

 

Betere virtualisatie van Linux-servers

 

Een andere positieve ontwikkeling van de nieuwe versie is de geoptimaliseerde virtualisatie van de Linux-servers, die voorheen alleen rechtstreeks via Windows-servers mogelijk was. Het Windows subsysteem voor Linux maakt nu echter ook een volledige integratie van de distributies via Windows mogelijk, wat op zijn beurt leidt tot een eenvoudigere koppeling van de twee soorten servers. Op basis hiervan kunnen Linux-commando's ook voor Windows-servers worden gebruikt, wat betekent dat het datacenter de virtualisatie snel kan vereenvoudigen. De Windows Server 2019 Datacenter Purchase leidt daarom tot een aanzienlijke vereenvoudiging van de operationele processen en vereenvoudigt het gehele databeheer.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Meer veiligheid op alle niveaus
 • Holistisch beheer van het hele systeem
 • Softwaregedefinieerde uitvoering van systemische processen
 • Modernisering van virtualisatiemogelijkheden Kostenefficiënte opslag via de Azure Cloud
 • Maximale schaalbaarheid voor alle toepassingen
 • Automatisch genereren van innovatieve netwerken
 • Reduceer het gebruik van middelen met nieuwe inzetmogelijkheden

 

Ideaal voor grote bedrijven en organisaties

Als u de Windows Server 2019 Datacenter online wilt kopen, profiteert u van de vele voordelen op het gebied van licenties. Enerzijds omvat dit een doordacht licentieconcept dat een enorme flexibiliteit biedt voor de gehele integratie in het systeem. Dit is gebaseerd op een hardware-afhankelijke licentie, die volledig is aangesloten op het toegangsapparaat van de gebruiker. Met het minimum van de 8-core processor en de 16-core server zijn de eisen identiek aan die van de voorganger. Bedrijven kunnen daarom het Windows Server 2019 Datacenter aanschaffen om te profiteren van een betere integratie, de datasynchronisatie te vereenvoudigen en het hele systeemproces in de dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Op basis van de volledige versie van de Windows Server 2019 worden zo tal van innovatieve verbeteringen aangebracht.

 

Remote toegang tot de server noodzakelijk?

Remote Desktop Services 2019 1 Gebruiker CALDe RDS CAL's worden gekocht in aanvulling op de gebruikelijke CAL's om een desktop- en applicatieplatform te ontgrendelen. Als gevolg hiervan zijn sessievirtualisatie en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) beschikbaar om desktops te implementeren en te beheren. Handige connectiviteit op afstand voor RDS-gebruikers betekent dat desktops, programma's en andere Windows-functies altijd en overal met internettoegang kunnen worden gebruikt.

U wilt Office op de server gebruiken?

Voor Windows-servers raden wij de Office 2019 Professional Plus Open License of Office 2019 Standard Open License Suite aan.

Licenties

Met het Windows Server 2019 Datacenter worden processor-cores en toegangsapparaten of gebruikers (CAL) gelicentieerd. Voor de licentie van de server geldt:

 • Elke processorkern van de uitvoerende hardware moet een licentie hebben. Als de Windows Server op een hardware met 16 cores draait, moeten er precies 16 cores gelicenseerd zijn.
 • Minimaal 8 kernen per verwerker moeten een vergunning hebben. Voor hardware met bijvoorbeeld 4 processoren, elk bestaande uit 4 kernen, 4 x 8, d.w.z. 32 kernen, moet vanwege deze minimumeis een vergunning worden afgegeven.
 • Per server moeten minimaal 16 processorkernen gelicenseerd zijn. De minimale vergunning is dus 16 kernen. Als er een hardware met minder kernen wordt gebruikt, moeten er nog 16 kernen worden gelicentieerd.
 • U kunt processorkernlicenties kopen in 2-core en 16-core licentiepakketten. Meestal zijn 16 kernen gelicentieerd. Het licentiepakket biedt een prijsvoordeel ten opzichte van de 2-core licenties.

 

Systeemeisen

 • Ten minste 2 CPU's
 • Minstens 8 kernen per CPU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16 of 24 Core Duits, Meertalig
- Verified Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te krijgen.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2019 Datacenter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken