Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Open License [9EA-01045].

€ 589,70 * € 1.036,13 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820666
 • 9EA-01045
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Open License [9EA-01045]. De versie van...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Open License [9EA-01045]."

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Open License [9EA-01045].

De versie van Windows Server 2019 is gebaseerd op de basis van Windows Server 2016, die nog steeds wordt beschouwd als de snelste aangepaste versie, en markeert de volgende release in het Long Term Servicing Channel (LTSC). Dit maakt Windows Server 2019 geschikt voor de meeste infrastructuurscenario's, inclusief werklasten zoals Microsoft SQL Server of Microsoft SharePoint.

De nieuwe Datacenter Editie van de 2019 Windows Server bouwt voort op de eerdere successen van de 2016 versie en steunt op een krachtige netwerkstructuur. Met veel exclusieve features en vergaande verbeteringen biedt de Windows Server 2019 Datacenter Licentie tal van voordelen voor bedrijven die zelf een impact willen maken in het "hybride cloud scenario". Een enorm voordeel in dit opzicht is de geoptimaliseerde verbinding met Microsoft Azure, waardoor het de beste keuze is voor moderne ontwikkeling op weg naar de cloud om het Windows Server 2019-datacenter te kunnen aanschaffen.

Optimalisatie van de netwerkbeveiliging

In 2019 zullen particuliere en zakelijke gebruikers veel belang blijven hechten aan de beveiliging. Daarom heeft Microsoft met de nieuwe versie van het datacenter op deze eisen gereageerd. Zo heeft het nieuwe Windows Server 2019 Datacenter talrijke verbeteringen aan het serverbesturingssysteem en filtert het bedreigingen van het World Wide Web op de best mogelijke manier uit. Hierdoor ontstaat een nieuw beschermingsmechanisme dat bedreigingen kan detecteren zonder handtekeninggegevens om de cloudverbinding verder te beschermen. Met een eenvoudigere en effectievere versleutelingstechniek ontstaat een compleet nieuwe generatie van virusscans, waardoor het een goede manier is om het Windows Server 2019 Datacenter aan te schaffen.

Nieuw updatemodel voor meer bruikbaarheid:

Met de volledige versie van Windows Server 2019 Datacenter kunnen de gebruikers ook nieuwe Microsoft Express-updates ontvangen die al in het Windows 10-besturingssysteem aanwezig zijn. De nieuwe updates zijn echter aanzienlijk kleiner in vergelijking met de vorige delta-updates, waardoor ook de laad- en updatetijden merkbaar korter zijn. Op deze manier hoeft de gebruikte server niet te vaak opnieuw te worden opgestart, wat de hele werking van de apparaten vanaf de grond versnelt en leidt tot een betere aanpak. Het tijdstip van de updates kan natuurlijk ook handmatig worden ingesteld, zodat het systeem te allen tijde optimaal kan worden gebruikt.

Geoptimaliseerde integratie van Microsoft Azure

Ook de nauwe band met Microsoft Azure wordt een goed argument om de Windows Server 2019 Datacenter aan te schaffen. Dit maakt het mogelijk om zonder veel moeite bestanden te synchroniseren en de bestandsservers direct vanuit de cloud te vullen met Azure-bestanden. Met de Storage Migration Assistant kunnen gegevens ook direct in de cloud worden geback-upt, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf elke locatie. De aanschaf van het Windows Server 2019 Datacenter is dus een echte verrijking voor het verhogen van uw eigen efficiëntie, zodat u uw gegevens op de best mogelijke manier kunt beveiligen en beheren.

Betere virtualisatie van Linux-servers

Een andere positieve ontwikkeling van de nieuwe versie is de geoptimaliseerde virtualisatie van de Linux-servers, die voorheen alleen rechtstreeks via Windows-servers mogelijk was. Het Windows subsysteem voor Linux maakt nu echter ook een volledige integratie van de distributies via Windows mogelijk, wat op zijn beurt leidt tot een eenvoudigere koppeling van de twee soorten servers. Op basis hiervan kunnen Linux-commando's ook voor Windows-servers worden gebruikt, wat betekent dat het datacenter de virtualisatie snel kan vereenvoudigen. De Windows Server 2019 Datacenter Purchase leidt daarom tot een aanzienlijke vereenvoudiging van de operationele processen en vereenvoudigt het gehele databeheer.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Meer veiligheid op alle niveaus
 • Holistisch beheer van het hele systeem
 • Softwaregedefinieerde uitvoering van systemische processen
 • Modernisering van virtualisatiemogelijkheden Kostenefficiënte opslag via de Azure Cloud
 • Maximale schaalbaarheid voor alle toepassingen
 • Automatisch genereren van innovatieve netwerken
 • Reduceer het gebruik van middelen met nieuwe inzetmogelijkheden

Ideaal voor grote bedrijven en organisaties

Als u de Windows Server 2019 Datacenter online wilt kopen, profiteert u van de vele voordelen op het gebied van licenties. Enerzijds omvat dit een doordacht licentieconcept dat een enorme flexibiliteit biedt voor de gehele integratie in het systeem. Dit is gebaseerd op een hardware-afhankelijke licentie, die volledig is aangesloten op het toegangsapparaat van de gebruiker. Met het minimum van de 8-core processor en de 16-core server zijn de eisen identiek aan die van de voorganger. Bedrijven kunnen daarom het Windows Server 2019 Datacenter aanschaffen om te profiteren van een betere integratie, de datasynchronisatie te vereenvoudigen en het hele systeemproces in de dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Op basis van de volledige versie van de Windows Server 2019 worden zo tal van innovatieve verbeteringen aangebracht.

Remote toegang tot de server noodzakelijk?

Remote Desktop Services 2019 1 Gebruiker CALDe RDS CAL's worden gekocht in aanvulling op de gebruikelijke CAL's om een desktop- en applicatieplatform te ontgrendelen. Als gevolg hiervan zijn sessievirtualisatie en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) beschikbaar om desktops te implementeren en te beheren. Handige connectiviteit op afstand voor RDS-gebruikers betekent dat desktops, programma's en andere Windows-functies altijd en overal met internettoegang kunnen worden gebruikt.

U wilt Office op de server gebruiken?

Voor Windows-servers raden wij de Office 2019 Professional Plus Open License of Office 2019 Standard Open License Suite aan.

Licenties

Met het Windows Server 2019 Datacenter worden processor-cores en toegangsapparaten of gebruikers (CAL) gelicentieerd. Voor de licentie van de server geldt:

 • Elke processorkern van de uitvoerende hardware moet een licentie hebben. Als de Windows Server op een hardware met 16 cores draait, moeten er precies 16 cores gelicenseerd zijn.
 • Minimaal 8 kernen per verwerker moeten een vergunning hebben. Voor hardware met bijvoorbeeld 4 processoren, elk bestaande uit 4 kernen, 4 x 8, d.w.z. 32 kernen, moet vanwege deze minimumeis een vergunning worden afgegeven.
 • Per server moeten minimaal 16 processorkernen gelicenseerd zijn. De minimale vergunning is dus 16 kernen. Als er een hardware met minder kernen wordt gebruikt, moeten er nog 16 kernen worden gelicentieerd.
 • U kunt processorkernlicenties kopen in 2-core en 16-core licentiepakketten. Meestal zijn 16 kernen gelicentieerd. Het licentiepakket biedt een prijsvoordeel ten opzichte van de 2-core licenties.

Systeemeisen

 • Ten minste 2 CPU's
 • Minstens 8 kernen per CPU

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Open License [9EA-01045]
- Gecontroleerde hogesnelheidsdownloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Open License [9EA-01045]."
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken