Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 User CAL

Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 User CAL

€ 121,97 * € 254,19 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820653
 • 359-06866
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop SQL Server 2019 Gebruiker CAL Wie op zoek is naar een effectieve licentie-optie kan...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop SQL Server 2019 Gebruiker CAL


Wie op zoek is naar een effectieve licentie-optie kan vertrouwen op de SQL Server 2019 User CAL. Volgens de gebruiker kan dit op alle gekoppelde apparaten worden gebruikt, zodat het niet beperkt blijft tot één apparaat. Technisch gezien biedt dit type van licenties tal van voordelen, zodat alle toegangslicenties up-to-date zijn. Maar hoe werkt de SQL Server 2019 User CAL precies en wat moet u weten?

Opdracht voor een server


De bestaande licentie verwijst altijd naar één server. Om deze reden moet er een duidelijke toewijzing worden gemaakt om de serverlicentie effectief te kunnen gebruiken. Als meerdere gebruikers toegang tot het systeem moeten hebben, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere licentiesleutels voor de SQL Server 2019 User CAL aan te schaffen. De bedrijfsomgeving kan ook worden gekozen op basis van uw wensen, met een fysieke of virtuele oplossing. Als de licentie eenmaal is aangeschaft, staat niets het effectieve gebruik van het toegewezen systeem meer in de weg.

Een veilige en moderne licentie


Een uiterst moderne oplossing voor serverlicenties wordt aangeboden rond de SQL Server 2019 User CAL. Dankzij de voortdurende optimalisaties van Jaartot Jaarlaat de 2019-versie de meest verregaande vooruitgang zien, met als resultaat een volledig nieuwe oplossing. Dit kan nog steeds gerelateerd worden aan verschillende servers om de veiligheid en het gemak van de technische implementatie te optimaliseren.

De SQL Server 2019 User CAL is ook inhoudelijk verrijkt met tal van innovaties. Dit biedt gebruikers een uniform platform voor de verwerking van alle bedrijfsgegevens, die niet hoeven te verschillen op basis van hun gegevensbron. Andere functies zijn Apache Spark en Hadoop integratie en Big Data Analytics functionaliteit. Op basis van machinaal leren en kunstmatige intelligentie worden aanvullende oplossingen aangeboden, die altijd een aanpassing aan de individuele eisen mogelijk maken.

De grootste voordelen op een rijtje


Technisch veilige optie voor licentieverlening Volledige
integratie van kunstmatige intelligentie Gemakkelijke toegang voor
één gebruiker Gemakkelijk uit te breiden door andere gebruikers
State-of-the-art analyse-opties voor het systeem Gerichte
onderhoudscyclus voor meer veiligheid

Eén gebruiker, een oneindig aantal apparaten


Waarschijnlijk de belangrijkste eigenschap van de SQL Server 2019 User CAL is de toegang door precies één gebruiker. De voordelen ten opzichte van Device CAL zijn niet altijd even duidelijk, omdat elk bedrijf een andere focus heeft. Maar als u bijvoorbeeld een zelfstandige eenmanszaak heeft, is een gelicentieerd apparaat prima geschikt. Hierdoor kan de gespecificeerde gebruiker vanaf elke locatie toegang krijgen tot het systeem, wat betekent dat het apparaat niet langer een beperking is.

Indien extra gebruikers in de toekomst toegang tot het systeem nodig hebben, kan de SQL Server 2019 User CAL natuurlijk worden uitgebreid volgens de bestaande behoeften. In combinatie met het nieuw geïntroduceerde Modern Servicing Model past de update-cyclus zich aan de licentieperiode aan, zodat er altijd een effectieve en servicegerichte oplossing beschikbaar is. De implementatie maakt het mogelijk om zonder problemen beveiligingsrelevante wijzigingen door te voeren en uw eigen SQL-server up-to-date te houden.

Koop nu de SQL Server 2019 User CAL


De SQL Server 2019 User CAL is een uitstekende serverlicentieoptie voor zowel ondernemers als particulieren. Afhankelijk van de eisen kunnen de licenties in verschillende hoeveelheden worden gekozen om functioneel gezien aan de veilige kant te zijn. Bij ons is de klassieke implementatie van de SQL Server 2019 User CAL direct in de shop beschikbaar, zodat elke gebruiker kan profiteren van eerlijke voorwaarden en maximale functionaliteit. Op deze manier kan iedereen de SQL Server 2019 User CAL aanschaffen en de beveiliging en verwerking van de server eenvoudig aanpassen.

 


Serverlicentie
De SQL Server-licentie moet worden toegewezen aan een enkele server. Deze serverlicentie geeft u het recht om één exemplaar van de SQL Server-software op de gelicentieerde server te draaien, hetzij in een fysieke of virtuele omgeving van het besturingssysteem.

 

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

U dient dit licentietype te selecteren als een gebruiker niet alleen met één apparaat toegang heeft tot de betreffende server en bijvoorbeeld zijn smartphone naast zijn PC gebruikt om e-mails op te halen of een tablet als secundair apparaat gebruikt. Hetzelfde geldt als medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen apparaten te gebruiken en met hen in te loggen op het netwerk.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2019 Standaard 1x User CAL

 

 

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 User CAL"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken