Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft SQL Server 2016 Standard

€ 396,50 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964624
 • 228-10817
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Taal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
SQL Server 2016 Standaard - doelgericht en veilig   SQL Server 2016 Het SQL Server...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2016 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

SQL Server 2016 Standaard - doelgericht en veilig

 

SQL Server 2016

Het SQL Server 2016 Standaardpakket helpt u te werken met optimale beschikbaarheid en schaalbare instellingen. Moderne rapporten voor datatransformatie bieden duidelijke inzichten en u kunt ook gebruik maken van open source R-Integratie voor geavanceerde projectanalyses.
De SQL Server 2016 Standard License moet worden aangepast aan uw server of CAL. Deze server/CAL-licentie is vooral nuttig met weinig toegangslicenties.
Voor de server-side omgeving van het besturingssysteem is de SQL Server 2016 standaard onmisbaar. Het maakt niet uit hoeveel SQL Server instances u installeert: Eén licentie is voldoende. Afhankelijk van uw wensen kunt u uw licentiemodel via User of Device CAL uitvoeren.

 

SQL Server 2016 Technologieën


Laat u adviseren door een expert op het gebied van SQL Server 2016 om u te voorzien van belangrijke informatie over de functionaliteit en de vereisten. De databasemodule is verantwoordelijk voor de opslag, verwerking en back-up van de gegevens. Het zorgt voor een gecontroleerde toegang en biedt u desgewenst een snelle transactieverwerking. Hierdoor kan zelfs aan hoge eisen van gegevensverwerkingsprogramma's worden voldaan. Bovendien ondersteunt de module u effectief en flexibel met een permanente hoge beschikbaarheid.

 

Koop SQL Server 2016 Standaard online


Wanneer u SQL Server 2016 aanschaft, heeft u toegang tot vele applicaties. Deze passen zich aan uw dagelijkse en speciale wensen aan.

Microsoft R Services integreert de bewezen taal R in de workflows van uw bedrijf. Met behulp van de SQL Server 2016 Standaard kunnen de modellen snel worden nagemaakt, getraind en tot in detail worden geëvalueerd. Microsoft R Server biedt ook schaalbare ondersteuning en is geschikt voor gegevensbronnen zoals Hadoop en Teradata.
De Data Quality Services van SQL Server 2016 Standard maken gerichte dataschoning mogelijk door het genereren van een kennisbank. Dit is zeer nuttig voor datacorrectie en deduplicatie, of u nu gebruik maakt van computerondersteunde middelen of van cloud-gebaseerde systemen.
Het Integration Services-platform biedt krachtige oplossingen voor data-integratie, inclusief datawarehouse-pakketten. Het laden, extraheren en transformeren van gegevens zijn belangrijke taken op dit gebied.
De SQL Server 2016 standaardoplossing Master Data Services is ideaal voor het beheer van stamgegevens, inclusief analyse en rapportage. Hier kunt u een centraal register aanmaken door het veilig beheren van de controleerbare en back-upbare records die veranderen.
Een andere belangrijke eigenschap van de SQL Server 2016 standaard is Analysis Services, een nuttige functie voor bedrijfsoplossingen. Server- en klantontwerpers, individuen en teams, het Analysis Services-pakket ondersteunt de betrouwbare uitwisseling van informatie en biedt voldoende capaciteit voor een groot volume aan gegevens.
Replicatie, rapportagediensten en andere functies kunnen worden gebundeld in een centrale administratie volgens uw wensen met behulp van de SQL Server 2016 standaard.
 

Vereisten voor SQL Server 2016 Standaard

Als u kiest voor de SQL Server 2016 standaard, is het belangrijk om de systeemvereisten te controleren voordat u koopt. De versie draait uitsluitend op het Windows-platform met het Microsoft SQL Server 2016 besturingssysteem. Naast de eisen die aan de processor worden gesteld, dient u zich ook te informeren over de andere randvoorwaarden. Het RAM moet minstens 1 GB hebben, met een grotere database beter 4 GB.
Laat u indien nodig adviseren door onze experts over SQL Server 2016.
U kunt uw nieuwe SQL Server 2016 Standard bij ons kopen tegen een lage prijs - profiteer van de speciale prijs!

 

Leveringsomvang:

- Product sleutel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2016 Standaard.
- Aantal gebruikers: 1 serverlicentie, meertalig, 64-bit
- Geverifieerde snelle downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.


- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.
Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2016 Standard"
23 okt. 2020

Alles wie es sein soll.

Hat alles gut geklappt, gute Kommunikation, vielen Dank - sehr empfehlenswert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken