Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL

€ 132,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20006
 • 359-06320
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL kopen De Microsoft SQL Server 2016 Standard...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL"

Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL kopen


De Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL maakt het mogelijk om op elk moment kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij de ontwikkeling van een individueel IT-systeem. De speciale Device CAL's maken het mogelijk om een effectief werkend systeem te creëren, dat is afgestemd op het aantal overeenkomstige apparaten. Maar hoe precies maakt Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL het werk gemakkelijker en wat kunnen gebruikers verwachten?

Deze technologieën worden aangeboden


Een belangrijk onderdeel van de SQL Server-technologieën is de databasemodule, waarmee gegevens kunnen worden opgeslagen, verwerkt en beveiligd. Dit maakt een gecontroleerde toegang mogelijk in combinatie met een snelle transactieverwerking om aan alle eisen te voldoen. Op basis van de talrijke technologieën kunnen de systemen naar behoefte worden geschaald en individueel worden aangepast. Er zijn dus altijd goede mogelijkheden om uw eigen server te optimaliseren en te vertrouwen op een goede implementatie. Met maximaal 24 cores slaagt de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL erin om aan elke eis te voldoen en belangrijke inzichten te verschaffen.

Uitbreidbare en kennisgestuurde DQS


Door de actieve verwijzing naar kennismanagement is het mogelijk om een moderne kennisbank te creëren en deze te gebruiken voor datacorrectie. De Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL wordt zo een effectieve oplossing voor gegevensbeheer en integreert de talrijke DQS in de diensten van de SQL Server. Met hoge prestaties en een goede applicatie maakt de integratie van Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL een aanzienlijke verhoging van de prestaties mogelijk om het systeem effectiever te maken.

De belangrijkste voordelen van de toepassing

 • Apparatuurgerichte implementatie van IT-systemen
 • Voortdurende feedback over de functionaliteit
 • Technische veiligheid dankzij talrijke toepassingen
 • Verhoogde veiligheid door actieve controle
 • Snelle en ongecompliceerde softwarelicenties
 • Gebruik door tal van medewerkers via het apparaat

 

Integratie, stamgegevens en analyse


De integratieservices rond de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL bieden een geschikt ontwerpplatform voor data-integratie. In combinatie met Master Data Services wordt de bijbehorende rapportage en analyse eenvoudig vereenvoudigd, zodat de focus ligt op de juiste informatie. Dit betekent dat de geïntegreerde datasets te allen tijde kunnen worden bewaakt en beveiligd zonder dat er nieuwe risico's ontstaan.

In samenwerking met de analysediensten wordt een succesvolle gegevensanalyse verzekerd om zich aan te passen aan de eisen van de prestaties van het bedrijf. In combinatie met de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL resulteert dit in een succesvolle implementatie die u in staat stelt uw eigen systemen in principe te optimaliseren. Dit maakt de applicatie een goede keuze voor individuen, teams en bedrijven. Voor meer technische beveiliging en controle is Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL daarom een zeer goede keuze.

Koop nu de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL


Op deze manier is het voor iedereen de moeite waard om de Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL aan te schaffen en een aanzienlijke verbetering te maken. Door het apparaatgebonden ontwerp is een veilig en tegelijkertijd functioneel gebruik altijd mogelijk zonder lokale problemen. Er zijn geen beperkingen in het aantal mensen, wat betekent dat er voor elke gebruiker een succesvolle implementatie kan worden gecreëerd.

Met het juiste aantal licenties kunnen verschillende apparaten natuurlijk worden uitgerust met Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL om de hele bedrijfstechnologie te optimaliseren. Met Microsoft SQL Server 2016 Standard Device CAL is het dus altijd mogelijk om meer controle en betere toepassing van IT te bieden.

 

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2012 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, maar alleen toegang per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

Taal
: Enkele taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2016 Standaard 1x Device CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2016 Standard 1 Device CAL"
23 okt. 2020

Sehr gut!

Alles wunderbar, vielen Dank

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken