Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft SQL Server 2014 Standard

€ 366,00 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964614
 • 228-10253
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen - bij Blitzhandel24 Microsoft SQL Server 2014...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen - bij Blitzhandel24

Microsoft SQL Server 2014 Standard is een bekende database systeemsoftware van Microsoft. Gebruikers van het programma hebben zowel toegang tot de algemene beheersfuncties als tot de business intelligence-functies. Deze versie is vooral gericht op individuele afdelingen van een bedrijf of zelfs kleine bedrijven. Het databasesysteem ondersteunt niet alleen de basisontwikkelingstools voor lokaal gebruik - indien gewenst kunnen SQL-databestanden direct door de server in Azure worden opgeslagen. In de cloud kunnen deze gegevens dan verder worden verwerkt. Klanten profiteren van dit krachtige en efficiënte systeem om databases op een resource-besparende manier te beheren.

 

Koop Microsoft SQL Server - gebruik talrijke serveronderdelen

Microsoft SQL Server 2014 is ook bekend onder de projectnaam Hekaton. In deze Standard Edition kunnen gebruikers niet alleen efficiënt maar ook veilig werken. Daarnaast zijn de administratieve kosten positief gereduceerd. Dit alles is mogelijk omdat Microsoft SQL Server 2014 Standard werkt met verschillende geoptimaliseerde en nieuwe servercomponenten.

Microsoft SQL Server 2014 Standard bevat bijvoorbeeld deze servercomponenten:

 • SQL Server-databasemodule: Met deze module kan de zogenaamde basisservice worden gebruikt. Dit is de voorwaarde om de gegevens überhaupt te kunnen verwerken, opslaan of back-uppen. Dit maakt onder andere replicatie van gegevens mogelijk of zelfs een full text search.
 • Analyse diensten: Met de diverse tools van de programmacomponenten van SQL Server 2014 "SSAS" kunnen gebruikers gebruik maken van de zogenaamde analytische online verwerking. Deze data-engine levert onder andere gegevens voor klanttoepassingen in Reporting Services of Excel. Daarnaast wordt datamining mogelijk gemaakt.
 • Meldingsdiensten: De Reporting Services "SSRS" omvatten verschillende client en server componenten die het mogelijk maken om kant-en-klare en interactieve rapporten te maken. Deze rapportages kunnen in een vorm zoals een grafiek, matrix of tabel zijn.
 • Integratiediensten: SSIS" of de Integratiediensten is een ETL-serverproduct dat bestaat uit een Windows systeemdienst, een beheerconsole en een extra ontwikkelingsproduct. Deze groep omvat zowel grafische hulpmiddelen als programmeerbare objecten. De gegevens in de database zijn nu toegankelijk om ze te verplaatsen, te transformeren of te kopiëren. Dit vergemakkelijkt ook het werk van een beheerder.
 • Master Data Services: "MDS" of Master Data Services is een SQL Server oplossing of master data platform. Entiteiten, attributen of hiërarchieën kunnen worden gemodelleerd en gevalideerd. Een Excel add-in helpt hierbij, wat voor de gebruikers zeer praktisch is - omdat de gegevens nog efficiënter kunnen worden beheerd. Transactie-annotaties kunnen direct in het systeem worden ingevoerd. Er wordt een rolgebaseerde databeveiliging gegeven.

SQL Server kopen - voordeel als gebruiker

Dankzij de nieuwe "IN geheugenfunctie" kunnen transacties en gegevensuploads 30 keer worden versneld. De beschikbaarheid wordt gegarandeerd door de functie "Altijd aan". Bovendien kan er een snel noodherstel worden uitgevoerd. Dankzij verbeterde veiligheidsverbeteringen kunnen gegevens worden gecodeerd. Hun monitoring is transparant voor de gebruiker.


Wat is Microsoft SQL Server 2014 standaard?

De Microsoft SQL Server 2014 Standard software is een relationeel databasesysteem.


Wie is de doelgroep van Microsoft SQL Server 2014 Standard?

Deze editie van Microsoft SQL Server 2014 is gericht op kleine en middelgrote bedrijven.


Waarom zouden bedrijven Microsoft SQL Server kopen?

Bedrijven die Microsoft SQL Server 2014 Standard kopen, krijgen een databasesysteem dat al geschikt is voor het werken in een cloud.


Wat zijn de voordelen van Microsoft SQL Server 2014 Standard?

De Microsoft SQL Server 2014 standaard heeft onder andere de prestaties bij het verwerken van grote hoeveelheden data verbeterd.


Welk besturingssysteem vereist Microsoft SQL Server 2014 standaard?

Om als bedrijf gebruik te kunnen maken van Microsoft SQL Server 2014 Standaard software, is ofwel het Windows Server 2012 of Windows Server 2012 R2 besturingssysteem vereist.

 

Leveringsomvang:

- Product sleutel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2014 Standaard.
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2014 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken