Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964618
 • G3S-00718
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows Server 2012 Essentials - Ideaal voor kleine bedrijven Microsoft Windows Server...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 Essentials - Ideaal voor kleine bedrijven

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials is het ideale serverbesturingssysteem voor het midden- en kleinbedrijf. Beperkt te gebruiken door 25 medewerkers, biedt Essentials de kracht van Windows Server 2012 tegen een onklopbare instapprijs. Bij blitzhandel24 kunt u deze en andere edities van Windows Server 2012 kopen: zoals altijd tegen absolute topvoorwaarden en met ons populaire Blitzverschand.Wat zijn de voordelen van de Essentials editie van Windows Server?

Het kopen en opzetten van een Microsoft Windows Server gaat vaak gepaard met hoge investeringskosten. Vooral voor kleinere bedrijven kunnen deze kosten moeilijk te dragen zijn. Met Windows Server Essentials biedt Microsoft een kosteneffectieve versie van Windows Server voor bedrijven met maximaal 25 medewerkers. Voor een aantrekkelijke prijs biedt de Essentials Edition u alle belangrijke voordelen van een Windows Server. Maximaal 25 gebruikersaccounts hebben echter toegang tot Windows Server 2012 R2 Essentials vanaf maximaal 50 apparaten. De werking is ook beperkt tot serverhardware met twee processorkernen. Bovendien kan maximaal één Windows Server Essentials in een intranet worden bediend, omdat deze niet alleen de normale servertaken uitvoert, maar ook als domeincontroller fungeert.Voor kleinere bedrijven of kantoorgemeenschappen betekenen deze technische beperkingen echter geen noemenswaardige nadelen. Ten opzichte van de standaard editie van de server profiteert u vooral van de kosten. Dit komt omdat de aankoop van extra Client Access licenties niet nodig is voor het gebruik van de server binnen de opgegeven limieten. Naarmate uw bedrijf groeit, heeft u ook de mogelijkheid om Windows Server 2012 Essentials op een later tijdstip te upgraden naar de Standaard editie.Wat de Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 is de serverversie van Windows 8.1, dus de aanschaf van deze versie van Microsoft Windows Server kan vooral voordelig zijn als u al client-machines met Windows 8.1 hebt. Met SMB 3.0, de verbeterde Active Directory Services en Direct Access Control, biedt Windows Server 2012 u alle essentiële functies voor een stabiele en vooral veilige bestandsuitwisseling binnen uw netwerk. Digitaal samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een andere spannende functie, vooral voor groeiende bedrijven, is de mogelijkheid om de server te koppelen aan de cloud service Azure van Microsoft, waardoor extra rekenkracht en opslagruimte op afroep kan worden geboekt.Bent u nog steeds onbeslist of u deze versie van Microsoft Windows Server wilt kopen of dat een andere versie voor u redelijker is? Onze competente en vriendelijke supportmedewerkers adviseren u graag over uw aankoopbeslissing en helpen u met gedetailleerde technische vragen. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of direct hier op de website in de chat! We kijken uit naar uw nieuws!Wat is Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials?

Windows Server 2012 is gelicenseerd door Microsoft in verschillende versies. De Essentials Editie is vaak de meest aantrekkelijke en goedkope versie voor kleine bedrijven met weinig personeel. Een server met Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials is toegankelijk voor maximaal 25 gebruikers vanaf maximaal 50 verschillende apparaten. De aankoop van bijkomende Client Access Licenties (CAL) is niet nodig. Ook moet worden opgemerkt dat het besturingssysteem slechts met twee processorkernen mag worden bediend.Wie moet de Essentials editie van Windows Server 2012 kopen?

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials is een waardevolle investering voor bedrijven die nog geen Windows Server draaien. Als u maximaal 25 medewerkers heeft, is Windows Server Essentials een voordelig alternatief voor andere versies van het systeem. Een latere upgrade naar een editie met ondersteuning voor meer gebruikers is mogelijk. Er moet echter worden opgemerkt dat Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials slechts tot oktober 2023 updates zal leveren. Daarom kan het nuttig zijn om te kijken naar de nieuwere versie Windows Server 2019 Essentials.Wat zijn de argumenten voor het kopen van Microsoft Windows Server?

Microsoft Windows Server 2012 R2 is de serverversie van het Windows 8.1-clientbesturingssysteem, dus deze versie van Windows Server werkt het beste met Windows 8.1-clients. Windows Server Essentials is een economische oplossing voor kleine en groeiende bedrijven om hun eigen IT te bouwen. Als u nog geen professioneel intranet hebt bediend, is Windows Server Essentials een handige manier om uw eigen server op te zetten.


Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken