Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft SQL Server 2017 Standard

€ 477,85 * € 1.026,96 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 03052018
 • 228-11135
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
SQL Server 2017   SQL Server 2017 Standaard - de succesvolle editie De SQL Server...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

SQL Server 2017

 

SQL Server 2017 Standaard - de succesvolle editie


De SQL Server 2017 Standard License is op maat gemaakt om efficiënt te werken. Met zijn geschiktheid voor Linux en gecertificeerde Docker-platforms blijkt het systeem flexibel en functioneel te zijn. De uitgebreide nieuwe functies optimaliseren de reeds bestaande sterke punten van de vorige versie. U kunt hiervan profiteren als u SQL Server 2017 koopt en gebruikt voor uw projectwerk.
U kunt SQL Server 2017 Standard bij ons kopen tegen een lage prijs. De licentieverlening is gebaseerd op het Server/CAL-principe. Het systeem is beschikbaar in het Duits, Engels en alle andere talen.

 

SQL Server 2017 Standaard - Informatie en Innovaties

Voor het Microsoft Server-besturingssysteem hebben alle gebruikers of machines een gebruiker of apparaat CAL nodig. In het kader van een SQL Server 2017 advies door experts kunnen wij u een aanbod op maat doen. Neem contact op met ons competente team en we zullen u informeren over de speciale functies van SQL Server 2017 Standard.
Deze volledige versie scoort onder andere met verbeterde prestaties en Linux geschiktheid. U profiteert ook van talrijke modulefuncties. Als Standard Edition is de versie met name geschikt voor middelgrote bedrijven. U heeft de keuze uit verschillende platformen en programmeertalen, die in de cloud kunnen worden beheerd.
Geoptimaliseerde prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid verminderen de kwetsbaarheid van de nieuwe SQL Server. Even belangrijk in dit verband is de optimalisatie van mobiele interfaces. Met de grafische en structurele verbetering van ruwe gegevens, die u zonder veel moeite kunt doen, is een flexibele presentatie op verschillende eindapparaten mogelijk. Automatische tuning, hervatting van de online index en een grafiekdatabase zijn verdere innovaties voor een betere visuele presentatie.

 

SQL Server 2017 standaard technologieën

In het kader van de SQL Server 2017 standaard technologieën worden veel nuttige functies gebruikt, die hier kort worden geïntroduceerd.

De databasemodule is als het ware de centrale eenheid voor opslag, verwerking en gegevensback-up. Hier heeft u gecontroleerde toegang tot uw gegevens en kunt u een snelle transactieverwerking in gang zetten. Zelfs grote hoeveelheden gegevens kunnen snel worden verwerkt. SQL Server 2017 Standard voldoet dus aan de hoge eisen van middelgrote bedrijven.

Met Microsoft R Services is een eenvoudige integratie van de R-taal in uw workflow mogelijk. Door de opgeslagen Transact-SQL procedures aan te roepen, kunt u de modellen eenvoudig herscheppen, trainen en analyseren. Daarnaast biedt Microsoft R Server, die deel uitmaakt van de SQL Server 2017 standaard, u schaalbare ondersteuning op bestaande platformen.

Andere nuttige kenmerken van de SQL Server 2017 standaard zijn de kennisgedreven Data Quality Services die gekoppeld zijn aan cloud-gebaseerde datadiensten en de Integratiedienst voor hoogperformante oplossingen zoals Data Warehouse. De Master Data Services breiden de prestaties van de SQL Server 2017 standaard uit en zorgen voor een hoge informatiebeveiliging.
Analysis Services is een platform voor analysegegevens dat dient als een intelligentietoolset. Hier komen innovatieve tafelmodellering, zelfbedieningstoepassingen en OLAP-oplossingen aan bod. Een andere interessante eigenschap is de replicatie, die verschillende technologieën combineert. Het gaat hier om het kopiëren en distribueren van gegevens en om synchronisatie. De webgebaseerde rapporteringsfunctionaliteit is klaar voor gebruik als een rapporteringsdienst voor de SQL Server 2017 standaard. De technologieën User-CAL en Device-CAL gaan over de toegangsmogelijkheden die het mogelijk maken om op een individuele manier te werken.

Koop SQL Server 2017 Standard online - profiteer van de vele mogelijkheden en efficiëntie!


 

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2012 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, maar alleen toegang per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

 

Leveringsomvang:

- Product sleutel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2017 Standaard.
- Meertalig, 64-Bit
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel en veilig te downloaden.


- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.
Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2017 Standard"
23 okt. 2020

Alles wie es sein soll.

Alles in Ordnung - wie immer ! Sehr gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken