Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL

€ 121,97 * € 254,19 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820652
 • 359-06865
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop SQL Server 2019 Apparaat CAL Als het gaat om effectief databasebeheer, zijn SQL-servers...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop SQL Server 2019 Apparaat CAL


Als het gaat om effectief databasebeheer, zijn SQL-servers een goede keuze. Er is echter een geschikte SQL Server 2019 Device CAL nodig om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk kunnen worden gebruikt en beheerd. Deze geven een apparaat vrij voor gebruik, waardoor een onbeperkt aantal gebruikers toegang heeft tot het systeem. Maar wat biedt de SQL Server 2019 Device CAL precies en wat zijn de voordelen van de technische implementatie?

Uitstekend gespecialiseerd in de server


Met de juiste CAL is eenvoudig te bepalen om welke server het gaat. In dit opzicht vereisen modernere servers ook modernere licenties. Daarom kan de vereiste SQL Server 2019 Device CAL te allen tijde worden gevonden. Zo kan het geïntegreerde netwerk zonder problemen worden gebruikt en ontworpen om toegang te hebben tot meerdere onderling verbonden servers. Al met al zorgt dit voor aanzienlijk meer compatibiliteit en structuur in de toepassing zonder dat er extra inspanningen voor het gebruik nodig zijn.

Hoge veiligheid en maximaal comfort


Op het gebied van veiligheid zijn er geen problemen met de SQL Server 2019 Device CAL. De moderne oplossing biedt altijd de juiste voorwaarden voor een diverse en aanpasbare IT, zodat niets een succesvolle implementatie in de weg staat. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het systeem uit te breiden, waardoor bijvoorbeeld zonder veel moeite extra licenties kunnen worden toegevoegd.

Dankzij talrijke innovaties en verbeteringen worden de oplossingen steeds moderner, zodat alle bestaande bedrijfsgegevens centraal en overzichtelijk kunnen worden beheerd. Door een apparaat aan te sluiten op de SQL Server 2019 Device CAL is de locatie te allen tijde duidelijk zichtbaar, waardoor het maken van extra aanpassingen geen probleem is. De integratie van Big Data Analytics creëert ook een veelheid aan extra mogelijkheden, die het comfort en de mogelijkheden rond het gebruik verder verhogen.

U kunt vertrouwen op deze voordelen!


Veilig en technisch modern systeem
Leerstructuren dankzij kunstmatige intelligentie Focus op het licenseren van
een apparaat Altijd gemakkelijk uitbreidbaar
Beschikbaar


op

elk moment
volgens uw eigen server
Snel te integreren en volledig bruikbaar

De perfecte licentie voor één apparaat


Met het beschikbare pakket kunt u een licentie voor een apparaat verkrijgen. Zo biedt de SQL Server 2019 Device CAL een duidelijke toewijzing waarop in elke situatie kan worden vertrouwd. Voor grotere bedrijven is deze toesteltoewijzing duidelijk voordelig, aangezien de autorisaties op elk moment op deze manier worden verduidelijkt. Als er meerdere apparaten in het gebruik moeten worden geïntegreerd, is dit natuurlijk geen probleem. Door de aanschaf van meerdere licenties kunnen meerdere apparaten eenvoudig worden geïntegreerd, zodat het systeem geen enkele leemte vertoont.

Dit maakt de SQL Server 2019 Device CAL niet alleen een uiterst schaalbare oplossing, maar illustreert ook zijn enorme technische effectiviteit. Binnen enkele minuten kunnen tal van SQL-servers worden voorzien van de juiste licentie om een moderne en tegelijkertijd uiterst veilige toegangscontrole te garanderen. Gekoppeld aan andere tools voor toepassing en analyse, blijven de gegevens altijd duidelijk en beheersbaar.

Koop nu de SQL Server 2019 Device CAL


Rondom de licentie van de server zijn er tal van mogelijkheden in onze shop. Op basis hiervan is de SQL Server 2019 Device CAL altijd een capabele oplossing die het eenvoudig maakt om de toegangscontrole te optimaliseren. Dankzij de duidelijke opdracht is ook gegarandeerd dat de toegang altijd duidelijk gedefinieerd is en dus ondubbelzinnig. Zo kan iedereen snel en eenvoudig de SQL Server 2019 Device CAL aanschaffen en het gemak rond het gekoppelde apparaat voor toegang verbeteren.

 

Serverlicentie
De SQL Server-licentie moet worden toegewezen aan een enkele server. Deze serverlicentie geeft u het recht om één exemplaar van de SQL Server-software op de gelicentieerde server te draaien, hetzij in een fysieke of virtuele omgeving van het besturingssysteem.

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met SQL Server hoeft u geen toegang per medewerker aan te schaffen, maar alleen per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

 

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Standard 1 Device CAL"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Alles super gelaufen, danke.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken