Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Windows Server 2019 User CAL

€ 23,34 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820147
 • R18-05850
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Microsoft Windows Server 2019 Gebruiker CAL Voor moderne licenties zijn de officiële...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Microsoft Windows Server 2019 Gebruiker CAL


Voor moderne licenties zijn de officiële producten de enige juiste keuze. Om deze reden bieden wij de moderne Microsoft Windows Server 2019 User CAL aan voor de nieuwste server en maken wij een ongecompliceerde implementatie mogelijk. Dit maakt het eenvoudig om de juiste oplossingen in het bedrijf te integreren en te werken aan een gebruikersgeoriënteerde oplossing. Op deze manier kan de gehele toegangscontrole moderner en functioneler worden gemaakt.

 

Altijd de juiste licentie


Dankzij het duidelijke licentiemodel van Microsoft is het niet moeilijk om de juiste licenties te verkrijgen. Er is een aparte licentie voor elke server, die functioneel precies aan de implementatie kan worden aangepast. De Microsoft Windows Server 2019 User CAL wordt dan gebruikt om een specifieke gebruiker te definiëren om de implementatie aanzienlijk te vereenvoudigen. Zo kunt u altijd direct bij ons de juiste producten vinden, zodat u kunt vertrouwen op een professionele oplossing.

De overzichtelijke toegangslicenties bieden dan de juiste oplossing voor alle servers van een organisatie. Ongeacht het apparaat, de Microsoft Windows Server 2019 User CAL definieert precies één gebruiker die toegang heeft tot de systemen. Op deze manier kan effectief worden voorkomen dat ook derden toegang hebben tot de systemen en wordt de veiligheid aanzienlijk verminderd. Met de juiste productlicenties uit onze winkel wordt dit geen probleem.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Snelle integratie in de server
 • Voortdurende analyses voor meer transparantie
 • Gemakkelijk aan te passen door de gebruiker
 • Precies toegewezen licentie voor meer veiligheid
 • Volledige toewijzing binnen het bedrijf
 • Officiële licentiecode voor de server

 

Laatste toegang voor elke server


Met tal van functies zoals analyses en andere uitbreidingen rond de server kunt u altijd het overzicht bewaren. Als u een Windows Server 2019 heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over licenties op deze manier, maar kunt u eenvoudig een van onze licenties kiezen. Dit maakt het veel gemakkelijker om de juiste Microsoft Windows Server 2019 User CAL te gebruiken en de algehele beveiliging van de server te optimaliseren.

Natuurlijk is de aanschaf van meerdere licenties veel goedkoper, zodat grotere bedrijven veel geld kunnen besparen. Deze zijn meestal afhankelijk van het uitrusten van veel medewerkers met de juiste Microsoft Windows Server 2019 User CAL en de aanschaf van een praktische set. Zodra de juiste oplossing is aangeschaft, neemt de verbinding met de server niet veel tijd in beslag.

Koop nu de Microsoft Windows Server 2019 User CAL


Met de juiste Microsoft Windows Server 2019 User CAL kan de gehele toegang tot de server veel eenvoudiger worden gemaakt. Dit maakt het voor veel gebruikers aantrekkelijk om de officiële licenties te kiezen en te profiteren van alle beschikbare diensten. Op deze manier zijn we blij dat we de nieuwste producten en licenties kunnen aanbieden. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste Microsoft Windows Server 2019 User CAL aan te schaffen om de toegang tot het systeem zo eenvoudig mogelijk te maken.


Wat biedt de implementatie?

De Microsoft Windows Server 2019 User CAL maakt een snelle en gerichte licentie van bestaande servers mogelijk. Het is niet nodig om kostbare tijd te verliezen, aangezien de servers met de juiste licentie binnen enkele minuten volledig operationeel en bruikbaar zijn.

Wie heeft er baat bij de oplossing?

Elke gebruiker van een Windows-server moet ook terugkomen op de juiste CAL. Dit maakt het veel gemakkelijker om het werkproces te optimaliseren en de controle over de apparatuur in het oog te houden. Met de duidelijke toewijzing van gebruikers is beveiliging geen probleem meer, zodat de benodigde licentie altijd beschikbaar is.

Wat maakt de licentie zo belangrijk?

Zonder de juiste Microsoft Windows Server 2019 User CAL kan de server niet worden aangepast of geconfigureerd. Voor een gestructureerd gebruik in het bedrijf is de juiste licentie dus onontbeerlijk om altijd terug te kunnen vallen op de juiste oplossing.

 

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

U dient dit licentietype te selecteren als een gebruiker niet alleen met één apparaat toegang heeft tot de betreffende server en bijvoorbeeld zijn smartphone naast zijn PC gebruikt om e-mails op te halen of een tablet als secundair apparaat gebruikt. Hetzelfde geldt als medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen apparaten te gebruiken en met hen in te loggen op het netwerk.

 

Eigenschap: Licensing
Microsoft Windows Server 2019 Gebruiker CAL

Productactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2019 User CAL"
23 okt. 2020

alles super

Alles gut geklappt, Dankeschön

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken