Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 96,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821930
 • 6VC-04183
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
CAL (Client Access License) is de machtiging om toegang te krijgen tot de server en gebruik te...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

CAL (Client Access License) is de machtiging om toegang te krijgen tot de server en gebruik te maken van zijn diensten.

Een CAL is geen software.

 

Remote Desktop 2022 Gebruiker CAL

Als u van buitenaf toegang wilt tot de Windows Server 2022, heeft u een zogenaamde Remote Desktop Service CAL nodig, die wordt afgekort tot RDS CAL. Dit is een vast onderdeel van het Microsoft-licentiemodel dat externe toegang mogelijk maakt. Met een Remote Desktop 2022 User CAL is het dus mogelijk om toegang te krijgen tot de Win Server Standard 16/24 Core of de Win Server 2022 Datacenter 16/24 op een gebruikersspecifieke basis.

Net als bij de Win Server 2022 Standard User CAL, is de toegang gebonden aan een gebruiker, niet aan het gebruikte apparaat. Dit maakt het het meest geschikt voor gebruikers die regelmatig op een specifiek eindapparaat werken en dus direct of indirect toegang moeten hebben tot de server.

Hoe zit het met de RDS User CAL?

De RDS 2022 gebruikers-CAL geeft toegang op afstand tot de Windows Server 2022. Met andere woorden, de licentie staat u toe de beschikbare functies te gebruiken en de overeenkomstige gegevens op te vragen. Aangezien dit een "per gebruiker" toegangslicentie is, wordt deze toegewezen aan een gebruiker en niet aan een apparaat. Om die reden worden licenties niet tijdelijk toegewezen, maar liggen zij vast.

Bedrijven die hetzelfde apparaat aan meerdere gebruikers toewijzen, bijvoorbeeld voor verschillende ploegendiensten, hebben baat bij de Remote Desktop 2022 Device CAL. Het wordt per apparaat toegewezen, maar kan ook tijdelijk worden gebruikt.

 Laptop server

Foto credits: © Ra2 Studio - stock.adobe.com

Mogelijke toepassingen van de RDS User CAL?

De Remote Desktop Server User CAL geeft niet alleen toegang tot Win Server 2022 in zijn verschillende edities. Het licentiemodel is een stevig verankerd onderdeel van Microsoft en wordt om die reden in verschillende producten gebruikt. Dit geldt zowel voor de conventionele gebruikers CAL's als voor de Remote Desktop 2022 gebruikers CAL. Indien de gebruiker over deze licentie beschikt, kan hij alle functies van het betrokken product zoals gewoonlijk gebruiken. Het enige verschil is dat dit niet in het bedrijfsgebouw gebeurt, maar bijvoorbeeld in het kantoor aan huis. De volgende producten maken ook gebruik van dit model en kunnen worden gebruikt met licenties van buitenaf:

 • Microsoft RDS
 • Microsoft SQL
 • Windows Server
 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft Sharepoint

Vanwege de verschillende productlijnen met verschillende functionele reeksen is het echter belangrijk aandacht te besteden aan compatibiliteit. Voor toegang tot Windows Server 2022 is een andere licentie vereist dan voor directe of indirecte externe toegang tot Exchange Server.

Hoeveel Remote User CAL's heeft het bedrijf nodig?

Om gebruikers vanuit huis te laten werken of in het algemeen van buitenaf toegang te geven tot de server, hebben ze een Windows Remote Desktop Services CAL nodig. Gebruikers-CAL's zijn direct gekoppeld aan een gebruiker. Voor bedrijven betekent dit dat elke werknemer die van buitenaf toegang moet hebben tot de server, een afzonderlijke licentie nodig heeft. Er wordt geen rekening gehouden met het gebruikte apparaat. Het is dus niet mogelijk om een gebruikers-CAL te delen. Vanaf september 2021 kan men rekenen op ongeveer 30 euro per Remote Desktop Service CAL per gebruiker.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022, User CAL, RDS CAL, Client Access License"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken