Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft SQL Server 2019 Standard

€ 729,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820603
 • 228-11477
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft SQL Server 2019 Standaard - De high-performance en veilige database Microsoft SQL...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Standard"

Microsoft SQL Server 2019 Standaard - De high-performance en veilige database

Microsoft SQL Server is Microsoft's professionele, high-performance database server voor middelgrote en grote bedrijven. De Microsoft SQL Server 2019-standaard is een volledig herziene versie van het relationele databasesysteem. Verbeterde ondersteuning voor alternatieve systemen zoals Linux, geïntegreerde big data analyse tools en verbeterde beveiligingsfuncties spreken voor de Microsoft SQL Server 2019 standaard. Bij Blitzhandel24 heeft u de mogelijkheid om de Microsoft SQL Server 2019 Standard te kopen - uiteraard tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en zoals altijd met Blitzhandel24 levering.

Wat zijn de kenmerken van de Microsoft SQL Server 2019 standaard?

Microsoft SQL Server 2019 Standard brengt een hele reeks krachtige nieuwe functies. Waarschijnlijk de meest prominente en langverwachte nieuwe functie is de integratie van Big Data clusters in de SQL Server omgeving. Met ondersteuning voor Hadoop Distributed File System (HDFS) en ingebouwde analysemogelijkheden wordt de analyse van grote hoeveelheden gegevens nog eenvoudiger. Met de Microsoft SQL Server 2019 standaard kunnen Spark queries zowel als databronnen als als datasinks worden gebruikt. In vergelijking met andere opties voor gegevensinvoer kunnen de prestaties met een factor tien worden verhoogd.


Uiterst flexibel in gebruik


Sinds versie 2016 ondersteunt Microsoft SQL Server de uitvoering van T-SQL queries om gegevens uit Hadoop-bronnen op te halen en gestructureerd te verwerken. Met de Microsoft SQL Server 2019 Standard als volledige versie heeft u nu de mogelijkheid om andere databronnen zoals MongoDB, andere SQL-servers of Oracle-databases op deze manier aan te spreken. Dit vereenvoudigt de integratie van de Microsoft SQL Server 2019-standaard in diverse database-ecosystemen aanzienlijk. Ook de interfaces voor gespecialiseerde programmeer- en scripttalen werden verder uitgebreid en gemoderniseerd. Zo is het nu mogelijk om de records van een MS-SQL database direct in R te benaderen. Dit maakt de uiterst performante server steeds interessanter voor data-analisten en wetenschappers.
De ondersteuning van Linux als het host-besturingssysteem voor de Microsoft SQL Server 2019-standaard is sterk verbeterd. Dit betekent enerzijds een eenvoudigere administratie, maar vooral ook hogere prestaties en een lager grondstoffenverbruik. Het kan ook worden gebruikt in dockercontainers. Big Data Cluster afbeeldingen voor cubernet zijn ook beschikbaar. Het is ook mogelijk om instances van SQL Server te implementeren op Microsoft's eigen cloud infrastructuur Azure. Dit betekent extra flexibiliteit en een nog eenvoudigere schaalbaarheid. Het parallelle gebruik van lokale databases en via Azure verbonden databases is ook mogelijk.


Wat is de Microsoft SQL Server 2019 Standard Full Version?

De Microsoft SQL Server 2019 standaard is een relationele database. De MS SQL Server is even bruikbaar op Windows-servers als op Linux-systemen en uitgerust met een veelvoud aan interfaces. De MS SQL Server is niet alleen uiterst betrouwbaar, maar ook zeer veelzijdig.

 
Wie moet de Microsoft SQL Server 2019 Standard kopen?

Microsoft's SQL Server is vooral gericht op middelgrote en grote bedrijven en organisaties die een betrouwbare oplossing nodig hebben voor het beheer van grote datasets. De Microsoft SQL Server 2019 standaard in volledige versie is ook interessant voor wetenschappers en data-analisten. Met interfaces voor R en Python is de Microsoft SQL Server Standard 2019 ook een zeer stabiele en betrouwbare databaseoplossing voor dergelijke gebruikers.


 
Waarom zou u de Microsoft SQL Server 2019 Standard kopen?

Microsoft SQL Server wordt al jaren erkend als de meest veilige databaseserver en wordt in de NIST Vulnerabilities Database vermeld als de minst kwetsbare SQL-server om aan te vallen. Tegelijkertijd zijn databases die met behulp van Microsoft SQL zijn geïmplementeerd, uiterst stabiel en daardoor zeer beschikbaar. De prestaties, vooral bij de verwerking van grotere datasets en query's, zijn absoluut overtuigend. Daarnaast zorgt het wijdverbreide gebruik van Microsoft SQL Server ervoor dat professioneel opgeleide medewerkers direct beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. 

Weet u nog niet zeker of u de Microsoft SQL Server 2019 Standard wilt kopen? Neem gerust contact met ons op via mail, telefoon of direct hier op onze website. Ons team adviseert en informeert u graag over de door ons aangeboden licenties en ondersteunt u bij uw besluitvorming.

 

Leveringsomvang:

- Product Key voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2019 Standard
- Aantal gebruikers: 1 serverlicentie, meertalig, 64-bits
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.
Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken