Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
SQL Server 2014 CAL günstig kaufen

Microsoft SQL Server 2014 Standard 1 Device CAL

€ 90,44 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820066
 • 359-00765
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Apparaat CAL voor Microsoft SQL Server 2014 - Slim en goedkoop De Microsoft SQL Server 2014...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standard 1 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Apparaat CAL voor Microsoft SQL Server 2014 - Slim en goedkoop

De Microsoft SQL Server 2014 is een van de best presterende en meest betrouwbare databaseservers die momenteel beschikbaar zijn. Met meer dan 30 jaar ontwikkelingsgeschiedenis biedt Microsoft SQL Server de hoogste transactie-efficiëntie en maximale data-integriteit. Als Microsoft-product werkt de SQL Server ook optimaal samen met andere Microsoft-oplossingen. Onder andere ook de Azure Cloud Services. In bepaalde gevallen moet u, om de SQL Server op een zinvolle manier te kunnen gebruiken, naast de licentie voor de serversoftware ook zogenaamde SQL Server 2014 CAL aanschaffen. Met deze Client Access licenties kunnen apparaten en gebruikers in de eerste plaats toegang krijgen tot de SQL server. Bij blitzhandel24 heeft u de mogelijkheid om Microsoft SQL Server CAL te kopen: en dit tegen absoluut topvoorwaarden en met bliksemsnelle licentie levering per e-mail!Het licentiemodel van de Microsoft SQL Server Standaard 2014

In de Standard Edition kan de Microsoft SQL Server op verschillende manieren gelicentieerd worden. Aan de ene kant is het mogelijk om alleen de serversoftware te kopen en te betalen afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte processorkernen. In veel scenario's is de "Server + CAL" licentievariant echter aanzienlijk goedkoper. Naast de licentie voor de server heeft u in dit geval zogenaamde Client Access licenties nodig. Met een Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL kunt u toegang tot de server verlenen aan een willekeurig aantal gebruikers. Dit kan dan echter alleen worden gedaan vanuit een enkel, permanent gedefinieerd apparaat. Als u toegang wilt krijgen tot SQL Server 2014 vanaf meer dan één terminal, heeft u een aparte Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL nodig voor elke computer. Als alternatief kunt u ook besluiten om zogenaamde User CAL aan te schaffen. Dit betekent dat precies één medewerker vanaf elke computer binnen uw netwerk vragen en transacties op de databaseserver kan initiëren.Weet u nog steeds niet zeker of u Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL moet kopen of dat u beter af bent met een ander licentiemodel van SQL Server? Wij adviseren u graag over al uw vragen met betrekking tot de licentie van SQL Server 2014, neem gewoon contact met ons op via e-mail, telefoon of chat hier op de website. Ons vriendelijke en vooral competente ondersteuningsteam staat voor u klaar en helpt u graag!Wat zijn precies de Device CAL's voor Microsoft SQL Server 2014?

Om van buitenaf toegang te krijgen tot Microsoft SQL Server 2014 is het vaak nodig om zogenaamde Client Access Licenties (CAL) aan te schaffen. Dit is wat het Microsoft-licentieprogramma voorziet. Er wordt een principieel onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten CAL. Als u besluit om de Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL te gebruiken, heeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de database server vanaf precies één computer. Het maakt niet uit hoeveel verschillende gebruikers toegang hebben tot de server vanaf deze computer. Als alternatief zijn er zogenaamde User CAL, die vanaf een willekeurig aantal computers kunnen worden gebruikt. Deze zijn echter permanent gekoppeld aan een gebruiker.Wie moet Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL kopen?

Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL zijn vooral interessant voor klanten die al een Microsoft SQL Server 2014 in gebruik hebben. Device CAL is vooral de moeite waard als licentiemodel als uw medewerkers daadwerkelijk alleen toegang hebben tot de SQL Server vanaf zeer specifieke apparaten. Gebruiker CAL biedt in dit opzicht meer flexibiliteit. Als u van plan bent om een volledig nieuwe Microsoft SQL Server op te zetten, raden wij u aan om de meer actuele SQL Server 2019 te gebruiken, die Microsoft voor een veel langere periode van updates zal blijven voorzien.Wat zijn de voordelen van Microsoft SQL Server 2014 Standard Device CAL?

Apparaat CAL kan een economisch aantrekkelijke optie zijn om het gebruik van Microsoft SQL Server 2014 in licentie te geven. In principe betekent de licentievariant "Server + CAL" van de SQL Server lage instapkosten en de mogelijkheid om het toepassingsgebied flexibel uit te breiden in de loop van de tijd. Het apparaat CAL is in veel gevallen de goedkoopste optie. Bijvoorbeeld als u alleen toegang heeft tot uw databases via individuele terminals. Dit kan nuttig zijn voor zeer gespecialiseerde toepassingen waarbij slechts enkele collega's betrokken zijn. De User CAL daarentegen, die in veel gevallen iets duurder is, geeft u en uw medewerkers meer flexibiliteit in de toegang tot de database.

 

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2014 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, alleen per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows SQL Server 2014 Standaard 1x Device CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2014 Standard 1 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken