Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SQL Server 2012 Standaard - 2 Core Editie

Microsoft SQL Server 2012 Standaard - 2 Core Editie

€ 1.209,95 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820626
 • 100442-DE
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  SQL Server 2016 Standard Edition biedt een verbeterde beschikbaarheid en...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2012 Standaard - 2 Core Editie"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

 

SQL Server 2016 Standard Edition biedt een verbeterde beschikbaarheid en schaalbaarheid met maximaal 24 cores. Met moderne rapporten kunt u gegevens transformeren en nuttige inzichten verschaffen. Deze versie van Microsoft SQL Server 2016 Standard is gelicentieerd aan Cores. Het aantal gebruikers en apparaten is niet relevant. CAL's zijn niet nodig. Een willekeurig aantal apparaten of gebruikers, intern of extern, kunnen toegang krijgen tot centrale SQL-servers. In plaats van individuele servers en CAL's, wordt de rekenkracht gebruikt als licentiewaarde. Hoe meer rekenkracht de server gebruikt, hoe duurder het wordt. De maatstaf is het aantal processorkernen dat in gebruik is, hetzij de onderliggende fysieke server of de toegewezen vCores voor virtuele VMware- of Hyper-V-machines.

SQL Server-technologieën:

Databasemodule:

De databasemodule is de kerndienst voor het opslaan, verwerken en back-uppen van gegevens. De databasemodule zorgt voor gecontroleerde toegang en snelle transactieverwerking. Zo kunt u ook voldoen aan de hoge eisen die aan gegevensverwerkingstoepassingen in uw bedrijf worden gesteld.

De databasemodule biedt ook een verscheidenheid aan ondersteuning voor het handhaven van een hoge beschikbaarheid.

R-diensten:

Microsoft R Services biedt verschillende manieren om de populaire R-taal te integreren in de workflows van bedrijven. R Services (In-Database) integreert de R-taal met SQL Server, zodat u eenvoudig modellen kunt maken, bijscholen en evalueren door opgeslagen Transact-SQL-procedures op te roepen. Microsoft R Server biedt schaalbare enterprise R-ondersteuning op meerdere platforms en ondersteunt gegevensbronnen zoals Hadoop en Teradata.

Diensten voor gegevenskwaliteit:

SQL Server Data Quality Services (DQS) biedt een kennisgedreven oplossing voor het opschonen van gegevens. DQS stelt u in staat om een kennisbank te creëren en vervolgens die kennisbank te gebruiken voor het corrigeren en ontdubbelen van uw gegevens met behulp van computerondersteunde en interactieve tools. U kunt gebruik maken van cloudgebaseerde referentiedataservices en een oplossing voor gegevensbeheer creëren die DQS integreert met SQL Server Integration Services en Master Data Services.

Integratiediensten:

Integration Services is een ontwerpplatform voor hoogwaardige data-integratieoplossingen, inclusief datawarehousepakketten voor het extraheren, transformeren en laden van gegevens (ETL).

Master Data Services:

Master Data Services is de SQL Server-oplossing voor master data management. Een oplossing op basis van Master Data Services zorgt ervoor dat de rapportage en analyse gebaseerd zijn op de juiste informatie. Met Master Data Services creëert u een centrale opslagplaats voor stamgegevens en beheert u een bewaakte en back-upafbeeldbare registratie van die gegevens die in de loop der tijd verandert.

Analyse diensten:

Analysis Services is een analytisch dataplatform en business intelligence toolset voor individuen, teams en organisaties. Server- en klantontwerpers ondersteunen traditionele OLAP-oplossingen, nieuwe tafelmodelleringsoplossingen en zelfbedieningsmogelijkheden voor analyse en samenwerking met Power Pivot, Excel en een SharePoint-serveromgeving. Analysediensten omvatten ook datamining om u te helpen de patronen en relaties te identificeren die in grote hoeveelheden gegevens verborgen zitten.

Replicatie:

Replicatie is een set van technologieën die wordt gebruikt om gegevens en databaseobjecten van de ene database naar de andere te kopiëren en te distribueren en vervolgens de databases te synchroniseren om de consistentie van de gegevens te waarborgen. Met replicatie kunt u gegevens verspreiden naar meerdere locaties, externe gebruikers of mobiele gebruikers over lokale netwerken en wide area networks (WAN's), inbelverbindingen, draadloze verbindingen of het internet.

Meldingsdiensten:

Reporting Services biedt webgebaseerde rapportagefunctionaliteit voor bedrijven, zodat u rapporten kunt maken die inhoud uit verschillende gegevensbronnen halen, rapporten in verschillende formaten kunt publiceren en abonnementen en beveiliging centraal kunt beheren.

 

Omvang van de levering:

- Productcode voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2016 Standaard - 2 Core Edition
- Aantal gebruikers: 1 serverlicentie voor 1-2 CPU, Meertalig, 64-bits, 64-bits
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te krijgen.
- Factuur in uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-label). Dit aanbod richt zich zowel op particulieren als bedrijven, bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenten en kerken.

 

systeemvereisten

platform Ramen
Ondersteund besturingssysteem Microsoft SQL Server 2016
Bewerker

x64 Processor: AMD-opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T-ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T-ondersteuning - minimaal 1,4 GHz, Empholen: 2,0 GHz of sneller.

hoofdgeheugen Minimum: 1 GB
Aanbevolen: minstens 4 GB. Naarmate de database groter wordt, moet ook het geheugen worden vergroot om optimale prestaties te garanderen.
hardeschijfruimte Minstens 6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
grafische kaart n.v.t.
geluidskaart n.v.t.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2012 Standaard - 2 Core Editie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken