Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Windows Server 2012 R2 User CAL

Windows Server 2012 R2 User CAL

€ 11,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • SW20001
 • R18-03739
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows Server 2012 R2 Gebruiker CAL Wie de Windows Server 2012 R2 User CAL bestelt, ontvangt...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 R2 Gebruiker CAL


Wie de Windows Server 2012 R2 User CAL bestelt, ontvangt de productsleutel, die nodig is om het betreffende serverbesturingssysteem te activeren. Afhankelijk van de affiniteit kunnen de eigenaars van de Windows Server 2012 R2 User CAL vervolgens beslissen hoe de toegangen worden verdeeld, zodat de medewerkers dan ook kunnen profiteren van volledige toegang tot de server. Cals zijn hiervoor nodig, d.w.z. het zijn licenties die de gebruiker, of meerdere gebruikers, in staat stellen om goed in te loggen op het systeem. De zogenaamde Client Access Licenties (CAL's) maken het mogelijk dat de respectievelijke gebruikers aan de server kunnen worden gekoppeld. Industrieën zijn zo divers als de eisen en behoeften van de pc-gebruikers zelf, dus het is meer dan handig dat de Windows Server 2012 R2 User CAL een multifunctionele oplossing biedt voor elke industrie. Het maakt niet uit of het nu gaat om de software-industrie, een huishoudelijke winkel of een online winkel, voor elk bedrijf is het onontbeerlijk om de administratieve en computationele processen op de PC uit te voeren. Dit geeft bazen, managementfuncties en medewerkers een duidelijk overzicht, wat het werk op de PC ook veel gemakkelijker maakt. Dit leidt weer tot een hogere productiviteit en optimaliseert diverse bedrijfsprocessen.Windows Server 2012 R2 Gebruiker CAL kopen


Het kopen van een Windows Server 2012 R2 User CAL is eenvoudiger dan veel bedrijfseigenaren of PC-gebruikers misschien denken. Indien gewenst kan de Windows Server 2012 R2 User CAL ook direct vanuit huis gemakkelijk online worden besteld. De op deze manier gewonnen tijd komt ten goede aan elk bedrijf, ongeacht tot welke branche het behoort. Ik weet zeker dat dit ook geldt voor privégebruik. Met name voor werkgevers is het bijzonder praktisch dat hun besturingssysteem door verschillende gebruikers kan worden gebruikt. Hier komt de Windows Server 2012 R2 User CAL in het spel, want eenmaal officieel aangeschaft zal het gebruik van het besturingssysteem ook legaal zijn en zijn baas en medewerkers ook legaal aan de veilige kant. Elke gebruiker die toegang tot het serversysteem nodig heeft, heeft een aparte cal, d.w.z. een aparte toegangsautorisatie nodig. Alleen dan wordt volledige toegang tot het product verleend. In tegenstelling tot de Device Cals zijn de User Cals niet gebonden aan een specifieke PC, wat de gebruiker een aantrekkelijke mate van flexibiliteit geeft. Dit betekent dat de apparaten naar behoefte kunnen worden gebruikt, wat erg handig is als bijvoorbeeld medewerkers niet altijd op dezelfde PC zitten en misschien vanuit huis willen werken. Het komt erop neer dat dit de productiviteit en creativiteit in verschillende werkprocessen sterk kan verhogen, naarmate de gegevens toegankelijker worden.


Wat biedt het Windows Server 2012 R2 User CAL product?


Windows Server 2012 R2 User CAL biedt zijn gebruikers licenties aan om Windows op maat te gebruiken, op aanvraag en vooral legaal. Met de aankoop ontvangen de kopers een document dat hen als legitieme gebruikers beveiligt.


Wie moet een Windows Server 2012 R2 User CAL kopen?


De Windows Server 2012 R2 User CAL is vooral geschikt voor werkgevers die meerdere werknemers in dienst hebben. Zo krijgt elke gebruiker tegelijkertijd een licentie om het product legaal te gebruiken en is het bedrijf in dit opzicht beschermd.Wat is het multifunctionele karakter van Windows Server 2012 R2 User CAL?


Naast de wettelijke toegangsvergunning voor het betreffende product is een ander voordeel dat deze cals niet gebonden zijn aan een specifiek apparaat, waardoor medewerkers vanaf elk apparaat kunnen werken, mits de cals geactiveerd zijn. Als dat met de baas wordt afgesproken, dan staat niets het werken vanuit huis in de weg.

 

Taal
: Enkelvoudige taal, Engels-Versie:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Gebruiker CALProductactiveringsnota & installatie-informatie:
U ontvangt uw licentie (overdracht van rechten) voor het gekochte Microsoft-product. Voor deze licentie is geen productsleutel of licentiesleutel nodig. Het bewijs is rechtsgeldig in de vorm van de leveringsbon.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 R2 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken