Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821934
 • R18-06414
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

CAL Aantal

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows Server 2022 Device CAL is nodig voor bedrijven en ondernemers om hun nieuwe server...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2022 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2022 Device CAL is nodig voor bedrijven en ondernemers om hun nieuwe server legaal te gebruiken. CAL staat voor Client Access License, en bedrijven die een Windows Server 2022 Device CAL hebben aangeschaft kunnen eindelijk profiteren van vele voordelen in hun dagelijkse kantoor- of privéleven. Het is praktisch en in veel gevallen zelfs noodzakelijk om meerdere gebruikers te hebben om het volledige potentieel van de software te benutten. Daartoe kunnen zij Windows Server 2022 Device CAL aanschaffen. Deze toepassing is altijd nuttig in het beroepsleven, ongeacht de bedrijfstak waarin zij wordt gebruikt. Wie besluit Windows Server 2022 Device CAL aan te schaffen, heeft officieel en bindend de bijbehorende licentie voor het programma verworven en kan profiteren van de bijbehorende productsleutel. Dus of het nu gaat om een kantoor voor meubelinkoop, autoverhuur, verzekeringen, makelaarskantoren en dergelijke, Windows Server 2022 Device CAL biedt een enorme toegevoegde waarde voor alle werkprocessen in elke situatie.

Eenvoudig en ongecompliceerd met Windows Server 2022 Device CAL

Wanneer u een Windows Server 2022 Device CAL koopt, kiest u voor een professionele toepassing. De toepassing kan immers naar behoefte worden geconfigureerd, wat ook geldt wanneer meerdere gebruikers op één computer werken. Het is niet ongebruikelijk dat systemen opnieuw moeten worden geïnstalleerd en afzonderlijk geconfigureerd volgens uw eisen. En in dit geval biedt Windows Server 2022 Device CAL een enorme toegevoegde waarde en een eenvoudige, ongecompliceerde bediening. Ook de helpfunctie is gemakkelijk toegankelijk, zodat vragen die in de praktijk rijzen meestal snel kunnen worden opgehelderd. Als ondernemers, marketeers of algemene pc-gebruikers een geldige CAL, d.w.z. een toegangslicentie, nodig hebben, is het handig dat zij die online kunnen bestellen. Dit bespaart tijd die ambitieuze ondernemers dan beter kunnen investeren in efficiënte bedrijfsprocessen. Windows Server 2022 Device CAL staat een verscheidenheid aan daadwerkelijke toegangen toe, die ook expliciet aan een gebruiker kunnen worden toegewezen. Afhankelijk van de vereisten zijn er gewoonlijk verschillende toegangsautorisaties beschikbaar. Sommige Cals zijn meer geschikt voor individueel, op de gebruiker afgestemd gebruik, en andere Cals zijn bijzonder geschikt omdat zij door verschillende apparaten kunnen worden gebruikt.

Gebruikers die een Windows Server 2022 Device CAL aanschaffen, krijgen officieel rechten voor vele functies en bedrijfstoepassingen. Waar gaat het hier concreet om? Over de licenties voor Windows Server, zodat de toepassingen professioneel en ten volle kunnen worden gebruikt.

Voor wie is Windows Server 2022 Device CAL geschikt?

Het pakket is bijzonder geschikt voor bedrijfseigenaars die de werkstations van hun werknemers een officiële licentie willen geven, zodat alles legaal is. Het pakket wordt sterk aanbevolen voor bedrijven die in ploegen werken, aangezien voor elke gebruiker individuele instellingen kunnen worden gemaakt.

Welke extra voordelen biedt het pakket voor nieuwe gebruikers?

De gebruiker kan veel nieuwe, doeltreffende functies verwachten, alsmede verbeteringen van de oude versies. Een ander voordeel voor veel belangstellenden is de mogelijkheid om online te kopen.

Kenmerken

Kenmerk: Licentie
Versie:Microsoft Windows Server 2022 Device-CAL

Opmerking over de activering van het product en informatie over de installatie:
U ontvangt de licentie (overdracht van rechten) voor het Microsoft-product dat u hebt gekocht. Voor deze licentie is geen product- of licentiesleutel vereist. Het ontvangstbewijs is rechtsgeldig in de vorm van een verzendlabel.

 

Win Server 2022 standaard apparaat CAL

De Windows Server Device CAL blijft ook relevant voor de Server 2022 Edition: dit is het licentiemodel van Microsoft waarmee apparaten toegang kunnen krijgen tot de Win Server 2022 Standard 16/24 Core of de Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core.

Tussen haakjes: De afkorting CAL betekent Client Access License. Of de client een apparaat of een gebruiker is, is niet duidelijk uit deze term alleen - dit is waarom Microsoft een onderscheid maakt tussen de Win Server 2022 Standard User CAL en de Win Server 2022 Standard Device CAL.

Apparaat CAL: Wat dekt de licentie?

Een CAL kopen voor een apparaat is altijd zinvol als een apparaat toegang moet krijgen tot de server, maar het aantal gebruikers is niet relevant. De licentie geeft het apparaat toegang tot alle functionaliteiten van de aangekochte Windows Server 2022-functionaliteit. Dit verschilt naargelang het om een major of minor versie gaat.

Een dergelijke CAL wordt bijvoorbeeld gebruikt voor administratieve of economische doeleinden. Dit zou onder meer het geval zijn als verschillende werknemers in een bedrijf dezelfde apparaten gebruiken. Of het nu om dezelfde activiteit of verschillende werkfasen gaat, doet niet ter zake.

Voor externe toegang daarentegen is een speciale vergunning vereist: De Remote Desktop 2022 Device CAL. Deze kan samengaan met de Remote Desktop 2022 User CAL en wordt onder dezelfde voorwaarden gekozen als de normale licenties.

 CAL-2

Foto credits: © Amgun - stock.adobe.com

 

Voor welke licenties zijn CAL's beschikbaar?

Zowel apparaat- als gebruikers-CAL's zijn beschikbaar voor diverse Microsoft-aanbiedingen. Het is belangrijk op te merken dat licenties vereist zijn voor elk apparaat dat direct of indirect toegang heeft tot de server of het programma. Deze omvatten:

 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft RDS
 • Microsoft Sharepoint
 • Microsoft SQL
 • Windows Server

Apparaat CAL's voor Windows Server Standaard of Datacenter?

Of de Standard of Datacenter Edition het juiste product is voor een bedrijf, hangt af van de respectieve IT-infrastructuur. Terwijl kleine bedrijven meestal met de Standard Edition uit de voeten kunnen, hebben middelgrote of grote organisaties de Datacenter Edition nodig. Beide werken alleen als aan de minimum hardwarevereisten is voldaan en de nodige licenties beschikbaar zijn.

In het algemeen ligt het verschil tussen de edities van Windows Server in het aantal virtuele machines dat is toegestaan. Terwijl het aantal onbeperkt is in het Datacenter, is het beperkt tot twee virtuele machines in de Standard Edition.

Apparaat CALs kopen

Als u uw bedrijf wilt uitrusten met Device CALs, kunt u ze hier rechtstreeks op onze site kopen. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat het de juiste licentie is: namelijk een Device CAL, niet een User CAL. Ze worden per stuk verkocht, maar ook in bundels van meestal 5, 10 of 50 stuks. Vanaf september 2021 bedragen de kosten van vijf Device CAL's ongeveer 140 euro.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2022 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken