Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core

€ 427,01 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822454
 • DG7GMGF0D65N:0003
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Als krachtig besturingssysteem voor serveromgevingen biedt Microsoft Windows Server 2022...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Als krachtig besturingssysteem voor serveromgevingen biedt Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core de ideale oplossing voor bedrijven die hoge betrouwbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit vereisen. Met een licentie voor twee processorkernen is deze versie van de server speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven met een groot aantal virtuele machines (VM's).

Vergeleken met de Essentials-versie is Windows Server 2022 Datacenter 2 Core gericht op grotere bedrijven met uitgebreidere IT-eisen. Terwijl de Essentials-versie beperkt is tot 25 gebruikers en specifiek is ontworpen voor kleine bedrijven, biedt de Datacenter-versie een onbeperkt aantal gebruikers en kunnen bedrijven een uitgebreidere serverinfrastructuur opbouwen.

Met Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core kunnen bedrijven hun serveromgevingen eenvoudig beheren, beveiligen en sneller schalen om te voldoen aan de eisen van hun groeiende IT-infrastructuur. De functies en voordelen van deze versie maken het een ideale keuze voor bedrijven die een zeer beschikbare en schaalbare serveromgeving nodig hebben.

Microsoft Windows Server 2022 Standard en Microsoft Windows Server 2022 Datacenter in vergelijking

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter en Microsoft Windows Server 2022 Standard zijn beide besturingssystemen voor serveromgevingen die zijn ontworpen voor verschillende doelgroepen en vereisten.

Windows Server 2022 Standard is de basisversie van het besturingssysteem en biedt een solide basis voor kleine tot middelgrote bedrijven die een betrouwbare en eenvoudige serverinfrastructuur nodig hebben. Het biedt basisfuncties zoals de mogelijkheid om bestanden en printers te delen, gebruikers- en groepsaccounts te beheren en externe toegang tot de server te bieden. Het ondersteunt ook virtualisatie van maximaal twee VM's op één server.

Windows Server 2022 Datacenter is de geavanceerde versie van het besturingssysteem en biedt extra functies die het ideaal maken voor grotere bedrijven met meer veeleisende IT-eisen. Het biedt alle functies van de standaardversie plus geavanceerde functies zoals Storage Spaces Direct, Software-defined Networking en Shielded Virtual Machines. Verder biedt het onbeperkte virtualisatierechten, zodat bedrijven zoveel VM's kunnen draaien als ze nodig hebben op een fysieke server.

Over het geheel genomen biedt Windows Server 2022 Datacenter meer schaalbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid dan de standaardversie, waardoor het een betere keuze is voor grotere bedrijven met zwaardere IT-eisen. Het is echter ook duurder dan de standaardversie. Bedrijven moeten zorgvuldig hun specifieke eisen overwegen om te beslissen welke versie van het besturingssysteem het beste bij hun behoeften past.

Kenmerken Microsoft Windows Server 2022 Standaard Microsoft Windows Server 2022 Datacenter
Belangrijkste functies van Windows Server   ✓ 
Hybride integratie    ✓
Hyper-convergente infrastructuur  × ✓ 
OSE/Hyper-V container  2 Onbeperkt
Windows servercontainer  Onbeperkt  Onbeperkt
Hostbewakingsservice    ✓
Geheugenreplica    ✓
Afgeschermde virtuele machines (VM's)  ×  ✓
Softwaregedefinieerde netwerken  ×  ✓
Softwaregedefinieerd geheugen  ×  ✓

Wat spreekt er allemaal in het voordeel van de Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core versie?

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter is een ideale oplossing voor bedrijven die een betrouwbare, schaalbare en flexibele serverinfrastructuur nodig hebben. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor Windows Server 2022 Datacenter:

 1. Hoge beschikbaarheid: Windows Server 2022 Datacenter biedt een hogere beschikbaarheid van applicaties en gegevens door functies zoals Storage Spaces Direct en Shielded Virtual Machines. Met deze functies kunnen organisaties hun serverinfrastructuur zo opbouwen dat deze de best mogelijke bescherming biedt tegen downtime.
 2. Schaalbaarheid: Windows Server 2022 Datacenter biedt onbeperkte virtualisatierechten, waardoor organisaties zoveel virtuele machines kunnen draaien als ze nodig hebben op een fysieke server. Dit maakt het eenvoudiger om de serverinfrastructuur te schalen om aan de toenemende eisen van het bedrijf te voldoen.
 3. Beveiliging: Met Windows Server 2022 Datacenter kunnen bedrijven hun serveromgevingen beter beveiligen en beschermen tegen bedreigingen. Functies zoals softwaregedefinieerd netwerken en afgeschermde virtuele machines helpen de beveiliging van applicaties en gegevens te verhogen en aanvallen op de serverinfrastructuur te voorkomen.
 4. Flexibiliteit: Windows Server 2022 Datacenter biedt een groot aantal functies waarmee bedrijven flexibeler kunnen zijn in hun serveromgevingen. Hieronder vallen functies zoals software-defined networking, die het voor organisaties gemakkelijker maken om hun netwerkarchitectuur aan te passen aan de behoeften van hun applicaties.
 5. Ondersteuning voor moderne toepassingen: Windows Server 2022 Datacenter biedt ondersteuning voor moderne applicaties zoals containers en Kubernetes. Deze functies maken het eenvoudiger om applicaties te ontwikkelen, in te zetten en te beheren in de serveromgeving.

Al met al biedt Windows Server 2022 Datacenter een uitgebreide oplossing voor bedrijven die een betrouwbare, schaalbare en flexibele serverinfrastructuur nodig hebben. Als je je serverinfrastructuur naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan een upgrade naar Windows Server 2022 Datacenter.

Systeemvereisten Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core

 • Processor: 1,4 GHz 64-bits processor met ten minste 2 kernen
 • RAM: 4 GB RAM voor de installatieoptie Server Core, 16 GB voor de installatieoptie Desktop Experience
 • Harde schijf: 64 GB of meer beschikbare ruimte op de systeempartitie
 • Netwerkkaart: Een netwerkkaart die ten minste Gigabit Ethernet-snelheid ondersteunt
 • Beeldscherm: Super VGA (1024 x 768) of hoger op een 32-bits kleurenpalet
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2 Core"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken