Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Server 2022 Standard

Microsoft Windows Server 2022 Standard

€ 711,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821928
 • P73-08330
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Serverlicenties

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Het doel van Microsoft is om mensen in staat te stellen altijd, overal en met elk...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2022 Standard"

Het doel van Microsoft is om mensen in staat te stellen altijd, overal en met elk toegangsapparaat te communiceren via eersteklas software. Al vele jaren ontwikkelt 's werelds grootste softwarebedrijf software die het voor mensen gemakkelijker maakt om thuis, op het werk en op school pc's te gebruiken en die voor hen nieuwe dimensies opent. Dit wordt gecombineerd met een sterke betrokkenheid bij het internet, dat steeds meer het dienstencentrum en het verbindingselement voor al deze apparaten wordt.

Windows Server Standard 2022 wordt per cores gelicentieerd, net als de vorige versies. Daarnaast zijn er toegangslicenties (CAL's) nodig voor gebruikers en apparaten.

Dit zijn de nieuwe en verbeterde functies van Microsoft Windows Server 2022.

Kenmerken Microsoft Windows Server 2022 Standaard

 •     Verbeterde beveiliging op meerdere niveaus
 •     Hybride functionaliteit met Azure
 •     Flexibel applicatieplatform

Verbeterde beveiliging op meerdere niveaus

Windows Server 2022 verbetert de beveiliging met nieuwe functies zoals Secured-Core Server en Secured Connectivity.

 • Secured-Core Server betekent dat onze hardwarepartners hardware, firmware en stuurprogramma's hebben geleverd om klanten te helpen de beveiliging van hun kritieke systemen te verbeteren. IT- en SecOps-teams kunnen zorgen voor uitgebreide beveiliging in hun omgeving met de geavanceerde bescherming en proactieve verdediging van Secured-core Server op alle niveaus van hardware, firmware en virtualisatie.
 • De beveiligde connectiviteit in Windows Server 2022 biedt een extra beveiligingslaag tijdens de doorvoer. De nieuwe versie biedt een snellere en veiligere, met HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) versleutelde verbinding en industriestandaard AES-256 encryptie met ondersteuning voor het Server Message Block (SMB) protocol.

Hybride mogelijkheden met Azure

Klanten kiezen voor een hybride en multi-cloud aanpak om hun bedrijven digitaal te transformeren. Nu kunnen zij profiteren van clouddiensten met Windows Server 2022 on-premises door verbinding te maken met Azure Arc.

Bovendien kunnen klanten profiteren van verbeteringen aan de bestandsserver, zoals SMB-compressie in Windows Server 2022. SMB Compressie verbetert de overdracht van toepassingsbestanden door gegevens te comprimeren terwijl ze over het netwerk worden overgedragen. Tot slot biedt Windows Management Center, een populaire tool onder beheerders, verbeterde functies voor serverbeheer, zoals een nieuwe eventweergave en gateway proxy-ondersteuning voor scenario's met een Azure-verbinding.

Flexibel applicatieplatform en containers

Microsoft verbetert de ondersteuning en samenwerking voor grote, bedrijfskritische toepassingen zoals SQL Server. Windows Server 2022 ondersteunt toepassingen met maximaal 48 TB geheugen en 2.048 logische cores in maximaal 64 fysieke sockets.

 • De ondersteuning voor Windows Containers wordt ook voortdurend uitgebreid:
 • De grootte van het image is aanzienlijk gereduceerd om het opstartproces te versnellen.
 • Verlengde ondersteuningslevenscyclus voor Nano Server: De ondersteuning voor Windows Server 2022 Nano Server loopt door tot 2026, in overeenstemming met de mainstream-ondersteuning.
 • Verbeterde prestaties en schaalbaarheid voor veel functies.
 • Verbeterde ondersteuning voor group managed service accounts (gMSA) en IPv6.
 • Ondersteuning voor meerdere subnetten en restrictievere subnet maskers.
 • Nieuwe HostProcess containers voor beter beheer van clusterscripts.
 • Verbeterd en verbeterd Windows Management Center.
 • Met de nieuwe Azure Migrate App Containerization kunnen web-apps direct worden gecontaineriseerd en gemigreerd naar Azure Kubernetes Service (AKS).

Vergelijking Microsoft Windows Server 2022 Standaard & Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

 Windows Server 2022 Standard Edition is bedoeld voor bedrijven die alleen fysieke servers gebruiken of minimaal gevirtualiseerde omgevingen met slechts een paar VM's. De Standard Edition biedt geen Shielded Virtual Machines, Software Defined Networking (SDN) functies en Storage Spaces Direct en Storage Replica. Deze functies zijn alleen beschikbaar met Windows Server 2022 Datacenter Edition.

Kenmerken Microsoft Windows Server 2022 Standaard     Microsoft Windows Server 2022 Datacenter
De belangrijkste functies van de Windows Server  ✓ ✓ 
Hybride integratie  ✓  ✓
Hypergeconvergeerde infrastructuur  × ✓ 
OSE/Hyper-V container  2 Onbeperkt
Windows Server Container  Onbeperkt  Onbeperkt
Host bewakingsdienst  ✓  ✓
Geheugen replica  ✓  ✓
Afgeschermde virtuele machines (VM's)  ×  ✓
Software-gedefinieerde netwerken  ×  ✓
Software-gedefinieerd geheugen  ×  ✓

Systeemeisen

Processor
Minimaal: 1,4 GHz processor met 64 bit
RAM
Minimaal: 512 MB
Vereiste schijfruimte
Minimaal: 32 GB
Overige vereisten
Gigabit (10/100/1000baseT) Ethernet-adapter
DVD-station (als u het besturingssysteem via DVD-media wilt installeren)
Super VGA-monitor (1024 x 768) of monitor met een hogere resolutie
Toetsenbord en Microsoft® muis (of een ander compatibel aanwijsapparaat)
Internettoegang (kan tegen betaling zijn)

 

Win Server 2022 Standaard 16/24 Core

Microsoft biedt de Windows Server 2022 in twee hoofdedities aan: Win Server 2022 Standard en Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core. Ze zijn de opvolgers van Windows Server 2019 en bieden gebruikers tal van nieuwe en verbeterde functies. Dit maakt het tot een belangrijk instrument in het bedrijf, waarmee het IT-landschap duurzaam kan worden verbeterd.

Belangrijk is dat de nieuwe server nauw samenwerkt met Microsoft Azure. Door het onbeperkte aantal gebruikers is deze versie het meest geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven.

Reikwijdte van het systeem

In vergelijking met de vorige versies biedt de nieuwe Windows Server Standard praktische extra functies. Zij maken een nauwe samenwerking met de clouddiensten van Microsoft mogelijk en vergemakkelijken het serverbeheer fundamenteel. Van bijzonder belang is de Azure Arc, waarmee Azure clouddiensten rechtstreeks verbinding kunnen maken met de bedrijfsserver.

De nadruk van deze serverversie ligt uitdrukkelijk op het veiligheidsaspect. Deze nieuwe focus komt tot uiting in een groot aantal functies en stelt bedrijven in staat zich beter te beschermen tegen cyberaanvallen. Hoewel de Windows Server op tal van plaatsen fundamenteel is verbeterd en veel meer gebruiksgemak biedt, staat de veiligheid van de gebruikers in elk opzicht voorop.

 windowscBMD8EOTMGBBS

Foto credit: © charnsitr - stock.adobe.com

Nieuwe toepassingsmogelijkheden

De limieten van ondersteunde hardware groeien voor elke Windows Server versie. Dit is noodzakelijk vanwege de steeds krachtiger wordende hardware en er is ook rekening mee gehouden in Windows Server 2022. Dit komt ook tot uiting in de beperking van het RAM-geheugen: terwijl de vorige versie 24 TB ondersteunde, is nu 48 TB mogelijk.

Een duidelijk voordeel voor beheerders: virtuele machines kunnen nu meer RAM en meer virtuele CPU's tegelijk gebruiken. Op deze manier kunnen aanzienlijk krachtigere systemen worden geleverd en bediend. Dit vormt ook een belangrijke basis voor de interne Exchange OEM van de onderneming.

Hoeveel kost de Win Server 2022 Standard?

De prijs van Microsoft Windows Server 2022 r2 Standard ligt momenteel tussen 600 en 1.200 euro. Hoeveel het precies kost, hangt af van het pakket: Sommige bevatten al Device of User CALs. Of het 16 of 24 core is, wordt ook weerspiegeld in de prijs.

Systeemvereisten voor een goede werking

Om de Windows Server te kunnen draaien, moet het systeem aan de minimumvereisten voldoen - alleen dan kan het worden geïnstalleerd. Deze omvatten een 1,4 GHz 64-bit processor, 512 MB Ram en een 32 GB harde schijf.

Bovendien is een voldoende aantal CAL's vereist. Of dit de Win Server 2022 Standard Device CAL of de Win Server 2022 Standard User CAL is, hangt af van het gewenste gebruik. Om toegang van buitenaf mogelijk te maken, via een Remote Desktop sessie, zijn ook een Remote Desktop 2022 Device CAL en de Remote Desktop 2022 User CAL nodig. Hoeveel van deze vergunningen vereist zijn, hangt af van het algemene gebruik.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2022 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken