Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows 10 Pro N & KN

€ 35,54 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821183
 • FQC-08962
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 10 Pro N & KN voor efficiënt werken Windows 10 Pro N & KN biedt een vertrouwde...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Pro N & KN"

Windows 10 Pro N & KN voor efficiënt werken

Windows 10 Pro N & KN biedt een vertrouwde omgeving en nieuwe, vereenvoudigde functies. Dit maakt het gemakkelijk om alle komende taken op een gemotiveerde en doelgerichte manier uit te voeren. Het doordachte systeem van Windows 10 Pro N & KN heeft in principe dezelfde apparatuur als Windows 10 Home, maar biedt meer extra's.
Zowel individuele gebruikers als bedrijven kunnen Windows 10 Pro N & KN online aanschaffen om zich voor te bereiden op hun specifieke taken. Veilige gegevensversleuteling, externe desktopverbindingen en domeinconnectiviteit zijn een van de vele functies die kunnen helpen. Virtuele machines behoren ook tot de volledige versie van Windows 10 Pro N & KN.

 

 • Cortana van Windows 10, de persoonlijke digitale assistent van de gebruiker, beantwoordt niet alleen vragen, maar zorgt ook voor de afspraken en to-do-lijsten van de gebruiker.
 • Windows 10 is geoptimaliseerd voor gebruik op pc's, notebooks, tablets en smartphones - de gebruiker bepaalt zelf of hij via het aanraakscherm of via de muis en het toetsenbord wil werken.
 • Kaarten, foto's, mail, kalenders, groovemuziek, films & tv-programma's en meer in Windows 10 zijn allemaal geweldige apps, dus je kunt meteen aan de slag.

 

Koop Windows 10 Pro N & KN online

Wanneer u Windows 10 Pro N & KN online koopt, profiteert u van het beproefde, eenvoudig te gebruiken Startmenu: Stel het formaat in op de gewenste grootte en pas de lijst- of tegelweergave aan uw voorkeuren aan.
InstantGo1 is verantwoordelijk voor het snel opstarten en het direct wakker worden uit de slaapstand. Een goede reden om Windows 10 Pro N & KN online te kopen!
De digitale assistent Cortana biedt de ideale ondersteuning. Het leert van uw input en maakt de verschillende taken en andere activiteiten met de volledige versie van Windows 10 Pro N & KN eenvoudiger. U maakt de invoer met uw stem, pen of touch input 3. stel uw vragen of laat Cortana uw afspraken beheren.
Effectief en ambitieus: Windows 10 Pro N & KN biedt functionele apps voor vele toepassingen. Foto's, kaarten, kalenders en mails, de volledige versie met nuttige functies is voorgeïnstalleerd op alle Windows apparaten. Dit betekent dat er vier apps tegelijk kunnen draaien. Met virtuele desktops heeft u altijd overzicht.
Met Microsoft Edge kunt u direct op de webpagina's tekstcommentaar geven en dit met uw vrienden delen.

De individuele varianten voor Microsoft Windows 10 Pro N & KN zijn inbegrepen:

 

Windows 10 Pro N & KN biedt u een verbeterde menunavigatie en maakt het surfen en andere activiteiten veel leuker. Door zijn geschiktheid voor PC's, laptops, tabletcomputers en smartphones kan het besturingssysteem op vele manieren worden gebruikt. Het is aan u hoe u het systeem bedient - via touchscreen, muis, toetsenbord of spraakbesturing.

Dit zijn de extra functies van Microsoft Windows 10 Pro N & KN:

De volledige versie van Windows 10 Pro N & KN bevat nuttige en innovatieve extra functies. Dit is de belangrijkste reden waarom Windows 10 Pro N & KN zo populair is.
De domeinpoort maakt een verbinding met het domeingebaseerde netwerk of een Azure Active Directory mogelijk.
De geavanceerde versleuteling in Windows 10 Pro N & KN verhoogt de bescherming via de geavanceerde beveiligingsinstellingen: hier versleutelt u gevoelige gegevens met BitLocker.
Apps in de winkel: Met Windows 10 Pro N & KN kunt u uw eigen app sectie aanmaken zodat u direct vanuit de winkel toegang heeft tot uw eigen applicaties.
Gebruik Hyper-V om virtuele machines te maken. Hierdoor kunt u meerdere besturingssystemen tegelijk op uw PC gebruiken.
Met de licentie op downgrade-rechten kunt u bestanden van Windows 10 Pro N & KN voor Windows 8.1 Pro of Windows 7 Professional gebruiken indien nodig.
De Current Branch for Business is ook inbegrepen als u Windows 10 Pro N & KN online koopt. Het is aan u om te beslissen wanneer u de beschikbare updates installeert.

Wilt u Windows 10 gebruiken als uw werkcomputer?

In dit geval raden wij u aan een van de Office suites te gebruiken die speciaal voor Windows 10 zijn ontwikkeld:

Bestel Windows 10 Pro N & KN online tegen een gunstige prijs - vertrouw op het beproefde concept met verbeterde functies!

Microsoft Windows 10 Pro N & KN - Omvang van de levering:

 • Microsoft Windows 10 Pro N & KN 32/64Bit volledige versie
 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Pro N & KN 32/64Bit volledige versie ESD Downloaden
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Pro N & KN"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken