Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Office 2016 Professional

Microsoft Office 2016 Professional

€ 116,88 * € 305,03 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820082
 • 269-16805
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Office 2016 Professional Binnen het bedrijf biedt Microsoft Office 2016...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2016 Professional"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office 2016 Professional


Binnen het bedrijf biedt Microsoft Office 2016 Professional een uitstekende facilitatie en geeft het toegang tot alle essentiële programma's van het Office-pakket. In vergelijking met veel andere kantoorlicenties bevat Microsoft Office 2016 Professional ook andere programma's met Access en Publisher, die kunnen worden gebruikt om een functionele productplanning te garanderen. Verder zijn de andere toepassingen natuurlijk geschikt voor het uitwerken van tabellen, het maken van documenten of het voorbereiden van gedetailleerde presentaties. De volgende tools zijn daarom opgenomen in de Microsoft Office 2016 Professional volledige versie:

 

Volwaardige concepten voor projectwerk

Degenen die afhankelijk zijn van het meest gedetailleerde en professionele gebruik van verschillende tools in hun dagelijkse werkprocessen zullen Microsoft Office 2016 Professional een succesvolle combinatie vinden. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om snel inzicht te krijgen en alle processen in de gaten te houden. De gewenste aanpassingen kunnen daarentegen met een paar klikken worden uitgevoerd, zodat de applicaties te allen tijde aan de kwaliteitseisen in het bedrijf kunnen voldoen.

Ook heel belangrijk is de eenvoudige integratie met het doordachte productwerk. In verband met de cloud wordt dus een goede basis gelegd voor het delen van gemaakte content met andere accounts. De toegang kan op elk moment door de maker van het bestand worden gedefinieerd, zodat de eigen bedrijfsgegevens altijd aan de veilige kant zijn. Dit maakt een gedetailleerde en gerichte controle van alle processen mogelijk, wat altijd mogelijk is met Microsoft Office 2016 Professional.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 

 • Onafhankelijk gebruik van alle programma's en componenten
 • Directe koppeling van de individuele tools
 • Snelle zoektocht naar de nodige functies
 • Opwaarderen van eigen structuren via SmartArt
 • Intuïtieve aanpassing van reeds gecreëerde inhoud
 • Hoge prestaties voor alle soorten toepassingen

 

Talrijke praktische hulpmiddelen voor elke toepassing

Microsoft Office 2016 Professional wil een hoog niveau van gebruiksvriendelijkheid bieden en het gebruik van de vele programma's vereenvoudigen. Dit wordt bereikt met een verscheidenheid aan nieuwe functies die de automatische afstemming van de inhoud vereenvoudigen. Met Excel's autofill functie kunt u bijvoorbeeld tabellen invullen op basis van te verwachten patronen en uzelf het vervelende detailwerk zonder problemen besparen.

Verdere voordelen met de Microsoft Office 2016 Professional volledige versie zijn de vereenvoudigde zoekfunctie via de "Tell Me" taalassistent. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste functies in alle toepassingen te vinden en maakt een veel comfortabeler gebruik mogelijk. Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om gemakkelijk gecreëerde inhoud op het web te delen en te bekijken zonder de programma's te installeren. Op deze manier is het mogelijk om de werkplek in het bedrijf uit te rusten met state-of-the-art software en de flexibiliteit van het eigen werk te vergroten.

Koop nu Microsoft Office 2016 Professional

Microsoft Office 2016 Professional biedt daarom veel nieuwe functies en details die de afstemming van uw eigen content fundamenteel vereenvoudigen. Na slechts enkele muisklikken zijn er visueel en inhoudelijk zinvolle compilaties gemaakt om de belangrijkste informatie op een duidelijke en beknopte manier aan te leveren. Wie Microsoft Office 2016 Professional wil aanschaffen, beschikt dus over een modern pakket voor dagelijks gebruik en kan bij elk project rekenen op flexibiliteit.

 

Wat is de doelgroep van Microsoft Office 2016 Professional?

De doelgroep voor Microsoft Office 2016 Professional zijn in principe bedrijven. Onder bepaalde omstandigheden kan het echter ook geschikt zijn voor zelfstandigen of freelancers om terug te keren naar deze kantoorvorm en te profiteren van het hele assortiment.

Hoe werkt de link naar de cloud?

Voor dit doel wordt de Microsoft Office 2016 Professional volledige versie geleverd met een intuïtieve en moderne cloudservice. Door de koppeling met OneDrive kunnen alle projecten en de bijbehorende gegevens in de cloud worden opgeslagen en vanaf elke locatie toegankelijk zijn.

Voor welke besturingssystemen is het pakket geschikt?

Microsoft Office 2016 Professional is een goede keuze voor besturingssystemen vanaf Windows 7. Hoewel de programma's zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10, wordt ook van de andere systemen verwacht dat ze soepel lopen en goed presteren.

 

 

Systeemvereisten:

 • Computer en processor: x86/x64-processor met ten minste 1 GHz en SSE2-instructieset
 • Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies.
 • Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Beeldscherm: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
 • Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 R2 en .NET Framework 3.5
 • Grafisch: Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Office 2016 Professional
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Office 2016 Professional"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2016
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2016 Professional"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2016
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2016 Professional"
26 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Angenehmer Kontakt. Schnelle Zahlung, gern wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken