Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019

€ 213,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821141
 • 100564-DE
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 10 Enterprise N - Planning voor de toekomst met ondersteuning op lange termijn...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 10 Enterprise N - Planning voor de toekomst met ondersteuning op lange termijn

Met de release van Windows 10 in 2015 heeft Microsoft de laatste grote versie van Windows uitgebracht voor de nabije toekomst. In plaats van om de paar jaar een nieuwe versie op de markt te brengen, zorgt Microsoft sindsdien voor continue updates. Nieuwe functies en verbeteringen komen dus alle gebruikers ten goede. Wat aantrekkelijk is voor veel particuliere gebruikers kan hinderlijk zijn voor systeembeheerders in bedrijven, overheden en andere instellingen met een uitgebreide IT-infrastructuur. Om de update-cycli voor deze doelgroep beter beheersbaar te maken, biedt Microsoft via het zogenaamde Long Term Support Channel (LTSC) Windows-versies aan, die zonder extra functie-updates over een langere periode van de nodige beveiligingsupdates en -patches worden voorzien. Licenties voor Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019 zijn verkrijgbaar bij blitzhandel24 tegen topvoorwaarden. Natuurlijk zoals altijd met blitzhandel24.Dat spreekt voor de Windows 10 Enterprise N-editie

Met de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise N kiest u voor een van de meest veilige versies van Windows ooit. Omdat Windows 10 wordt geleverd met Windows Defender, dat sterke bescherming biedt tegen malware en hackeraanvallen. In de Enterprise-versie van het besturingssysteem is deze beveiliging nog verder verbeterd en uitgebreid met nauwkeuriger instelbare functies. De Windows Defender Application Guard en de Application Control-functie ondersteunen u. Dankzij het Resilient Filesystem (RFS) genezen beschadigde datasets automatisch.
Bovenal ondersteunt Windows 10 Enterprise N Edition u in het updateproces. Dankzij de update-analysefuncties kunt u controleren welke componenten en toepassingen van uw systeeminfrastructuur u in de gaten moet houden voordat u naar een nieuwe versie van Windows 10 Enterprise N LTSC updatet. Dit verbetert de voorspelbaarheid van uw updates nog verder. Het gebruik van de LTSC-versies van Windows 10 Enterprise N is hier bijzonder nuttig.Het lange termijn ondersteuningskanaal

Door de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise N krijgt u toegang tot het LTS-kanaal van Microsoft Windows 10, waardoor u tot zes jaar na de release van een LTSC-versie van Windows beveiligingsupdates en -patches krijgt. Dit stelt u in staat om Windows updates voor uw organisatie te plannen op de lange termijn. Immers, IT moet zich richten op uw behoeften en niet andersom. Om de drie jaar brengt Microsoft een nieuwe LTSC-versie van het systeem uit. De vorige versie zal vanaf dat moment nog twee tot drie jaar van beveiligingsupdates worden voorzien. Dit zorgt ervoor dat u genoeg tijd heeft om de volgende LTSC-update in uw bedrijf uit te rollen.


Weet u nog niet zeker of u Windows 10 Enterprise LTSC wilt kopen? Ons vriendelijke en competente supportteam adviseert u graag over al uw vragen over Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019 - per e-mail, telefoon of live chat.


Wat is het Lange Termijn Ondersteuningskanaal voor Windows 10?

Om de paar jaar definieert Microsoft een versie van Windows 10 als LTSC-versie. Deze versie wordt dan voor een bijzonder lange tijd voorzien van beveiligingsupdates, zonder dat het nodig is om versie- en functie-updates voor het systeem te installeren. Dit vermindert de administratieve rompslomp aanzienlijk.Wie moet Windows 10 Enterprise N LTSC kopen?

Met de LTSC-versie van Windows 10 Enterprise N richt Microsoft zich vooral op IT-beheerders in grotere bedrijven, overheidsinstellingen of onderwijsinstellingen. In dergelijke instellingen betekent de anders noodzakelijke twee keer per jaar plaatsvindende update van de Windows-functie een aanzienlijke inspanning. Daarnaast is het in veel gevallen noodzakelijk om medewerkers te trainen in het gebruik van nieuwe functies en eventueel aangepaste interface-elementen. LTSC-versies van Windows zijn voorzien van beveiligingsupdates voor maximaal zes jaar, dus het is slechts nodig om ongeveer elke drie jaar een nieuwe versie van Windows 10 te distribueren.Waarom zouden beheerders moeten vertrouwen op Windows 10 Enterprise N LTSC?

Het gebruik van Windows 10 Enterprise N LTSC betekent niet alleen minder onderhoud voor uw IT-systemen. Het biedt ook een voorspelbare tijdshorizon voor het updaten van uw infrastructuur. Vooral in grotere bedrijven kunnen u en uw management dus al in een vroeg stadium een tijdvenster definiëren voor de vernieuwing van uw IT-infrastructuur. Door ook het updaten van hardware en andere softwareproducten in verband hiermee te plannen, bespaart u veel tijd en geld. Een goede reden om Microsoft Windows 10 Enterprise N te kopen.

 

Microsoft Windows 10 - het juiste besturingssysteem voor elke gebruiker

Naast de terugkeer van het populaire Startmenu, dat in Windows 8 kortstondig was verdwenen, biedt Windows 10 ook de Persoonlijke Assistent Cortana aan, waarmee u een breed scala aan toepassingen met spraakopdrachten kunt bedienen. Daarnaast is Windows 10, net als zijn voorganger, natuurlijk in verschillende versies verkrijgbaar. Microsoft heeft zich specifiek gericht op de individuele doelgroepen, zodat het voor iedere gebruiker van een geschikt eindapparaat echt de moeite waard is om Windows 10 te kopen. De individuele versies zijn inbegrepen:

 

Wilt u Windows 10 als werkstation gebruiken?

In dit geval bevelen wij één van de Office Suites aan, die speciaal voor Windows 10 zijn ontworpen:

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Microsoft Windows Enterprise N LTSC 2019
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • Factuur met vermelding van BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Let op: Deze aanbieding bevat geen product sleutelsticker (COA-etiket). Dit aanbod is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019"
22 okt. 2020

alles super

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken