Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019

€ 213,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821141
 • 100564-DE
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 10 Enterprise N - Planning voor de toekomst met ondersteuning op lange termijn...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise N - Planning voor de toekomst met ondersteuning op lange termijn

Met de release van Windows 10 in 2015 heeft Microsoft de laatste grote versie van Windows uitgebracht voor de nabije toekomst. In plaats van om de paar jaar een nieuwe versie op de markt te brengen, zorgt Microsoft sindsdien voor continue updates. Nieuwe functies en verbeteringen komen dus alle gebruikers ten goede. Wat aantrekkelijk is voor veel particuliere gebruikers kan hinderlijk zijn voor systeembeheerders in bedrijven, overheden en andere instellingen met een uitgebreide IT-infrastructuur. Om de update-cycli voor deze doelgroep beter beheersbaar te maken, biedt Microsoft via het zogenaamde Long Term Support Channel (LTSC) Windows-versies aan, die zonder extra functie-updates over een langere periode van de nodige beveiligingsupdates en -patches worden voorzien. Licenties voor Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019 zijn verkrijgbaar bij blitzhandel24 tegen topvoorwaarden. Natuurlijk zoals altijd met blitzhandel24.Dat spreekt voor de Windows 10 Enterprise N-editie

Met de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise N kiest u voor een van de meest veilige versies van Windows ooit. Omdat Windows 10 wordt geleverd met Windows Defender, dat sterke bescherming biedt tegen malware en hackeraanvallen. In de Enterprise-versie van het besturingssysteem is deze beveiliging nog verder verbeterd en uitgebreid met nauwkeuriger instelbare functies. De Windows Defender Application Guard en de Application Control-functie ondersteunen u. Dankzij het Resilient Filesystem (RFS) genezen beschadigde datasets automatisch.
Bovenal ondersteunt Windows 10 Enterprise N Edition u in het updateproces. Dankzij de update-analysefuncties kunt u controleren welke componenten en toepassingen van uw systeeminfrastructuur u in de gaten moet houden voordat u naar een nieuwe versie van Windows 10 Enterprise N LTSC updatet. Dit verbetert de voorspelbaarheid van uw updates nog verder. Het gebruik van de LTSC-versies van Windows 10 Enterprise N is hier bijzonder nuttig.Het lange termijn ondersteuningskanaal

Door de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise N krijgt u toegang tot het LTS-kanaal van Microsoft Windows 10, waardoor u tot zes jaar na de release van een LTSC-versie van Windows beveiligingsupdates en -patches krijgt. Dit stelt u in staat om Windows updates voor uw organisatie te plannen op de lange termijn. Immers, IT moet zich richten op uw behoeften en niet andersom. Om de drie jaar brengt Microsoft een nieuwe LTSC-versie van het systeem uit. De vorige versie zal vanaf dat moment nog twee tot drie jaar van beveiligingsupdates worden voorzien. Dit zorgt ervoor dat u genoeg tijd heeft om de volgende LTSC-update in uw bedrijf uit te rollen.


Weet u nog niet zeker of u Windows 10 Enterprise LTSC wilt kopen? Ons vriendelijke en competente supportteam adviseert u graag over al uw vragen over Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019 - per e-mail, telefoon of live chat.


Wat is het Lange Termijn Ondersteuningskanaal voor Windows 10?

Om de paar jaar definieert Microsoft een versie van Windows 10 als LTSC-versie. Deze versie wordt dan voor een bijzonder lange tijd voorzien van beveiligingsupdates, zonder dat het nodig is om versie- en functie-updates voor het systeem te installeren. Dit vermindert de administratieve rompslomp aanzienlijk.Wie moet Windows 10 Enterprise N LTSC kopen?

Met de LTSC-versie van Windows 10 Enterprise N richt Microsoft zich vooral op IT-beheerders in grotere bedrijven, overheidsinstellingen of onderwijsinstellingen. In dergelijke instellingen betekent de anders noodzakelijke twee keer per jaar plaatsvindende update van de Windows-functie een aanzienlijke inspanning. Daarnaast is het in veel gevallen noodzakelijk om medewerkers te trainen in het gebruik van nieuwe functies en eventueel aangepaste interface-elementen. LTSC-versies van Windows zijn voorzien van beveiligingsupdates voor maximaal zes jaar, dus het is slechts nodig om ongeveer elke drie jaar een nieuwe versie van Windows 10 te distribueren.Waarom zouden beheerders moeten vertrouwen op Windows 10 Enterprise N LTSC?

Het gebruik van Windows 10 Enterprise N LTSC betekent niet alleen minder onderhoud voor uw IT-systemen. Het biedt ook een voorspelbare tijdshorizon voor het updaten van uw infrastructuur. Vooral in grotere bedrijven kunnen u en uw management dus al in een vroeg stadium een tijdvenster definiëren voor de vernieuwing van uw IT-infrastructuur. Door ook het updaten van hardware en andere softwareproducten in verband hiermee te plannen, bespaart u veel tijd en geld. Een goede reden om Microsoft Windows 10 Enterprise N te kopen.

 

Microsoft Windows 10 - het juiste besturingssysteem voor elke gebruiker

Naast de terugkeer van het populaire Startmenu, dat in Windows 8 kortstondig was verdwenen, biedt Windows 10 ook de Persoonlijke Assistent Cortana aan, waarmee u een breed scala aan toepassingen met spraakopdrachten kunt bedienen. Daarnaast is Windows 10, net als zijn voorganger, natuurlijk in verschillende versies verkrijgbaar. Microsoft heeft zich specifiek gericht op de individuele doelgroepen, zodat het voor iedere gebruiker van een geschikt eindapparaat echt de moeite waard is om Windows 10 te kopen. De individuele versies zijn inbegrepen:

 

Wilt u Windows 10 als werkstation gebruiken?

In dit geval bevelen wij één van de Office Suites aan, die speciaal voor Windows 10 zijn ontworpen:

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Microsoft Windows Enterprise N LTSC 2019
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • Factuur met vermelding van BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Let op: Deze aanbieding bevat geen product sleutelsticker (COA-etiket). Dit aanbod is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSC 2019"
22 okt. 2020

alles super

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken