Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016

€ 172,81 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821140
 • KW4-00144
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  Windows 10 Enterprise N LTSB - Stabiele ramen voor veiligheidskritische...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016"

 

Windows 10 Enterprise N LTSB - Stabiele ramen voor veiligheidskritische toepassingen

Met de release van Microsoft Windows 10 in de zomer van 2015 heeft Microsoft het publicatiemodel van Windows aanzienlijk veranderd. In plaats van om de paar jaar een nieuwe versie van Windows uit te brengen, zoals tot dan toe het geval was, zal Windows 10 in de nabije toekomst de laatste grote release van Windows zijn. Elke zes maanden zal Windows 10 worden uitgebracht met belangrijke functie-updates die de functionaliteit uitbreiden. Deze snelle releasecyclus is echter vaak ongeschikt voor beheerders van IT-afdelingen van bedrijven, overheidsinstellingen en andere instellingen. Het uitrollen van nieuwe Windows-versies twee keer per jaar op veiligheidskritieke apparaten is in de meeste gevallen gewoonweg te veel moeite. Daarom definieert Microsoft bepaalde Windows-versies als varianten die voor een bijzonder lange tijd met beveiligingsupdates worden geleverd. Deze staan bekend als LTSB (Long Term Servicing Branch) en LTSC (Long Term Servicing Channel). Net als alle andere versies van Windows kunt u Windows 10 Enterprise via blitzhandel24 kopen tegen absolute topvoorwaarden: goedkoop, betrouwbaar en vooral met bliksemsnelle levering van de gekochte licentiesleutels.


Stabiele ramen in professioneel gebruik

Ondersteuning voor de Long Term Servicing Branch (LTSB) is een functie die uitsluitend beschikbaar is voor Windows 10 Enterprise-klanten. Het belangrijkste doel is om apparaten die niet dagelijks voor kantoor- of internetactiviteiten worden gebruikt, langzamer te voorzien van bijgewerkte functies. Dit om te voorkomen dat mogelijke beveiligingsgaten in dergelijke nieuwe Windows-functies een probleem worden. Dit maakt de LTSB- en LTSC-versies van Windows 10 bijzonder geschikt voor gebruik op bijzonder veiligheidskritische apparaten. Bijvoorbeeld in medische praktijken, advocatenkantoren of de wetenschap. Beveiligingsupdates worden ook automatisch toegepast op LTSB-versies van Windows (als het draaiende systeem is aangesloten op het internet) via Windows Update. Een update naar de volgende LTSC-versie daarentegen is niet geautomatiseerd, maar pas na goedkeuring door de beheerder.


Windows 10 Enterprise-Editie N

Naast de ondersteuning van de LTSB/LTSC updatemodi, brengt Windows 10 in de Enterprise Edition N ook enkele extra functies die de investering de moeite waard maken. Dit zijn bijvoorbeeld geavanceerde beveiligingsopties zoals Device Guard, die de installatie en uitvoering van software die niet expliciet is toegestaan, verhinderen. Enterprise Data Protection zorgt ervoor dat de gegevens van uw bedrijf worden beschermd tegen onbedoelde verspreiding door bedieningsfouten. Met de mogelijkheid om Windows 10 Enterprise-installaties te leveren, wordt de distributie van het systeem naar vele computers tegelijk een kwestie van tijd. Een eenmalige configuratie kan eenvoudig worden overgebracht naar nieuwe computers.

Weet u niet goed hoe de licentie van Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016 werkt en of het nog steeds zinvol is om te investeren in clients voor uw bestaande LTSB-omgeving? Onze competente en vriendelijke medewerkers adviseren u graag over alle vragen met betrekking tot Windows 10 Enterprise en de Long Term Servicing Branch. Neem gewoon contact met ons op via e-mail, telefoon of chat: We zijn klaar voor u!


Wat is Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016?

Met de Long Term Servicing Branch (LTSB) biedt Microsoft bijzonder lange versies van Windows aan met beveiligingsupdates. Windows 10 Enterprise N LTSB 2016 wordt bijvoorbeeld regelmatig bijgewerkt tot oktober 2021 en kan zelfs de belangrijkste beveiligingspatches ontvangen tot oktober 2026 via Extended Support.


Wie moet Windows 10 Enterprise N LTSB kopen?

De LTSB- en LTSC-versies van Windows 10 Enterprise N zijn vooral bedoeld voor beheerders van bedrijfssystemen met een verhoogde beveiligingsbehoefte. Nieuwe klanten met Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016 zullen worden toegevoegd, vooral in bestaande IT-infrastructuren die al op deze versie van Windows 10 vertrouwen. Als u een compleet nieuw netwerk aan het opzetten bent, moet u in plaats daarvan eens kijken naar onze aanbiedingen rond Windows 10 Enterprise N LTSB 2019. In het algemeen is een latere upgrade naar de volgende versie echter ook mogelijk vanaf de LTSB 2016-versies.


Waarom zou u kiezen voor Windows 10 Enterprise N LTSB 2016?

Door de aanschaf van Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016 krijgt u toegang tot een stabiele versie van Windows 10 die voorzien is van alle benodigde beveiligingsupdates. Vooral als u met deze Windows versie al andere computers in het netwerk draait, kunt u er zeker van zijn dat alle systemen altijd up-to-date zijn. Zelfs als u van plan bent om op de middellange termijn te upgraden en een meer actuele versie van Windows 10 Enterprise N wilt kopen, is de investering in de 2016-editie niet tevergeefs. Omdat updates voor nieuwere versies altijd mogelijk zijn met Windows 10.

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • Factuur met vermelding van BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Let op: Deze aanbieding bevat geen product sleutelsticker (COA-etiket). Dit aanbod is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2016"
22 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken