Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 Device CAL

€ 170,77 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822340
 • DG7GMGF0MF3T-0001
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Versterk je bedrijf met Microsoft SQL Server 2022 Standard Device CAL's Een belangrijk...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

kisspng-microsoft-sql-server-database-admi-server-5ad641f3073f38Versterk je bedrijf met Microsoft SQL Server 2022 Standard Device CAL's

Een belangrijk hulpmiddel voor bedrijven zijn de Microsoft SQL Server 2022 Standard Device CAL's, waarmee je de toegang tot de servers kunt beheren en controleren. Dit is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde apparaten toegang hebben tot de server en zijn bronnen.

Microsoft SQL Server 2022 Standard Device CAL (Client Access License) is een licentie waarmee een
apparaat toegang krijgt tot Microsoft SQL Server 2022 Standard. Met een Device CAL heeft een apparaat vanaf elke locatie toegang tot de server, zolang het een geldige Device CAL heeft en gebruikt wordt door een bevoegde gebruiker. Het is vergelijkbaar met de User CAL, maar wordt gekocht per apparaat en niet per gebruiker.

Koop Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 Device CAL tegen een lage prijs

Device CAL's zijn een belangrijk onderdeel van de licentiestrategie van een organisatie, omdat ze organisaties in staat stellen de toegang tot de server te beheren en te controleren door apparaten in plaats van individuele gebruikers. Dit kan bijzonder nuttig zijn in situaties waarin meerdere gebruikers een apparaat delen, zoals in een openbare bibliotheek of kiosk.

Apparaat CAL's worden meestal per apparaat gekocht, wat betekent dat elk apparaat dat toegang tot de server nodig heeft zijn eigen CAL moet hebben. Hierdoor kunnen organisaties gemakkelijk de toegang van apparaten tot de server volgen en beheren, en de licenties aanpassen als de behoeften van het bedrijf veranderen.

Al met al zijn Microsoft SQL Server 2022 Standard Device CAL's een belangrijk hulpmiddel voor organisaties die de toegang tot hun servers willen beheren en controleren om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde apparaten toegang hebben tot de server en zijn bronnen.

SQL-server_CAL-licentie-figuur

Microsoft SQL Server 2022 Standaard als RDBMS

Microsoft SQL Server is een relationeel database management systeem (RDBMS), ontworpen voor het opslaan en beheren van grote hoeveelheden gegevens. Het wordt gebruikt om gegevens die door websites, toepassingen en servers worden gebruikt te beheren en op te slaan.

Het is een krachtig en veelzijdig platform, ontworpen om organisaties te helpen gegevens efficiënt en veilig te beheren en op te slaan.

SQL Server Standard Edition is een uitgebreid databaseplatform dat mogelijkheden biedt voor gegevensbeheer en bedrijfsinformatie op bedrijfsniveau. Het biedt ondersteuning voor maximaal 128 GB geheugen, 64 cores en datawarehousing en BI-mogelijkheden zoals real-time operationele analyses, data lakes en geavanceerde analyses met ondersteuning voor R en Python.

SQL Server Standard Edition kan worden aangeschaft als een apparaatgebonden licentie, wat betekent dat het op één apparaat kan worden gebruikt. Dit maakt het een goede keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die een krachtig en betrouwbaar databaseplatform nodig hebben, maar niet de geavanceerde mogelijkheden en schaalbaarheid van de Enterprise editie nodig hebben.

 

Belangrijkste kenmerken van Microsoft SQL Server 2022 Standard

Schaalbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Beveiliging 

Beheersinstrumenten

Microsoft SQL Server 2022 Standard is ontworpen om zich aan te passen aan de veranderende behoeften van een organisatie. Hij kan grote hoeveelheden gegevens en een groot aantal gelijktijdige gebruikers aan, zonder aan prestaties in te boeten.
Microsoft SQL Server 2022 Standard bevat een aantal functies om hoge beschikbaarheid te garanderen, waaronder failover clustering, database mirroring en log shipping. Dit zorgt ervoor dat de database beschikbaar blijft, zelfs bij hardware- of softwarestoringen. 
Microsoft SQL Server 2022 Standard bevat een reeks beveiligingsfuncties om gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang of manipulatie. Deze omvatten versleuteling, authenticatie en toegangscontrole.
Microsoft SQL Server 2022 Standard bevat een aantal hulpmiddelen waarmee beheerders de database kunnen beheren en onderhouden, waaronder een beheerstudio, hulpmiddelen voor prestatiebewaking en hulpmiddelen voor back-up en herstel.


Over het geheel genomen is Microsoft SQL Server 2022 Standard een krachtig en functierijk databasebeheersysteem dat goed geschikt is voor bedrijven van elke omvang.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken