Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 User CAL

Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 User CAL

€ 170,77 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822341
 • DG7GMGF0MF3T-0002
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Vanaf elk apparaat met een Microsoft SQL Server 2022 Standard User CAL Toegang tot SQL...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 User CAL"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

kisspng-microsoft-sql-server-database-admi-server-5ad641f3073f38
Vanaf elk apparaat met een Microsoft SQL Server 2022 Standard User CAL

Toegang tot SQL Server Standard Edition vanaf elk apparaat met een Microsoft SQL Server 2022 Standard User CAL

Een Microsoft SQL Server 2022 Standard User CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee één gebruiker vanaf elk apparaat toegang heeft tot SQL Server Standard Edition. Het is vergelijkbaar met een Device CAL, maar wordt gekocht per gebruiker in plaats van per apparaat.

Met andere woorden, een enkele User CAL geeft een gebruiker toegang tot SQL Server Standard Edition vanaf elk apparaat, ongeacht het aantal apparaten dat de gebruiker gebruikt. Als je meerdere gebruikers hebt die SQL Server vanaf verschillende apparaten moeten benaderen, moet je voor elke gebruiker een User CAL aanschaffen.

SQL-server_CAL-licentie-figuur

 

Koop Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 User CAL goedkoop voor je bedrijf

De SQL Server Standard Edition met één User CAL is een goede keuze voor bedrijven die

 • een klein aantal gebruikers hebben
 • toegang tot de SQL Server vanaf meerdere apparaten
 • een krachtig en betrouwbaar databaseplatform nodig hebben

 

Het gebruik van een Microsoft SQL Server 2022 Standard User CAL biedt verschillende voordelen ten opzichte van een Device CAL


Flexibiliteit: met een User CAL heeft een gebruiker vanaf elk apparaat toegang tot SQL Server, terwijl een Device CAL gebonden is aan een specifiek apparaat. Dit kan handig zijn voor organisaties waarvan de medewerkers meerdere apparaten gebruiken of die SQL Server vanaf verschillende locaties moeten benaderen.

Kostenbesparing: In sommige gevallen kan het kosteneffectiever zijn om User CAL's in plaats van Device CAL's aan te schaffen, vooral voor organisaties met een groot aantal gebruikers.

Vereenvoudiging: User CALs zijn gemakkelijker te beheren dan Device CALs omdat ze niet aan specifieke apparaten hoeven te worden toegewezen. Dit kan het gemakkelijker maken om licenties voor je bedrijf bij te houden en te beheren.

Schaalbaarheid: Als je bedrijf groeit en je moet meer gebruikers toevoegen, is het gemakkelijker om extra User CAL's te kopen dan extra Device CAL's.

 

Ontketen de kracht van SQL Server 2022 Standard met een User CAL

Microsoft SQL Server is een uitgebreid databaseplatform dat mogelijkheden voor gegevensbeheer en bedrijfsinformatie op bedrijfsniveau biedt. Het wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt om gegevens die door websites, toepassingen en servers worden gebruikt op te slaan en te beheren.

SQL Server Standard Edition is een krachtig en betrouwbaar databaseplatform dat zeer geschikt is voor kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt ondersteuning voor maximaal 128 GB geheugen, 64 cores en datawarehousing en BI-functies zoals real-time operationele analyses, data lakes en geavanceerde analyses met ondersteuning voor R en Python.

User CAL's zijn een goede keuze voor organisaties die een klein aantal gebruikers hebben en een krachtig en betrouwbaar databaseplatform nodig hebben, maar niet de geavanceerde mogelijkheden en schaalbaarheid van de Enterprise editie nodig hebben. Ze zijn ook gemakkelijker te beheren dan Device CAL's, omdat ze niet aan specifieke apparaten hoeven te worden toegewezen. Dit kan het gemakkelijker maken om licenties voor je bedrijf bij te houden en te beheren.

Microsoft SQL Server 2022 Standard User CAL is een flexibele en kosteneffectieve licentie-optie voor organisaties die een betrouwbaar en krachtig databaseplatform nodig hebben voor hun behoeften aan gegevensbeheer en business intelligence.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2022 Standard 1 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken