Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2016 Standard

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard

€ 7.032,18 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822385
 • 0760947037322
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft SharePoint Server 2016 is een platform voor optimaal documentbeheer en...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard"

sharepoint2016Microsoft SharePoint Server 2016 is een platform voor optimaal documentbeheer en teamsamenwerking

Microsoft SharePoint Server 2016 biedt een gebruiksvriendelijke interface die consistent blijft op apparaten en maakt het gemakkelijk om websites te openen en te navigeren vanaf mobiele apparaten zoals tablets of smartphones.

Licenties voor SharePoint Server zijn gebaseerd op het Server/CAL-model.

 

Functies en toepassingsmogelijkheden van de SharePoint Server 2016

De SharePoint Server 2016 is een software die verschillende functies biedt voor het organiseren en beheren van inhoud. Zo kun je webpagina's sorteren op specifieke inhoud en bibliotheken aanleggen van documenten, afbeeldingen of databanken van kennis en informatie. SharePoint Server 2016 biedt ook takenlijsten en agenda's voor werknemers en discussieforums voor vergaderingen. De software kan ook sjablooncatalogi leveren voor externe taken, zoals sjablonen voor persberichten of nieuws. SharePoint Server 2016 heeft ook een zoekfunctie waarmee medewerkers specifieke gegevens en gegevenstypen kunnen vinden. Alle bovenstaande functies kunnen worden gebruikt in elke webbrowser, zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox. Het specifieke toepassingsgebied van SharePoint Server 2016 in het bedrijf hangt af van de individuele eisen.

Met SharePoint Server 2016 kunnen webdesigners het ontwerp van webpagina's zo aanpassen dat de verbinding met SharePoint door gebruikers niet wordt waargenomen. Het is ook mogelijk om inhoudscollecties te maken die zijn aangepast aan de huisstijl van het bedrijf. Dit is handig wanneer voorgedefinieerde elementen beschikbaar moeten komen voor klanten en andere genodigden. Kleuren, vormen, lettertypen en andere aspecten kunnen door ervaren webdesigners gemakkelijk worden aangepast aan de individuele behoeften van het bedrijf.

Overzicht van de functies van de software

PC_Microsoft

 •     Toegangsdiensten

 •     Project Server

 •     gedeelde toegang tot contacten, bestanden en toepassingen, onafhankelijk van plaats en tijd werken in een team

 •     intern netwerk gebruikt voor groepen, discussies en blogs

 •     Beheer van informatierechten

 •     MinRol

 •     Open document formaat

 •     modern platform voor samenwerking

 •     Vereiste toegangsvergunningen

 

Microsoft SharePoint Server 2016 goedkoop online kopen en direct downloaden

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard biedt veel voordelen voor bedrijven en organisaties, waaronder:

Verbeterde samenwerking
Met SharePoint kunnen werknemers samenwerken aan documenten en informatie delen, zelfs als ze zich niet in hetzelfde kantoor of zelfs in hetzelfde land bevinden.
    
Eenvoudig contentbeheer
SharePoint biedt hulpmiddelen voor het beheer van documenten, afbeeldingen en andere content, waaronder de mogelijkheid om versies van documenten bij te houden en te vergelijken.
    
Gepersonaliseerde websites
Met SharePoint kunnen gebruikers gepersonaliseerde websites maken die zijn afgestemd op hun individuele behoeften.
    
Integratie van bedrijfsapplicaties
SharePoint kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere bedrijfsapplicaties om betere samenwerking en efficiëntie mogelijk te maken.
    
Verbeterde zoekfunctie
SharePoint biedt krachtige zoekfuncties waarmee gebruikers snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.
    
Robuuste beveiliging
SharePoint biedt uitgebreide beveiligingsfuncties om de gegevens en inhoud van de organisatie te beschermen.

 

 

Verschil tussen Microsoft SharePoint Server 2016 Standard en Microsoft SharePoint Server 2013 Standard

 

SharePoint Server 2016 Standard en SharePoint Server 2013 Standard zijn beide versies van Microsoft SharePoint Server, een samenwerkings- en documentbeheerplatform dat door ondernemingen wordt gebruikt. Er zijn echter enkele verschillen tussen de twee versies.

Een belangrijk verschil is dat SharePoint Server 2016 Standard uitgebreidere functies voor samenwerking en documentbeheer biedt dan SharePoint Server 2013 Standard. Nieuwe functies in SharePoint Server 2016 Standard zijn onder andere:

 

 •     Een nieuwe gebruikersinterface die het makkelijker maakt voor gebruikers om snel toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben
 •     Verbeterde zoekmogelijkheden waardoor gebruikers gemakkelijker precies kunnen vinden wat ze zoeken
 •     Ondersteuning voor hybride scenario's, waardoor organisaties hun on-premises en cloud-omgevingen beter kunnen integreren
 •     Ondersteuning voor het beheer van Big Data toepassingen via Hadoop integratie

 

Er zijn ook enkele andere kleine verschillen tussen de twee versies, zoals ondersteuning voor specifieke besturingssystemen en databases. Zorg er daarom bij het kiezen van een van beide versies voor dat deze de mogelijkheden en eisen heeft die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

 

SharePoint Server 2016 Licentiemodel

Er zijn drie niveaus van het Server/CAL-licentiemodel om te overwegen bij de inzet van Microsoft SharePoint Server 2016.

SharePint Server Licentie Model2

1. SharePoint Server-licentie

Voor elke draaiende instantie van SharePoint Server is een aparte serverlicentie nodig. De SharePoint Server software kan worden gebruikt in een fysieke of virtuele omgeving en wordt geacht te draaien zodra hij is geladen en in het geheugen draait.

2. Toegangslicentie - Licentie voor klanttoegang (CAL)

Toegang tot de SharePoint Server software wordt geregeld door CAL's, die aan een apparaat of gebruiker kunnen worden toegewezen. Deze CAL's zijn versiespecifiek en moeten minstens dezelfde versie zijn als de SharePoint Server software die wordt gebruikt of een nieuwere versie. Een Exchange Server CAL 2016 geeft bijvoorbeeld recht op toegang tot een Exchange Server 2013 of 2016, maar een Exchange Server CAL 2013 geeft geen recht op toegang tot een Exchange Server 2016. Voor toegang tot content die publiekelijk beschikbaar is op het internet is geen CAL nodig.

 

Device CAL:
licenseert een apparaat voor toegang tot
instanties van SharePoint
Server software door een willekeurig
aantal gebruikers
SharePoint Server_apparaat_licentie
 User CAL:
een specifieke gebruiker kan de serversoftware
benaderen en gebruiken
via een willekeurig
aantal apparaten
(bijv. pc en smartphone).
 SharePoint Server_Gebruikerslicentie

 

3. Licenties van de SharePoint Server 2016 Editie

SharePoint Server 2016 biedt twee edities - Standard en Enterprise - die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en eisen te voldoen. CAL's zijn nodig om toegang te krijgen tot de SharePoint Server software. Deze CAL's kunnen worden toegewezen aan een apparaat of een gebruiker en moeten minstens dezelfde versie zijn als de gebruikte SharePoint Server versie of een hogere versie. Voor toegang tot openbaar beschikbare inhoud, gegevens, informatie of toepassingen via het internet is geen CAL nodig. SharePoint Server CAL's kunnen afzonderlijk worden aangeschaft of als onderdeel van een CAL Suite, die per apparaat of gebruiker kan worden gelicentieerd. De Core CAL Suite omvat onder andere een SharePoint Server Standard CAL en een Windows Server CAL, terwijl de Enterprise CAL Suite alle onderdelen van de Core CAL Suite omvat plus een extra SharePoint Server Enterprise CAL.

Minimumvereisten voor SharePoint Server

Een van de volgende serverbesturingssystemen:

 •     Windows Server 2012 R2 Standaard of Datacenter
 •     Windows Server 2016 Standaard of Datacenter
 •     Windows Server 2019 Standaard of Datacenter

 

Systeemvereisten

Installatiescenario Type inzet en schaling RAM Processor Schijfruimte
Enkele serverrol met SQL Server Ontwikkelings- of evaluatie-installatie van SharePoint Server 2016 met de aanbevolen minimale services voor ontwikkelingsomgevingen. Gebruik de single-server farm rol, waarmee je kunt kiezen welke servicetoepassingen worden ingezet. Zie Overzicht van MinRole serverrollen in SharePoint Server 2016 voor meer informatie over de farmrol met één server 16 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor de systeemschijf
100 GB voor een tweede schijf
Enkele serverrol met SQL Server Proefinstallatie of testinstallatie voor gebruikersacceptatie van SharePoint Server 2016, waarvoor alle beschikbare diensten voor de ontwikkelomgeving zijn geïnstalleerd. 24 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor de systeemschijf
100 GB voor een tweede en extra schijven
SharePoint-server in een farm met meerdere servers Ontwikkelings- of evaluatie-installatie van SharePoint Server 2016 met de minimaal aanbevolen services. 12 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor de systeemschijf
80 GB voor een tweede schijf
SharePoint server in een farm met meerdere servers Pilotimplementatie, gebruikersacceptatietestimplementatie of productieimplementatie van SharePoint Server 2016 waarop alle beschikbare diensten draaien. 16 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor systeemschijf
80 GB voor tweede en extra schijven
Wat is SharePoint in een notendop
Organisaties gebruiken Microsoft SharePoint om websites te maken. Ze kunnen SharePoint gebruiken als een veilige plaats om informatie op te slaan, te structureren, te delen en te benaderen vanaf vrijwel elk apparaat.
Wat zijn de SharePoint versies?
SharePoint Server is beschikbaar in twee edities: Standard en Enterprise. Foundation als de derde, gratis editie is opgeheven, maar is nog wel beschikbaar in de versie van 2013.
Welke voordelen biedt SharePoint?
Het grootste voordeel van SharePoint is dat het effectieve bedrijfsbrede samenwerking in real time mogelijk maakt. Meerdere gebruikers kunnen overal ter wereld gelijktijdig aan hetzelfde document werken, in plaats van verschillende versies van documenten te delen.
Welke functieverbeteringen hebben jullie aangebracht voor IT-professionals in SharePoint Server 2016?
SharePoint 2016 is de eerste versie van een on-premises server ontworpen met op de cloud geïnspireerde infrastructuur die zowel de prestaties als de schaalbaarheid verbetert. Op basis van onze ervaring met SharePoint Online en Office 365 biedt SharePoint Server 2016 meer flexibele en vereenvoudigde inzetmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen een volledig on-premises implementatie of een nieuwe, vereenvoudigde hybride aanpak die on-premises en Office 365 mogelijkheden samenbrengt zonder de gebruikerservaring te veranderen.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken